影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:SandyKL 的帖子

我都係捱咗好耐至睇哂,因為有天至捱埋去!又唔覺呀\'true 兒\'真係咁靚,眼大鼻大口大!

別墅

回覆 SandyKL 的帖子

蘿蔔青菜各有所愛, 我就覺得有天無論古裝、時裝都冇問題。有天奪得無數獎項, 也不是浪得虛名, 不只是賣樣的。

喜愛既野好個人既, 正如我從來不看minho既劇一樣。

別墅

蘿蔔青菜各有所愛, 我就覺得有天無論時裝、古裝都ok喎!而且, 有天過往奪得無數獎項, 也不是浪得虛名, 不是只賣樣的。

喜好既野好個人既, 正如我從來也不看minho的劇一樣, 因為不合眼緣。如果我既言論不小心得罪了你, 有怪莫怪哦!

伯爵府

回覆:想你,真係睇到想暈

我都跳車,但覺得俞承浩好慘

cocotea  Me too  發表於 14-2-9 03:55

大宅

我覺得套戲個故事又唔係咁差喎 ! 除咗尹恩惠演技差小小外,
其他都做得好好

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得幾好睇喎,可能我口味獨特

大宅

回覆:bbcarrot 的帖子

bbcarrot, totally agree with you, 啲歌仲好好聽

男爵府

想你戲情真的是比較虐,如果接受不到也不要勉强,但戲內演员演技精湛,特別是金刑警同女一的媽媽,宋玉淑,每次看到她跟秀研和正宇的對戲,我的眼淚也隨他们而流下,戲裡不只說愛情,反之我喜欢看的是他们互動的親情,當然開初五集演的男女少年版,他们的演技也不用致疑!

琥珀宮

dwklau 發表於 13-5-31 12:30

蘿蔔青菜各有所愛, 我就覺得有天無論時裝、古裝都ok喎!而且, 有天過往奪得無數獎項, ...

如果你真懂蘿蔔青菜各有所好道理,就唔需要再搬朴有天攞獎受肯定

去支持自己所愛,鍾意就係鍾意,相信你唔會因為朴有天攞獎而鍾意

佢,亦唔會因為朴有天失落於獎項而唔支持佢。

我好相信有麝自然香道理,亦好有信心比別人深諳各有所好嘅信念,

你唔鍾意李民浩絕對係你嘅個人感覺,冇理由全天下人要鍾意李民

浩,我係成熟思想觀眾,只會以客觀角度去睇各藝人,所以唔會覺

得你得罪我,李民浩又唔係我邊位,別人就算憎死佢都冇所謂,我

自己所好,唔需要別人或獎項去支持,對李民浩與自己有絕對信心。

琥珀宮

BabyBB2 發表於 13-5-31 00:32
我都係捱咗好耐至睇哂,因為有天至捱埋去!又唔覺呀\'true 兒\'真係咁靚,眼大鼻大口大!

...

你指尹恩惠? 佢靚唔靚又係見仁見智啦! 但佢演技幾自然,幾欣

賞佢演戲,樣就一定係執過架啦,呢點我唔係咁介意,藝人樣

子就係佢地搵食其中一樣最重要功具,冇八兩金嘅勇氣與膽識,

就最好執吓個樣先出嚟娛樂圈搵食。

不過近期佢揀劇本有點失誤,對上果齣《對我說謊試試》,睇咗

好似5集就

因為最近睇完《善良的男人》,劇情又係沉重,所以想番啲

開心輕鬆劇去平衡番。

首頁

尾頁

跳至