自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

整過咪整過,冇咩出奇,佢地例牌唔會認架啦!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我在乎佢係咪有實力, 唱歌係咪好聽多d!!!!

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

最離譜都係周汶琪 , 個樣完全唔同晒 , 重越黎越似膠公仔 , 好假

侯爵府

who cares??

:-D :-D :-D :-D

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

剩係覺得佢個妝濃得太跨張啦~~~完全睇唔倒佢本身個樣,唔駛化得咁勁掛,成日好似係夜總會返工咁囉,佢個囝見倒會唔會好驚呢

大宅

好媽媽勳章

其實整過係好平常 ~~

點解東地成日都咬住佢唔放

男爵府

醒目開學勳章

好似有囉

大宅

好心巨如果真整係左就shut up,唔好死撐話自己無需要啦。一間好似Joey咁就討厭啦

大宅

好媽媽勳章

講整容.....
容祖兒簡直係師姐啦!!!有名你叫mj容,
仲有, 鷹皇班友仔, william個間尺nose!

子爵府

原帖由 小manman 於 09-4-14 17:27 發表
我覺得未必整過,佢的確係比以前靚左好多,但我覺得係靠化妝,依架d化妝好"西"利架!!!

佢對眼咪痴雙眼皮膠紙+超長又濃密的假眼睫毛+上/下眼線,而佢下巴尖左有可能係剝左智慧齒的效果~~~

因為我表姐就係一連剝左4隻智 ...
...我上網睇過外國人化妝技術...60幾歲化到好似四.五十歲咁...我都會信化妝都有可能.....講真人地有無整過.人地事.......有實力..咪得囉.......

等待驗證會員

歌手/明星整容真係好閑。最緊要係佢地真係識唱歌同做戲 lor。

大宅

好媽媽勳章

agreed
原帖由 centaurus 於 09-4-14 17:31 發表
我覺得有整過, 真係好大分別呀............

子爵府

有冇發覺東方x地,成日報導同歌頌"英皇人",但係對一d其他唱片同行就..... , 尤其係威脅到佢地d歌手的”死敵”就更加......

不妨留意下!!

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 晞玥 於 09-4-14 21:32 發表
整過咪整過,冇咩出奇,佢地例牌唔會認架啦!

Yes,99% of them would say they never do so, but we all know who had done so!

大宅

醒目開學勳章

因為東地係羊生架嘛~~

大宅

連雜誌都暗示了, 不過講真, 真係一睇佢E+對眼就知佢整過個眼皮, 因為整得好肉酸=_=你話林峰果D都有整, 人地自然好多囉

關 仁 隱 事 : 「 旗 仔 」 貪 靚 割 雙 眼 皮

新 上 位 「 旗 仔 」 呢 輪 走 勢 越 黎 越 勁 , 黎 緊 仲 搞 處 女 個 唱 , 真 係 飲 得 杯 落 。 旗 仔 由 出 道 到 家 一 向 都 聲 稱 唔 賣 樣 , 只 係 以 歌 會 友 , 但 通 常 人 越 ? 越 紅 , 個 樣 就 會 越 黎 越 省 鏡 , 旗 仔 都 唔 例 外 , 尤 其 佢 對 眼 家 真 係 好 鬼 精 靈 , 所 以 早 排 都 有 傳 佢 整 容 , 但 係 旗 仔 就 例 牌 否 認 。 關 仁 以 為 旗 仔 係 靠 大 眼 仔 同 高 超 化 妝 技 術 令 到 雙 眼 咁 靚 , 點 知 同佢 化 妝 師 傾
開 , 原 來 旗 仔 早 排 真 係 做 左 割 雙 眼 皮 手 術 , 所 以 對 眼 先 大 左 咁 多 。

琥珀宮

所以全部唔買,信自己對眼及耳比佢地寫更可靠。

至於整容嘛,靠色相去搵食,適可而止整靚副搵食工具係啱既。唏!我係大陸街上,都發覺有d女人雙眼皮眼線明顯做過手腳啦!

藝人唔多唔少都有執架啦,係路喎,佢地靠天生可以保養得咁好喎,皺皮轉眼燙直,又或者成面係斑,忽然白滑,又算唔算整容呀咁?

原帖由 yukiyck 於 09-4-14 23:44 發表
因為東地係羊生架嘛~~

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 B媽-Blue 於 09-4-14 16:36 發表

《 驚 天 蛻 變 -- 今 年 1 月 眼 線 模 糊 》
謝 ...

如有整, 佢又整得幾好wor...

btw, 我不是佢粉絲, 但成日見到陽獸成果d雜誌專登踩佢, 又抬高佢地自己個michael jackson...真係有d嘔

禁止發言

首頁

尾頁

跳至