跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: bbhk唔受歡迎既媽媽

catrickymok 寫道:
我向左手邊個short list 硬係搵唔到尼個topic...成日要去番bbhk 開pm至入到黎= =!

媽媽會所 ==>其他媽媽會

別墅

早呀.....
好笑...黎到呢邊, 個個8厭星都變番 bb樣, 好得意!

別墅

今朝要凍番, 我個鼻又唔 c 服 lu, 真煩.

別墅

你地小朋友有冇用 PAMPERS 既輕鬆穿? 有冇用架?

男爵府

頂~~我今日真係好興,原來比人delete咗d post都唔豬,所以今日要大反擊.

男爵府

jo :

軒軒都有用過pampers輕鬆穿,都 ok.但我鍾意winnie the pooh果隻好多,又靚

洋房

kapo,乜野post俾人deleted左?係咪尋日jo個騎馬機既精采部份?

唔好理果d人啦,果邊咁一言堂,唔上去玩就算。

洋房

我實在忍唔住啦,係呢個topic留言,真係睇唔過眼babyellow自以為係聖人個款!

http://www.babyhk.com/cgi-bin/topic.cgi?forum=2&topic=3306&show=0

別墅

viv, 我直頭張尼度add左去 [ 我的最愛 ], 攪掂哂!

joe, felice 有用輕鬆串, 佢番學要用, 家陣尼隻新裝, 腰位改左, 又舒服又貼d, 好過舊裝!
你唔講都唔知...唔怪得今朝felice 又羅羅亂扭計, 明明天氣好左, 經己好番...睇怕又係個鼻作怪! 又煲七星茶...= =!

別墅

kapopooh 寫道:
頂~~我今日真係好興,原來比人delete咗d post都唔豬,所以今日要大反擊.

好明顯我又慢左...唔怪得果日viv 個post 話出手, 但入到又無野睇啦~

別墅

suzanneC 寫道:
我實在忍唔住啦,係呢個topic留言,真係睇唔過眼babyellow自以為係聖人個款!

http://www.babyhk.com/cgi-bin/topic.cgi?forum=2&topic=3306&show=0

真係無咁好氣!

洋房

我真係好失望,點解一個人會去到呢個水平?唔係話邊個岩哂邊個錯哂,但點解一個人可以去到咁盲目既地步?

果邊冇野值得我再留戀,唔係因為你地,我邊有咁得閒!

男爵府

簡直不知所謂,講到自己好無辜咁,慳d la.成日都del 我d post,我擺明係話佢,咁又點jack.我已經响個topic lock咗唔比人回覆,佢就開番,咁又點呀.係佢自己搵咬嗌.我今次都算係咁la,唔出聲.係vv叫我唔好同d低b人嘈,如果唔係我實鬧爆佢.
不過都好彩,有人support我,真係大快人心呀

男爵府

Re: 唔like擦鞋又要言論自由媽媽

suzanneC 寫道:
我真係好失望,點解一個人會去到呢個水平?唔係話邊個岩哂邊個錯哂,但點解一個人可以去到咁盲目既地步?

果邊冇野值得我再留戀,唔係因為你地,我邊有咁得閒!

suzanne : 都係果句愛屎你.
d 人係咁架la,成日覺得自己無做錯,講既野唔會傷害到人.但偏偏人地又有咁多fans,你又吹佢唔脹呀

別墅

michelle 爆哂向口我地過黎玩...我怕....

唔好講d 衰野....就快easter 假期, d 細路又放假, 出黎反下羅!!!!!!!!

男爵府

Re: 唔like擦鞋又要言論自由媽媽

幾時呀? 我16號唔得,其他都無問題

男爵府

Re: 唔like擦鞋又要言論自由既媽媽

so what ?擺明係過檔.重要大大聲話佢

洋房

講真,我真係好失望。emily係我以前chat開九月媽媽會既member, 咁當然我入會已經係好後期, 佢講既野係真,以前真係好純品,好helpful。

我地以前唔係咁,大家好溫馨,而家搞成咁,我真係唔知點講。但既然人地覺得無錯,我都犯不著講咁多。公道自在人心,唔駛講咁多。

easter係咪出黎玩者?

男爵府

係呀~~有邊果屋企可以借出比我地反轉呀?

別墅

suzanne 好鬼好火, 向果邊行個圈都差d 燒親 ^0^~

哇! 原來suzanne 用mac 機, 唔怪得咁kick手kick 腳啦~

首頁

尾頁

跳至