親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

瑩瑩老豆 發表於 13-3-14 16:17
t&c 有講, 2013 年開始買points 不計入elite 升級.
http://www.ihg.com/priorityclub/hotels/us ...
想問如果你用分換 如果 cancel 要唔要 收 charge?

王國會長

王國會長

waiwaikelly 發表於 13-3-16 15:59
想問如果你用分換 如果 cancel 要唔要 收 charge?

唔覺有話要收 charge.

大宅

嘩,你們好利害,有咁好的方法,我想請問用50000分換房,小孩要另外收費嗎?小孩6歲

王國會長

王國會長

mimim00 發表於 13-3-16 22:39
嘩,你們好利害,有咁好的方法,我想請問用50000分換房,小孩要另外收費嗎?小孩6歲 ...

我入左2大2小都係收50000分冇話要另外收費.

男爵府

瑩瑩老豆 發表於 13-3-17 20:23
我入左2大2小都係收50000分冇話要另外收費.

我都想訂,但不是會員

王國會長

王國會長

bbchai 發表於 13-3-17 22:11
我都想訂,但不是會員
priorityclub 入會免費的, 隨時入就可以訂.

男爵府

好利害,利害,

男爵府

瑩瑩老豆 發表於 13-3-12 23:33
以目前最平高級海景房計, 官網報價:不可取消的"早訂"價約USD510及標準價USD630, 其他agoda, hotels 價錢都 ...

transfer 分比其他人要比手續費 1,000 points @USD5

會唔會買咗分,換唔到房?

tmk7613  其實轉分唔抵,可直接叫有分的人幫你換房就ok。  發表於 13-3-22 14:15

王國會長

王國會長

bbchai 發表於 13-3-22 00:05
transfer 分比其他人要比手續費 1,000 points @USD5

會唔會買咗分,換唔到房?
有咁既可能, 所以如果旺季酒店唔好太遲搞。

男爵府

回覆:瑩瑩老豆 的帖子

如果我六月中去沖繩九歲仔、需要book 兩晚ana 兩大一細一baby,要加錢嗎?

Anson已經七歲了,嚟近六月做哥哥 !!!
細佬十四週四有8.5cm..我就重左3LB左右
       十九週三有10.4cm..

王國會長

王國會長

Carmanbb 發表於 13-3-22 14:01
如果我六月中去沖繩九歲仔、需要book 兩晚ana 兩大一細一baby,要加錢嗎?
佢二大同二大二細係同價.

禁止訪問

男爵府

上ANA網睇, 2人住 summer "早利益90 superior房間/高地板房間(吃飯無/禁煙)/3層禁煙superior成對海洋側面JPY36,000 = HKD2,900

王國會長

王國會長

bbchai 發表於 13-3-22 20:28
上ANA網睇, 2人住 summer "早利益90 superior房間/高地板房間(吃飯無/禁煙)/3層禁煙superior成對海洋側面 ...

你睇那裏, 同埋是那日子?
我看過"早得90 スーペリアルーム/ハイフロアルーム (食事無/禁煙)/ 3階 禁煙パーシャルオーシャンビュールーム(海が見えにくい)"
2013年8月09日(金)から3泊 大人2名 子供2名/室を1室

小学生料金/大人同額:1名
添い寝・食事なし(幼児/無料):1名

プラン合計金額 2013年8月09日(金) ¥58,002
(1室分)
2013年8月10日(土) ¥58,002
(1室分)
2013年8月11日(日) ¥58,002
(1室分)

每晚要¥58,002 ~ HKD4756

男爵府

回覆 瑩瑩老豆 的帖子

https://reservation.anaihghotels.co.jp/booking/stay_pc/rsv/rsv_src_pln.aspx?cond=or&dt_tbd=0&le=1&rc=1&pmin=0&ra=&pa=&cl_tbd=0&mc=2&rt=&st=0&pmax=2147483647&cc=h3_0:h4_0&smc_id=&hi_id=32&dt=2013/07/16&lang=ja-JP&page=2

中間

16/7

你可能係summer中嘅high season, 即係話points 換最high season 較抵?

クイック予約:予約内容・お客様情報の入力

ご予約内容の泊数・室数を選択いただき、画面下のお客様情報の入力にお進みください。

早得90 スーペリアルーム/ハイフロアルーム (食事無/禁煙)/ 3階 禁煙パーシャルオーシャンビュールーム(海が見えにくい)
早得90 スーペリアルーム/ハイフロアルーム (食事無/禁煙)

90日前の早期ご予約にて1室あたり最大10,000円もオトク!※

3階 禁煙パーシャルオーシャンビュールーム(海が見えにくい)

3階 禁煙 パーシャルオーシャンビュールーム(海が見えにくい)

2013年7月16日(火) から 大人2名/室を

プラン合計金額 ¥33,000 (消費税・サービス料込み)

王國會長

王國會長

bbchai 發表於 13-3-22 21:01
回覆 瑩瑩老豆 的帖子

https://reservation.anaihghotels.co.jp/booking/stay_pc/rsv/rsv_src_pln.aspx?co ...

試到了, 看來 20/7 開始才是當地的暑假旺季, 如果下年去, 看來在 20/7 前回來最好.

2013年7月16日(火)から5泊 大人2名/室を1室

プラン合計金額 2013年7月16日(火) ¥33,000
(1室分)
2013年7月17日(水) ¥33,000
(1室分)
2013年7月18日(木) ¥33,000
(1室分)
2013年7月19日(金) ¥36,000
(1室分)
2013年7月20日(土) ¥51,000
(1室分)

大宅

引用:+本帖最後由+瑩瑩老豆+於+13-3-22+20:54+編

原帖由 瑩瑩老豆 於 13-03-22 發表
版主,我2大2小,打算book ANA 萬座
8/2-8/5,用你priority club的方法買分,是否意思要用credit card俾左部份錢先?如取消booking,d分可以valid幾耐?

Many thanks

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

睇完係高手同高手過招咁你地好勁呀﹗
THX FOR SHARING

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

早D睇到你個POST就好喇

大宅

引用:Quote:bbchai+發表於+13-3-17+22:11+我都想

原帖由 瑩瑩老豆 於 13-03-17 發表
priorityclub 入會免費的, 隨時入就可以訂.
點解我今日睇join club 時,要先confirm俾us$200換5000分?

首頁

尾頁

跳至