夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

回覆樓主:

你老公用波掉你係唔啱,但你女向風扇唱歌有咩問題?伸手入風扇葉就唔嗤啫

男爵府

我呢個做阿媽向住風扇唱歌,等佢知道可以咁玩,仲一齊跟住個風扇郁

如果佢用手指篤風扇我會stop佢

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

cissie 發表於 17-4-22 06:10
用波掟你係咪同你玩咋?有時做人不用太serious 呀

好似在波波池玩掉波咁,睇佢語氣與力度,係咪有誤會?
向風扇唱歌玩一陣無問題,不用緊張
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

別墅

教女實有唔同意見架啦,大家都應該平心靜氣講自己意見,佢用個波掟你真係好唔啱喎!你嬲係好正常,但係退後一步睇,其實好小事啫,小朋友對住風扇唱歌講嘢時時都有架啦,佢可能唔想你話個囡,但係態度用錯左,算啦,你嬲佢你自己都唔開心,唔好嬲佢咁耐啦

大宅

你個女對住風扇唱歌, 你覺得有d咩問題需要喝止佢呢?

大宅

我幾十歲都仲會對住風扇講嘢,我c6一見我玩,仲會走嚟同我一齊玩

珍珠宮

回覆樓主:

我細個都會對住風扇唱歌,好好玩

男爵府

我細個都有向住風扇慢慢講野,而家諗起都好好笑好低能,我都唔明點解要阻止,其實唔使咁緊張,唔係太危險嘅嘢我覺得都應該比小朋友試吓玩吓,咩都過分緊張,太受保護,小朋友會好䖳Squ,有時係公園見到啲乜都話驚乜都話怕嘅小朋友,同樣樣嗌晒救命嘅阿媽,我都好怕

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

扔波係大力扔定同你玩咁先?
連對風扇唱歌都唔俾
會唔會只係樓主你唔玩得?
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

男爵府

陪月勳章 BK Milk勳章

我覺得噪得交,掉波應該唔會細力,無論你鬧個女係啱定錯都唔應該咁做,有啲嘢開咗個頭就麻煩呀,要嚴肅咁同你老公講唔可以有下次

珍珠宮

開心吸收勳章

Nono1127 發表於 17-4-21 23:14
見到個女向住風扇唱歌、係咪要喝止個女!但佢話返我做咩話個女,之後咪又嘈交,仲冇啦啦用個波掉我個頭話我 ...

根本小事一宗,何必化大?

佢用個咩波掉妳先?藍球定膠波仔?出盡力咁掟還是輕輕力咁先?
百花叢裡過,片葉不沾身。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

下!我諗每個細個時都做過呢個舉動喎!你竟未試過?我個仔細時自己走去風扇度甘玩,冇人教就識啦見到佢就諗起自己小時候。

唔使甘緊張啦!

首頁

尾頁

跳至