跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:明姨姨 的帖子

見BK之前你d post , 有d奇怪一時又話自己住彩明園(苑?),一時又上水,一時有個K2囝囝,一時有個今年派小一(k3). 好似好多重身份,又或者樓主所謂自己⋯其實幫未開A/C 嘅朋友問???

1/24 好想搬出上水,有個K2囝囝
2/12 (將軍澳/調景嶺 討論區)自稱自己住彩明園,有個K2小朋友,問小一選校
2/20 考慮搬出沙田,問沙田居住問題

小天使  所以我都give up.都唔覆佢。  發表於 14-6-28 17:13
Catis  唔好再side時間答佢.........  發表於 14-6-27 22:07
~~nitto~~  討論區乜人都有,唔好同呢D人浪費自己時間,以後佢問乜都唔答就最好!  發表於 14-6-27 09:29

寮屋

117yy,你好!多謝你的回覆,基本上,呢度係討論区,有唔明白,可以在呢度有關地区發表請教及分享,而唔係偵探玩邏輯,你這樣做,浪费你的寶貴時間,况且我内容說明是替朋友詢問,因她未登記做会员,咁樣幫朋友,有冇問題呢!如你覺得有奇怪,好簡单,你就唔答囉,不要搅到你太多猜疑,太多疑惑,做人唔好咁辛苦,開心过每一天還好,感謝各位!

寮屋

117yy,你好!多謝你的回覆,基本上,呢度係討論区,有唔明白,可以在呢度有關地区發表請教及分享,而唔係偵探玩邏輯,你這樣做,浪费你的寶貴時間,况且我内容說明是替朋友詢問,因她未登記做会员,咁樣幫朋友,有冇問題呢!如你覺得有奇怪,好簡单,你就唔答囉,不要搅到你太多猜疑,太多疑惑,做人唔好咁辛苦,開心过每一天還好,感謝各位!

寮屋

寮屋

男爵府

117yy 發表於 14-6-27 00:39
見BK之前你d post , 有d奇怪一時又話自己住彩明園(苑?),一時又上水,一時有個K2囝囝,一時有個今年派小 ...
佢俾人感覺好似啲中介囉~~~
佢喺沙田區個post話自己住第一城......

男爵府

佢仲有一時係男,一時係女,一時繁體字,一時簡體字,但永遠不變的係佢開post或留言都會一次彈幾個出黎,如果係系統問題就應該自己搵admin幫手搞掂佢啦~

男爵府

回覆:*小學校網一問*

啊,原來係中介!

首頁

尾頁

跳至