自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

呢間黃呀?我覺得佢的電器算幾好用喎
8-)

珍珠宮

畀面勳章

行過幾次入去睇,唔知點解但總系買唔落手。

翡翠宮

回覆樓主:

不如6月1日買dreame V11,包郵直送香港,小米生態圈品牌。小米嗰部係V9。
https://u.jd.com/5Rz7WP

領999減100券
https://3.cn/11Opdb-g?utm_user=plusmember&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

珍珠宮

MotherHere 發表於 20-5-25 14:33
有人用過嗎?可否分享吓,好用嗎?(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)

其實係百記買部有牌子都係千零蚊,我買左以下呢部,好好用!

♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

伯爵府

MotherHere 發表於 20-5-25 14:33
有人用過嗎?可否分享吓,好用嗎?(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)

我用過佢出嘅有線吸塵機,好唔掂,料好薄一跌就爛。如果過千,我唔會買呢個牌子。

複式洋房

小寶貝兒 發表於 20-5-26 11:39
其實係百記買部有牌子都係千零蚊,我買左以下呢部,好好用!

多謝你的意見(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️

複式洋房

多謝大家的意見(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

cbeyond 發表於 20-5-26 11:16
呢間有d產品真係好快壞
有些又ok

係呀
我買佢細細個兩層蒸飯嗰部機
又好好用喎

首頁

尾頁

跳至