自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 #14 991129 的文章

陶瓷電唔到上頂, 但傳統電髮就可以成個頭電, 不過會貴d.

大宅

真係好耐架,我電過幾次,每次都坐到pat都扁埋,不過電完又真係幾靚既,最少都5-6個鐘

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

包埋做color又唔貴喎!我岩岩電左髮!下次試你果個!
原文章由 babesiu 於 07-12-25 23:44 發表
個BK mom噚日做六佰幾另加一佰負離子.個package應該包埋做color.

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

我早兩個星期電完.不過又唔使咁耐喎.但夾響個髮卷度果d線重到我覺得條頸就斷.唔係好似以前電髮咁用部機照住.
原文章由 建男媽咪 於 07-12-26 13:02 發表
真係好耐架,我電過幾次,每次都坐到pat都扁埋,不過電完又真係幾靚既,最少都5-6個鐘

禁止訪問

大宅

可唔可以pm我有關你個髮型師o既資料啊~
我d頭髮又係長到腰, 想電好耐架喇~

原文章由 babesiu 於 07-12-27 12:22 發表
出嚟效果唔同咖,睇你想要邊種髮型囉.我覺得傳統電髮攪得唔好會變師奶.陶瓷睇落young一d.對於我呢亭天生曲又散既髮質,做陶瓷好d.

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 Mrsleaf 於 07-12-26 12:56 發表
陶瓷電唔到上頂, 但傳統電髮就可以成個頭電, 不過會貴d.

Thanks....

珍珠宮

原文章由 小香香 於 07-12-26 11:34 發表
咁電到上頂係咪要傳統電髮???

而家有部機可以電到上頂架但我無試過, 我唔知呢部機係新出或係我SALON新買我都無問個STYLIST...我2個星期前電左曲不過無電上頂因為我太多HAIR...

我連HAIR CUT搞左4個鐘....

珍珠宮

點解電上頂要用陶瓷即... 陶瓷既特色就係唔到頂:lol :lol :lol 我又未試過電四個鐘喎.... 電左三次都係兩至三個鐘攪掂...可能我淨電冇攪染啦.:lol

珍珠宮

原文章由 tkkmama 於 07-12-27 18:16 發表
點解電上頂要用陶瓷即... 既特色就係唔到頂:lol :lol :lol 我又未試過電四個鐘喎.... 電左三次都係兩至三個鐘攪掂...可能我淨電冇攪染啦.:lol

我做親陶瓷都唔會做埋染HAIR, 因為STYLIST話咁會曲得無咁好睇..可能係兩樣藥水MIX埋一齊既問題啦...

每個人HAIR多定少同"LUN"度都唔同既..."LUN"D就要搞長少少時間

別墅

唉呀!! 睇到你地講,攪到我都心思思想再電返個靚頭過年添...

子爵府

原文章由 小香香 於 07-12-26 11:22 發表
琴日去左元朗MASTER CUT問
佢話三個鐘度...398包兩個TREATMENT

都幾平喎
間野睇落好HIGH..睇唔出咁平..會唔會用CHEAP..我預700都OK架

不過我想電到上頭頂

我頭髮剪左...唔算長喇...前面兩執唔過肩
後面過肩五吋度 ...

咁你電左未呀????

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

me2 但我d頭髮唔受電都係講下好啦:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
原文章由 小林媽咪 於 07-12-27 20:22 發表
唉呀!! 睇到你地講,攪到我都心思思想再電返個靚頭過年添...
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

子爵府

2011至尊種植勳章

過膊頭既頭髮電連洗剪恤
1.要4個鐘..
2.地點:佐敦
3.電係$880
4.洗剪恤好似係$298

伯爵府

陶瓷電髮同數碼陶瓷電髮邊個電出黎會靚d

禁止訪問

別墅

原文章由 babesiu 於 07-12-25 22:18 發表
我次次最少攪四,五個鐘,不過出嚟效果好就抵番.上次介紹咗個BK mom去我髮型師到整.佢噚日整完PM我話好滿意.完全就係佢想要果種髮型喎.仲話而家望落young咗因為前陰幫佢做負離子,不知幾開心 ...

可唔可以介紹吓?

大宅

原文章由 fanfan0582 於 07-12-28 11:53 發表
陶瓷電髮同數碼陶瓷電髮邊個電出黎會靚d

陶瓷就實D, 數碼就自然D, 我就鐘意數碼多D, 不過我覺得兩者都要搽野, 個型先KEEP得靚D !

首頁

尾頁

跳至