夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:其實你好無聊,作呢d故仔呃人,呃我地,何

原帖由 人物ueeni 於 15-08-26 發表
其實你好無聊,作呢d故仔呃人,呃我地,何苦呢?
點知佢係作故仔?

禁止訪問

複式洋房

popseed 發表於 15-8-26 13:58
你都好野架啦, 對外人好過對自己老婆

有冇ADMIN可以DELETE左呢條友個POST
絕對認同

大宅

樓主,就算你借錢比果個唔係女人係男人你都死,你儲蓄已經唔多,要養一個BB好大開支你知唔知,你冇未來計劃,仲要係幫人借財務,如果我係你老婆我都唔同你結婚啦

子爵府

嘩.......無腦....無計劃....唔反省....窮...無責任心....懶有義氣的LOW B 男
真係嫁唔過...自己一個女人養女都無咁嬲....無謂作賤自己嫁俾個咁不知所謂既男人, 支持女友決定, 明智!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

膠post?

加埋26k做得咩

公爵府

熱血金章 畀面勳章

嬲你無傾就借俾條女啫

水晶宮

回覆:老婆因為我借錢幫個女同學, 嬲到取消同我註冊。24-8updated

两個不幫,自己都有財政問題,還借錢她人,同你ㄧ世條路太難行,你女友太衝動,也難一生ㄧ世,你不是太差,做你朋友及下屬就好。。。

大宅

點解要講大話

點解要借錢, 你同學唔自己去借

完全唔明點解要用你個名去借

大宅

回覆 DDMMYY2015 的帖子

你做左D咩 , 衰過?咁唔怪得佢唔信你

你得番咁少錢重借錢俾人?又用自己個名幫人借錢?萬一人地唔還 , 你有無諗過頭家會點?唔好話咩人地信得過 , 識左幾多年 , 識左幾十年既, 利字當頭 , 都可以出賣你

你都好唔靠得住 , 咁大個人 , 有咩唔係咁頭家先 , 而且要借錢 , 點解唔係同老婆傾左先
你錯到 .. 我都唔知講咩好 , 亦唔知點可以俾信心你老婆 , 因為你本身個人都唔係信得過

大宅

引用:回覆+DDMMYY2015+的帖子你做左D咩+,+衰過?

原帖由 CassyBee 於 15-08-26 發表
回覆 DDMMYY2015 的帖子

你做左D咩 , 衰過?咁唔怪得佢唔信你
佢咪就係之前有個暪住老婆搵私鐘果個post既男人咯(佢話自己最後無搵喎)

大宅

回覆:老婆因為我借錢幫個女同學, 嬲到取消同我註冊。24-8updated

你係人唔係呀?你女同學話叫你借條命比佢,你快D仆倒過去啦。真係唔怪得你老婆咁嬲囉

大宅

回覆:老婆因為我借錢幫個女同學, 嬲到取消同我註冊。24/8updated#1

贈你
一個字,廢
兩個字,食屎

大宅

回覆:老婆因為我借錢幫個女同學, 嬲到取消同我註冊。24/8updated#1

如果唔係膠post,樓主嘅智商⋯

男爵府

無謂哂口水,我睇左好多頁,樓主完全唔覺得自己有錯 祝福你的未婚妻

子爵府

認識瑞士牛牛第一回

科技發達,銀行匯款有幾難?我覺得你老婆有咁反應正常,如果我,我都嬲到拆天

大宅

回覆:jenny620hk 的帖子

我都覺得佢女朋友好慘,一個甘樣架男人,唔認錯仲口口聲聲話自己女朋友小氣

大宅

引用:我都覺得佢女朋友好慘,一個甘樣架男人,唔

原帖由 小肥柒 於 15-08-27 發表
我都覺得佢女朋友好慘,一個甘樣架男人,唔認錯仲口口聲聲話自己女朋友小氣:a ...
最憎呢d人

男爵府

引用:Quote:Candy917 發表於 15-8-22 12:31 -.-

原帖由 DDMMYY2015 於 15-08-22 發表
所以, 我咪話唔明我老婆做乜嬲到咁激動。。。我仲有流動資金ga.
笑死人, 流動資金。。。

別墅

唔抵幫 女人已經系死罪 仲要借咁多錢?有冇諗過你老婆感受,到低幫人重要定你老婆同個女重要! 我系你老婆既話 你唔收番曬d錢唔借先好搵我!過曬份 你老婆大住個婆已經好鐘意亂諗野 系咪一定要整咁既野出黎? 不過落左佢又衝動左d

首頁

尾頁

跳至