自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

畀面勳章

好想睇, 有無得上網睇番呀?

禁止訪問

大宅

我又唔覺佢地好慳,好似去超市買很多零食,其實可買唔可買。不過後尾我無睇。

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 尼古丁 於 09-7-23 21:11 發表

個男仔想出境麻, tb都唔放過, 除左身材夠勁 你老公睇唔到咩:lol

啱啱問完老公,佢都話睇到,不過...........粒老mac紙袋都唔掂,佢話男人都唔係淨要果2嚿架!

子爵府

醒目開學勳章

我都有睇呀, 我睇緊時心諗個男仔都ok, 見得吓人, 唔明點解會同呢個女仔一齊, 我初時以為個女仔冇外在美, 可能有內在美呢! 但係睇到尾, 我覺得個女仔仲粗魯過個男仔, 個人物角色好似掉轉咗咁

原帖由 meko~ 於 09-7-23 20:39 發表
我覺得最怪係佢個女的男朋友都上埋鏡

比我係嗰個男仔我就唔制

大宅

好媽媽勳章

咁又唔好以貌取人....詆毀人.....可能個女仔性格可愛呢....總之佢男朋友鍾意就得啦......

我以前都有個朋友,身型屋企遺傳好肥頭又大.....但性格好可愛.....我都好鍾意佢.....佢有個做唔知咩督察既男朋友.....有型高大又靚仔又搵到錢......我覺得佢男朋友鍾意佢鍾意得有道理喎......

相反....之前嗰D港女節目.....D女仔懶靚咁......但就公主病又貪慕虛榮.....我個人覺得更討厭.....

原帖由 kkll 於 09-7-23 21:25 發表
我都有睇呀, 我睇緊時心諗個男仔都ok, 見得吓人, 唔明點解會同呢個女仔一齊, 我初時以為個女仔冇外在美, 可能有內在美呢! 但係睇到尾, 我覺得個女仔仲粗魯過個男仔, 個人物角色好似掉轉咗咁

...
http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

男爵府

原帖由 alicemic 於 09-7-23 21:02 發表

我兩公婆最初都以為佢係男仔嚟架!

me too

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

this program is very good

珊瑚宮

畀面勳章

原帖由 echoo 於 09-7-23 19:57 發表
個女又唔知讀咩中學, 要成$2500/月學費, 佢勤力D讀返津校咪唔駛錢囉.

好似係國際學校 wor ...!!??

珊瑚宮

畀面勳章

原帖由 alicemic 於 09-7-23 20:33 發表

每個人慳既定義都唔同,佢哋用19.9蚊買特價薯片覺得好抵,但我覺得用20材料煲老火湯係晒錢(都唔夠味,20蚊材料滾湯好d)!

100% Agreed !

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 MSChow 於 09-7-23 10:08 PM 發表
this program is very good

頭先煮緊飯都唔係好睇到, 睇 d 唔睇 d, 唔知邊度有得睇番??

大宅

頭先食飯間餐廳有電視,我地睇完又唔覺得佢地特別慳
我同老公講如果我做仲可以慳過佢地添

大宅

原帖由 lovejy 於 09-7-23 21:01 發表

個女我開頭以為係男仔黎..

我都係以為佢係男仔

大宅

個女仔個人好唔好就唔知
不過最後爆粗就失晒分
個男仔都幾cute叫佢唔好講粗口
全香港人都睇到,笑死我

男爵府

原帖由 alicemic 於 09-7-23 20:44 發表

我老公話個哥仔瞎架,個肥妹咁既尊容都算啦,仲要粗豪得緊好要,對住鏡頭發皮四+爆粗,簡直係"強"!

我老公都係咁講~
“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

男爵府

我見節目完左, 有鳴謝香港兆基創意書院, 個女仔會唔會就係讀呢間?

珍珠宮

好媽媽勳章

佢係唔知粉嶺定上水落車再買票去羅湖可以慳返$5, 即係全程比唔落車直去羅湖貴$3蚊.

原帖由 WINNIEYIP 於 09-7-23 20:58 發表
講爸爸雖然搭頭等,但都只係貴$3咋wor
我都不太明白mouth:

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

http://www.creativehk.edu.hk/frontpage/frontpage/recruitment/hksc_recruitment_09.pdf

原帖由 BennettMami 於 09-7-23 22:50 發表
我見節目完左, 有鳴謝香港兆基創意書院, 個女仔會唔會就係讀呢間?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

去超市一買買成2千蚊,果媽咪話有95折喎,即係人地慳左成舊水架喇,好勁架!!但我想話為左95折先去買,好多野都應該唔係最平
我成日叫呢d做『得不償失』

首頁

尾頁

跳至