親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

claudialuk2011 發表於 20-2-3 16:48
若更改後的出發日期已超過機票有效期內, 重新簽發機票的服務費用可獲豁免

重點係有冇位!

唔好意思,我唔係好明呢點,
如果我19年4月簽發左今年4月機票,
而我比手續費更改機票至21年4月 就可以唔使比重新簽發既機票受服務費?

伯爵府

alyy1119 發表於 20-2-3 17:47
唔好意思,我唔係好明呢點,
如果我19年4月簽發左今年4月機票,
而我比手續費更改機票至21年4月 就可以唔 ...

你自己的答案:official 佢話如果到時可提供改機票都只可改到出票日既1 年內

不過有D二月尾前改到六月尾後也free 手續費,
你四月中飛,我估你至時睇情況!
酒店已比$?

禁止訪問

別墅

claudialuk2011 發表於 20-2-3 17:56

你自己的答案:official 佢話如果到時可提供改機票都 ...

5晚酒店實比錢得1晚(冇得取消)另外個4晚都可以取消!
不過就算改到6月前機票,心目中想住既酒店都full哂lu....

別墅

mucooeave 發表於 20-2-3 18:18
你根本只可以免費改到最盡 30,Jun,2020, 這個日子不出發 = 機票已經過期作廢
個個都改 4 5 6月出發, AM有無 ...

咁我諗我應該比us$225手續費取消機票再訂過了!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

alyy1119 發表於 20-2-3 13:04
咪係囉...今次2月可改個D都只可延至30 JUNE 前出發...
4月可能都只可延多兩個月到...但如果改我想改出年 ...

出年4 月?誰人擔保明年⋯⋯
咁憂心冇用,既來之則安之

首頁

尾頁

跳至