自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

乜都唔講就你介紹俾個仔,你朋友咁既..... 20歲應該自己識搵地方去....或者睇旅發局網頁搵靈感。

公爵府

granja 發表於 24-6-24 01:41
乜都唔講就你介紹俾個仔,你朋友咁既..... 20歲應該自己識搵地方去....或者睇旅發局網頁搵靈 ...

唔好意思呀,因為我冇小朋友,所以都唔知年青人會有咩興趣,其他朋友既仔女一係好大過,都問唔到d咩,所以先諗住上黎問下大家。sorry

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

Minnacat 發表於 24-6-24 01:53
唔好意思呀,因為我冇小朋友,所以都唔知年青人會有咩興趣,其他朋友既仔女一係好大過,都問唔到d咩,所以 ...

唔駛sorry,唔係你問題。大家吹水一齊諗計仔冇所謂,我只覺得你朋友冇講佢仔女鍾意d乜,你都好難做。

公爵府

granja 發表於 24-6-24 02:11
唔駛sorry,唔係你問題。大家吹水一齊諗計仔冇所謂,我只覺得你朋友冇講佢仔女鍾意d乜,你都好難做。
...

謝謝你,唉!個朋友send個message 比我同另一個朋友,就叫我地2個Auntie帶佢地去玩,我地兩個都R爆,仲要大熱天時,我都驚中暑,不過我都有講明,我唔會日日同佢地出去。

子爵府

Minnacat 發表於 24-6-24 02:25
謝謝你,唉!個朋友send個message 比我同另一個朋友,就叫我地2個Auntie帶佢地去玩,我地兩個都R爆,仲要 ...

M+ 博物館、故宮博物院
海洋公園、迪士尼
坐欖車上山頂睇夜景
長洲、南丫島
海旁睇無人機、煙火、幻彩耀香江
叫佢地自己去蘭桂坊chill下

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

去中環果邊打下卡, 食下鐵皮檔, 廟街, 黃金睇電腦野, 要睇返佢地like乜

子爵府

Minnacat 發表於 24-6-24 02:25
謝謝你,唉!個朋友send個message 比我同另一個朋友,就叫我地2個Auntie帶佢地去玩,我地兩個都R爆,仲要 ...

20歲仔肯唔肯/想唔想跟你出去玩呀?比我就唔想日日跟住Auntiessssss想當年20歲讀大學,我暑假係同同學仔自遊行去唔同地方玩,自己搵資料,幾開心你suggest某些地方比佢自己諗去邊啦

男爵府

Minnacat 發表於 24-6-23 14:42
朋友仔女會由外國黎香港,佢叫我地揾d地方介紹比佢地自己去。請教各位,20歲大概年青人有咩好去處?可以分享 ...

20 歲好多北上返大陸, 好少留香港

珍珠宮

kaman06 發表於 24-6-24 08:43
20 歲好多北上返大陸, 好少留香港

而家係咪真係好多青年人北上呀?唔係多數去日本咩?
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊