懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part7)....做一個食住隻佬既大女人∼∼∼

梗係要為isaac物色一個最好既女朋友仔啦~~
如果唔係我點對得佢住呀!!!
clala 寫道:
[quote]
celeste88 寫道:
肥凝同晴晴都想食~~
不過我驚isaac會食滯~~~

isaac咁貪心架~~
你哩個媽咪都真係好為佢設想丫~~~~[/quote]

子爵府

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part7)....做一個食住隻佬既大女人∼∼∼

下次見到你個陣解釋比你聽~~ :mrgreen: :mrgreen:
clala 寫道:
[quote]
我聽人講話睇你個b而家既頭髮,
如果髮尾係平腳咁你下一胎會係仔,
如果髮尾係尖腳咁你下一胎會係囡......

我又聽過另外一個,
如果你個b粒lin中間個凹位係一直線既,
咁你下一胎會係仔,
如果你而家個b粒lin中間凹位係一點既,
咁你下一胎會係囡囉~~~

唔知準唔準呢~~~ ?-( ?-(

@@" lin o個個.....好難明........ :-| [/quote]

子爵府

所以話bb係唔讚得架,
一讚就會讚壞咗,
我同個個人都話isaac成日都好"曳",
好抵"打"添~~~

我成日都放isaac自己喊架喇,
我最憎小朋友扭計,
佢要發脾4咪就佢發囉,
我成日都等佢自己喊完收聲我先理佢架啦,
等佢知道佢喊,扭計係冇人理佢,
久而久之佢就唔會鍾意扭計囉~~
clala 寫道:

唉.....今朝仲o係度讚佢...
今晚佢唔知發生咩時...勁喊左成個鐘...
又唔知佢咩事喎....最後喊到攰瞓左...
好陰功....不過我覺得係因為我老公見佢抱左陣仲扭就放低佢..跟住喊到收唔到聲.... :cry:

子爵府

你d骨架都唔係大啫~~
clala 寫道:
[quote]
係囉係囉~~~
allee話晴晴係大山婆~~~

冇計啦~~佢遺傳左佢媽o既家傳大骨架... [/quote]

子爵府

唔會呀嘛~~
篤穿d袋既行為係女仔做個喎~~~
可能真係意外呢~~~
我諗男人老狗唔會做埋呢d野咁奇怪既~~
clala 寫道:
[quote]
係囉,
驗咗幾次,
幾次都覺得係支棒棒有問題~~

我o個時都係咁覺得...
但我老公好似一早估到係中左咁...
所以到依家我同d fd都覺得係佢篤穿d袋o既!![/quote]

子爵府

哈哈~~
岩岩好搞笑~~~

isaac訓訓下自己係到講野,
(我諗佢應該發開口夢)
咁我咪一直睇住佢囉,真係好過癮,
之後佢突然間增大對眼,
望住我笑,
突然間又合返埋對眼繼續訓~~~
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈......

別墅

哎呀..而家bb個幾月大~
佢次次一喊我就抱嫁喇~佢死都要人抱~
除非佢好眼訓..就放佢0係邊都得~
試過由佢喊..但喊得5分鐘就見佢喊到把聲沙曬..
有時仲喊到冇聲擘大個口咁..好心痛呀..
但健康院d姑娘又話2個月之前bb喊親都係有要求~
唔會點撒嬌喎..但bb一訓自己床就喊~而家仲衰到要打直抱~
可能望個天花板望到悶~or望到我-__-"
點算.........

所以話bb係唔讚得架,
一讚就會讚壞咗,
我同個個人都話isaac成日都好"曳",
好抵"打"添~~~

我成日都放isaac自己喊架喇,
我最憎小朋友扭計,
佢要發脾4咪就佢發囉,
我成日都等佢自己喊完收聲我先理佢架啦,
等佢知道佢喊,扭計係冇人理佢,
久而久之佢就唔會鍾意扭計囉~~[quote]
clala 寫道:

唉.....今朝仲o係度讚佢...
今晚佢唔知發生咩時...勁喊左成個鐘...
又唔知佢咩事喎....最後喊到攰瞓左...
好陰功....不過我覺得係因為我老公見佢抱左陣仲扭就放低佢..跟住喊到收唔到聲.... :cry:
[/quote]

別墅

好cute呀~如果bb一開眼見到我..唔係抱住佢..
佢會喊..-__________-""

哈哈~~
岩岩好搞笑~~~

isaac訓訓下自己係到講野,
(我諗佢應該發開口夢)
咁我咪一直睇住佢囉,真係好過癮,
之後佢突然間增大對眼,
望住我笑,
突然間又合返埋對眼繼續訓~~~
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈......

別墅

琴日同個c6第1次曳曳~
個死野整左入黎..仲問我..咩唔係未黎m就得嫁咩..
激死我~

不過佢話..我窄左

子爵府

咁你真係要狠心d先得喇......
我以前成日都由得isaac自己喊,(扭計)
次次都喊成個幾鐘架......

佢一收聲咪過去同佢講,
"咁收聲咪乖囉,媽咪而家抱啦~~" :mrgreen: :mrgreen:

就算佢岩岩喊咗幾耐,
佢一收聲,我去抱佢,
佢都會望住我笑架~~~sweetsweet!!!

姑娘講d野信一半好喇......
而家d bb越黎越醒,
咩話3個月之前唔識扭計呀......
呃人架......
而家d bb4個月識轉身,
佢夠話d bb要6,7個月先識啦......
所以你對得亞仔多,
自然會知道佢究竟係扭計定有野搵你~~~
venusbaby 寫道:
哎呀..而家bb個幾月大~
佢次次一喊我就抱嫁喇~佢死都要人抱~
除非佢好眼訓..就放佢0係邊都得~
試過由佢喊..但喊得5分鐘就見佢喊到把聲沙曬..
有時仲喊到冇聲擘大個口咁..好心痛呀..
但健康院d姑娘又話2個月之前bb喊親都係有要求~
唔會點撒嬌喎..但bb一訓自己床就喊~而家仲衰到要打直抱~
可能望個天花板望到悶~or望到我-__-"
點算.........

子爵府

bb訓醒個陣會記得佢臨訓個陣既環境,狀態,
所以一訓4醒唔同咗咪會喊囉!!!

所以你要開始訓練佢自己訓,
如果唔係你就有排捱......
好cute呀~如果bb一開眼見到我..唔係抱住佢..
佢會喊..-__________-...

子爵府

我第一次曳曳返個陣簡直痛到想喊......
仲痛過冇咗隻豬個陣......
琴日同個c6第1次曳曳~
個死野整左入黎..仲問我..咩唔係未黎m就得嫁咩..
激死我~

不過佢話..我窄左

大宅

甘等你個仔大個左黎溝下佢

伯爵府

我又lose左大富翁了~ :-(

伯爵府

甘你地幾時先玩姐~
我上網..你地又唔上~><[quote]
好呀好呀~~~
咁等我開個新a/c先~~~
就叫做"isaac媽"~~

岩岩開咗喇~~~[quote]

伯爵府

係呀~
尋日去左飲野~
又今朝先番~^^[quote]
你今日長週呀~~

我呢邊冇落雨喎~ :mrgreen: :mrgreen:

小心d睇住病呀!!![quote]

伯爵府

佢今日仲未好呀~
佢好多啖啖~
咩唔係請食飯咩~
:-( [quote]
win咗咪話你叻囉~~

放心啦,
肥凝會好快好返,
唔駛媽咪同婆婆擔心架~~~ [quote]

伯爵府

"暗"BB訓係好慘~
當自己眼訓個時..又要"暗"!
自己訓得著..佢都未訓...
好辛苦∼
咁都幾好,
可以唔駛"暗"佢訓~~~ [quote]
clala 寫道:
好名喎~~~~~
我個女依家又瞓番~但佢今次係睇睇下書瞓著架~
[/quote]

伯爵府

因為晴明仲大隻過我個囡~
so 我叫佢做大山婆~
係囉係囉~~~
allee話晴晴係大山婆~~~ [quote]
clala 寫道:
笑死我咩~~~~~~
我個女身材不知幾好呀~~~
[/quote]

伯爵府

係架啦~
開始唔知係唔係真...
test左3次~
之後仲要去私家dc test~[quote]
係囉,
驗咗幾次,
幾次都覺得係支棒棒有問題~~ [quote]

首頁

尾頁

跳至