跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

sorry~~笑咗

大宅

我啊媽個fd都晨早打比佢叫佢去搶鹽...... 唉.... 跟住比我鬧!! 咪鬼搶貴晒d野

子爵府

Poo得好勳章

最慘係屋企用晒嗰D人,買又話你盲搶鹽唔買又冇得食....

大宅

我老公仲勁, 買左30 斤呀! 不過佢係開餐廳真係要入貨來用! 由平日既3x 蚊加到16x. 佢即刻講粗口! 咁就比人老屈左130蚊喇!

子爵府

Poo得好勳章

原帖由 mrs.cho 於 11-3-18 00:44 發表
我老公仲勁, 買左30 斤呀! 不過佢係開餐廳真係要入貨來用! 由平日既3x 蚊加到16x. 佢即刻講粗口! 咁就比人老屈左130蚊喇!

男爵府

原帖由 cmchang0927 於 11-3-17 23:19 發表
我..............
最頂唔順個同住大伯, 三十幾歲人, 係us讀過大學, 雖則成日失業, 冇女朋友.............
佢, 今朝十一點, 代佢媽打來, 叫我買鹽.......
我話, 唔係呱........
佢仲串我, ...

瘀到爆

男爵府

送比人又擔心比人笑

禁止訪問

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

笑咗

頭先都打咗電話,問媽又無買.好彩佢話無.

男爵府

我99都打俾我老公話d人搶盬,仲問我有無買盬,
跟手我老公話搶盬d人無常識,傻傻地....
之後我99就話佢買左俾我地~
我老公話唔要~

不過就算我地話唔要,佢都一定拎過黎囉
“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

大宅

我屋企樓下茶餐廳個老闆娘同我講,個供應商打黎話由平日$33加到$70,問佢要唔要,佢都無要,之後下午又打黎話加到$100,個老闆娘都話唔要,同我講最多叫師傅落小d,咁樣仲健康d啦,做咩要同人癲一齊炒貴哂d鹽,我即刻俾個叻佢...

原帖由 mrs.cho 於 11-3-18 00:44 發表

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

上網都有人放粗鹽,好誇張
pls click here ↓
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1126997514

首頁

尾頁

跳至