夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 我好辛苦,好辛苦

鈍豬925

退一步,海闊天空啦~!
趁自己後生就好走囉,唔係攪到又大又小,想走無咁易架。

男爵府

我真係好煩呀,

伯爵府

labelwah

我會找個男人開心

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

絕對認同~

你同你老公講, 你都係黑底, 唔怕佢~ 你都識唔小公安, 叫佢因住, 敢郁你的話要打靶的~

你老公好大問題嫁, 你自己好自為之, 其實換轉我就會一走了之, 人已經同人分一半, 比機會佢做一次浪子回頭, 但佢都要講埋 d 咁既姑仔來呃你. 真係"規"佢諗得出.

男人最愛享齊人福的. 何樂而不為. 最好再多3,4個添.

無花果 寫道:
上網溝女溝出禍,不過係唔係禍,定自編自導自演,只有個男最清楚。不過最終得益都係個男人。

伯爵府

鈍豬925

你老公o咁得意既,將自己屋企&亞媽屋企地扯 set 落部電話度?佢係o米驚自己唔識返屋企呀

鈍豬925 寫道:
佢係我老公手機抄,

男爵府

你老公享齊人之福都享左兩年啦, 佢講d咁既野你都信, 仲要話放唔低, 講得衰d個句, 係你自己拎嚟賤, 明知你老公咁樣仲同佢一齊, 仲要聽佢講d白痴大話, 係你先信佢咋 ?-( , 真係講到火都嚟埋

大宅

我都覺得佢講大話囉 ...
佢要飛佢既就唔會怕咁多野囉 ... 應酬 ... 5日 ???

叫佢吹都吹得現代文明o的啦,咩年代呀 ?! 黑社會迫個男人同個女人一齊 ... 唔好玩啦 !!!

複式洋房

鈍豬! 鈍豬! 鈍豬!
真係冇改錯名 ! 名副其實是鈍豬! 最蠢的鈍豬 !
咁既大話都信 !?
你老公真高招,自己出面玩女人,
還要老婆擔心自己安危 !?
自己老公上去大陸陪女人睡5天 ! 你可以忍 !?
本人實在佩服佩服 !

王國長老

王國長老

鈍豬925:

冇咩值得煩既.

先問自己一句,妳想點樣,諗好目標,再努力去做.

如果妳先生仲要再同第二個女人一齊, 唔一刀兩斷,妳就要為自己打算了.

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

我真係好煩呀

男爵府

咦! 我懷疑呀 925就係嗰個女人...
佢係度扮辛苦....扮煩...喎

複式洋房

我真有興趣看看你老公,有興趣就找我啦 !
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=782126&forum=13&14

複式洋房

你咪放佢上去玩5日LOR!
教埋你老公係女人間屋度,抄返個女人既私人資料,當抵消。互找痛腳。
佢老公一定唔會轉晒D通訊資料既。

大宅

無花果 寫道:
你咪放佢上去玩5日LOR!
教埋你老公係女人間屋度,抄返個女人既私人資料,當抵消。互找痛腳。
佢老公一定唔會轉晒D通訊資料既。

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

好簡單!

你同你老公話要係香港報警備案, 你好驚個女人會對佢不利, 同個女人其實係恐嚇.

99.99%你老公佢講大話囉!!
你知唔知佢其實 驚過你, 係大陸有2奶叫事實婚姻, 你告佢, 佢可坐2年監, 好大件事嫁.所以佢用呢個藉口呃你...你清醒吓, 你老公佢個工作都無需要返大陸, 佢明知係個女人恐嚇佢, 佢打死都唔返上去, 仲會上去5日??係香港有事都有人知...

伯爵府

kamma

你好衰架,笑死人無命XWOR

kamma 寫道:
鈍豬! 鈍豬! 鈍豬!
真係冇改錯名 ! 名副其實是鈍豬! 最蠢的鈍豬 !
咁既大話都信 !?
你老公真高招,自己出面玩女人,
還要老婆擔心自己安危 !?
自己老公上去大陸陪女人睡5天 ! 你可以忍 !?
本人實在佩服佩服 !

大宅

我好辛苦,好辛苦

幾好呀 ! 作一段故事, 自編自導自演又可以光明正大與另一個人去happy

你不是蠢的, 如果換轉你是聆聽者一定不會相信這男人. 明白要你立即抽身不是容易, 深心處是撕裂地痛, 與他說明你的立場/底線, 事情如沒有變好, 趁你還沒有小朋友時離開吧. 如不是將來更難走

又有那個家姐會叫人離開自己親生細佬.

伯爵府

男人有咩大話講唔出呀,不過925個老公講呢個大話又離譜左D,最慘係925信WOR

複式洋房

花心的代價啦!

男爵府

我都唔會信lor

首頁

尾頁

跳至