婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由 bakingplus 於 15-06-01 發表

原帖由 Katiechan0704 於 15-06-01 發表
我奶奶永遠淨系覺得我隻狗系做錯 明知貴婦隻腳有啲問題 仲成日捉住佢整痛佢 我只可以同我老公講 講完佢返去 ...
你奶奶咁樣直頭係\"藥\"待你隻狗!好過份!
你地都係成年人,你老公同你同細佬3人傾下房間問題,唔使等你奶奶,等得佢黎呀b出左世,一家3口訓地下點算…

題外話,你老公未結婚前一直訓地下?點解冇床訓?

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 肥妹心 於 15-06-01 發表關咩

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Katiechan0704+於+15-06-01+

原帖由 bakingplus 於 15-06-01 發表
你奶奶咁樣直頭係"藥"待你隻狗!好過份!
你地都係成年人,你老公同你同細佬3人傾下房間問題,唔使等你奶 ...
系牙我地未結婚之前都系訓地下架炸,我覺得奶奶同細佬夾埋 依家日日關房門 幾夜都吾訓 就系吾想讓間房岀黎 如果比我媽咪同婆婆知道我仲系訓地下,一定有排嘈,以前我吾系有左訓地下有咩所謂喎,只系我就黎生,想舒服咁訓教都五得,亦都五想影響個b 我為我既將來而煩惱!

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Katiechan0704+於+15-06-01+

原帖由 肥妹心 於 15-06-01 發表
如果你係咁聽99話要一齊住,但又要瞓地既,咁你就冇得怨呀?你就係一路怨個99點99話,我想問你,你嫁俾你c6 ...
我老公永遠覺得吾會有問題!次次同佢傾親就發脾氣!

複式洋房

回覆:睇清楚1個人

你地吾會明白我依家既狀況,我又要等天光先有得訓教😊

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我99成日話我隻poodle腳粗唔會有事既……見親隻poodle都捉住玩,同chok佢對手、搞到poodle尖叫……但佢都撐話唔係因為痛而叫……c6話極佢都係要咁……好無奈!
講番你個度,其實就算99唔比搬、你c6都冇諗過你大住肚訓地下有問題嗎?娶個老婆番黎同佢一齊捱訓地下……你都接受到

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 肥妹心 於 15-06-01 發表如果

大宅

回覆:Katiechan0704 的帖子

可以帶埋c6返娘家嗎?
有點唔明,點解要咁聽99說話,話唔搬就唔搬?

別墅

引用:你地吾會明白我依家既狀況,我又要等天光先

原帖由 Katiechan0704 於 15-06-02 發表
你地吾會明白我依家既狀況,我又要等天光先有得訓教😊
你講到環境甘惡劣,點解唔返娘家住呢?

大宅

畀面勳章

你諗著坐月都瞓地下?

複式洋房

引用:我99成日話我隻poodle腳粗唔會有事既……見

原帖由 tingloveyin915 於 15-06-02 發表
我99成日話我隻poodle腳粗唔會有事既……見親隻poodle都捉住玩,同chok佢對手、搞到poodle尖叫… ...
我奶奶都系咁同我講 話無事無事 大吉利是嗰句,有事既時候又推黎推去😤😤 又話隻貴婦吾小心,成日揾借口! 我地掂佢隻狗又話驚整親呢樣果樣😑
再講,個個話住我老公 大肚婆吾可以訓地下架,佢左耳入右耳岀!我忍我忍得好辛苦呢!

複式洋房

引用:可以帶埋c6返娘家嗎?有點唔明,點解要咁聽

原帖由 tinaliu1028 於 15-06-02 發表
可以帶埋c6返娘家嗎?
有點唔明,點解要咁聽99說話,話唔搬就唔搬?
系我老公吾系好想搬,我幾想慶幸可以返自己住😔

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Katiechan0704+於+15-06-02+

原帖由 肥妹心 於 15-06-02 發表
咁我想問,你覺唔覺你個c6有問題?同埋你覺唔覺自己都有問題呢
例如。。?

複式洋房

引用:你諗著坐月都瞓地下? +

原帖由 Catherinebyorn 於 15-06-02 發表
你諗著坐月都瞓地下?
咁都無辦法架😔😔😔

大宅

畀面勳章

你就嚟生,打算坐月都瞓地下?返咗娘家坐好月先算。

侯爵府

引用:Quote:原帖由 肥妹心 於 15-06-02 發表咁我

原帖由 Katiechan0704 於 15-06-02 發表
例如。。?
阿女,長期瞓地下,對個自己身體同個胎都唔好,長期吸地氣,好易有風濕,而家佢地都咁對你,你唔好好保護自己,生咗之後有排你受,難道你想之後一家三口,出世幾日既人仔同你日日瞓地下? 仲有如果你餵人奶,佢地唔比你入房,唔通你係廁所餵個BB?

你試下同阿媽商量搬返去娘家住啦,就算唔可以一家三口返去住,最起碼你自己都要返去住,我聽到你咁,登你心痛

大個女要保護自己同BB

侯爵府

引用:Quote:原帖由 Catherinebyorn 於 15-06-02

咁都無辦法架😔😔😔
咩冇辦法,坐月唔好就一世架喇,到時先嚟後悔就太遲

侯爵府

佢而家就係恰你大住個肚入嚟,恰你冇經濟能力,恰你年紀細唔敢出聲咋

題外話,你大住肚同佢個仔結婚,好多老人家都唔鍾意架

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

係呀……我等99走咗同c6講如果poodle隻腳比99搞到有事要做手術我實爆佢!我自己好保護隻poodle、又買狗骨水比佢飲(因為poodle成日跳來跳去、飲左對隻腳好d)、買理狗樓梯比佢自己行上床……但99每次見親poodle一定chok佢對手,上次連c6細佬都開口話佢整痛poodle、佢都話冇肉痛死我啦!
你一係自己番娘家住、忍心d!!唔通生完bb同阿b訓地下、同坐月咩……比你父母知道一定好心痛架!

複式洋房

引用:係呀……我等99走咗同c6講如果poodle隻腳比

原帖由 tingloveyin915 於 15-06-02 發表
係呀……我等99走咗同c6講如果poodle隻腳比99搞到有事要做手術我實爆佢!我自己好保護隻poodle、 ...

首頁

尾頁

跳至