時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

koey_0611 發表於 19-8-8 10:03
咁警察推跌鬼婆?
之前警司用佢既延伸手臂打人呢?
打記者打社工你又唔講?

你唔好差去第二度,我淨係問阿伯過路點解會畀人打?成段片阿伯要求過囉。

侯爵府

koey_0611 發表於 19-8-8 10:33
https://youtu.be/3SIaeSEQSWE

我唔buy 佢地破壞公物,你講果d 我通通唔支持,但係係乜野驅使佢地咁?

https://youtu.be/U7ok6oKBJKg

入面有條片, 好恐怖

侯爵府

sharonKK2 發表於 19-8-8 10:38
你似乎呢排skip左好多事

呢d你又唔見你推

佢唔單止skip咗好多事,佢係自己做衰嘢就唔去講呀, 跟住人义去另一度。 用啲似是而非嘅嘢就擴大,仇警察就要打市民抵債?

複式洋房

我唔buy 佢地破壞公物,你講果d 我通通唔支持,但係係乜野驅使佢地咁?

因為差人唔出示委任證就俾你大做文章
當中佢地有無人講過行動期間唔方便拎出黎,係咪有人曾經解釋過而你唔聽?

暴徒個個black block你又唔講
呢班無賴連自己個樣都唔敢表示於人前,你又提都唔提?如果覺得自己無錯做乜唔俾人影佢地個樣? 無心中有鬼,定怕自己犯軌俾人拉?
得佢地自己知。

你想學人帶風向,但技術真係唔到。

起碼係度既香港人都唔係傻,識得自己分析對與錯,唔係一班見人就打既喪屍。

子爵府

都唔係第一次打老人家
次次見到呢d,就將我僅有嘅對暴徒嘅同情心抹殺曬

伯爵府

成班人係到五十步笑百步
你地冇鏡都有水啦,照下你地話人同時,自己果邊有冇發生過同樣事情啦

伯爵府

sharonKK2 發表於 19-8-8 10:47
因為差人唔出示委任證就俾你大做文章
當中佢地有無人講過行動期間唔方便拎出黎,係咪有人曾經解釋過而你唔 ...

制服上show 唔到number 一定要拎出黎咁outdate ga?

子爵府

畀面勳章

原來講朱經緯。如果你覺得佢有錯,都已經被判囚。小眾為左佔中,影響左大眾,你覺得對嗎?

=> 原來你都唔支持暴徒去破壞社會安寧(emoji)。為乜去做?我個人覺得有d為熱血,有d被誤導,有d為收錢。你清楚知道逃犯條例嗎?

警察就係執法者,保護市民生命財產,問心,佢地依加真係做得到咁咩? 連簡單委任証都拎唔到出黎。你仲憑咩執法? 投訴有用?連pprb 警員no. 都拎唔到點投訴?
=> 清場中,要警察出示委任証,根本就想阻差辦公,拖延時間,對嗎?你想知道點投訴,你去問下警察部,我相信佢地可以答到你。

複式洋房

koey_0611 發表於 19-8-8 10:50
成班人係到五十步笑百步
你地冇鏡都有水啦,照下你地話人同時,自己果邊有冇發生過同樣事情啦
...

係你自己掩埋眼亂開炮先

嚴重既唔講,淨係識指摘維持治安既警察
你真係要圍爐返連登啦

呢度個個都識思考
係度唔會因為你唔支持我既觀點而有人起你底

但你講既野真係無point我就有權直斥其非
呢個係我地與生俱來既言論自由,唔會因為怕而唔敢出聲

你明白乜野叫真正言論自由未?

伯爵府

順我者生,逆我者死

複式洋房

koey_0611 發表於 19-8-8 10:51
制服上show 唔到number 一定要拎出黎咁outdate ga?

其實你係度講緊乜野。。。

我想要翻譯

聽唔明火星話

別墅

8月5日黑衣人無差別襲擊市民

首頁

尾頁

跳至