夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆:ms_kting 的帖子

大宅

回覆:有左bb四個月男友先叫我落左去

樓主經常都唔知自己想點。活係佢自己幻想嘅世界當中,佢個世界好簡單,就係佢想點就點試問咁嘅智商,行為。。真係令好多jm無言。。希望bb長大後,思想行為一d都唔好似你。 。已經唔想再為呢個9post留言,因為覺得呢個post嘅樓主實左太自私,樓主只係想搏各位jm同情,坦白講冇人會同情可憐你, 樓主祝你好自為知 。

rachel_ching  X2  發表於 14-8-24 18:31

別墅

我真係想嗌救命! 我記得你之前開 d post 我有回過,亦只覺得你向錢看。好啦, 而家個 b 都 4 個月,你 c6 都已經叫你返去住啦,你仲想點 jai.. 你估你冇工作經驗,又大住肚,生完真係自己一個攪掂呀?唔可能既事囉睇你咁公主,講真咩都係錢。而家 c6 叫你返去,只係忍下 6299 啫。咁你就可以比到個家 bb, 亦唔駛擔心 bb 出世冇地方住 冇錢用啦。而家又話見到 c6 就驚。又話想喊。不如你問心你自己知唔知自己想點呢?呢到咁多人比左意見啦,有正有負,但你都係莫視啲意見,你有你講人有人回,咁你仲係到講做咩?真係留言係到托咩!
唔該你問心自己想點啦。bb 有爸爸架。既然 bb 個爸爸都叫你返去啦。只係你唔想忍 2 老啫。又何必攪到咁犯賤自己呀?
返去啦你係為 bb 好就。我唔想第日見到 a1 .寫住有人棄嬰係厠所呀!
你失去少少尊嚴換黎 bb 有父愛囉。 唔好咁任性啦。

kuen1025  x3  發表於 14-9-17 01:03
rachel_ching  X2  發表於 14-8-23 00:14

別墅

引用:我真係想嗌救命! 我記得你之前開 d post 我

原帖由 skyyuki923 於 14-07-20 發表
我真係想嗌救命! 我記得你之前開 d post 我有回過,亦只覺得你向錢看。好啦, 而家個 b 都 4 個月,你 c6 ...
佢根本就覺得自己有左大哂咁。個男人都有軟化啦,樓主仲講咩驚佢又盛呀!?怕佢打你?唔好忘記你自己都有打人在先,個男人點知你幾時又發癲?本來都覺得你小妹妹一個,用勸既字眼可能好啲,但我諗追呢個post 既 JM已經俾你激死!如果真心為個 b好,唔該你唔好再扮上菜啦!!!你大住個肚,一陣嗌頭暈身慶又話搵唔到工,到時又懶可憐咁話人地衰,阿公主妹妹,事在人為咋!你再係咁,分分影響成個懷孕時期,對你對個 b只有壞處!

子爵府

如果唔係有咗bb,佢根本唔想結佢,而家攤埋牌,我覺得你也要理性認真考慮佢乍講既,否則你要為自己行為負責,有可能要做單親媽咪,而屋企人未必會支持你幫你。衰啲講句,鬼叫你咁蠢俾人滾大咗個肚,你想你人生點過,過邊種生活,你自己諗啦,“真係好想....\"係冇用架,問題係如此同現實接軌

rachel_ching  X2  發表於 14-8-23 00:18

禁止訪問

男爵府

其實樓主你都係解決左自己既精神問題先啦

大宅

睇哂咁多jm留言...其實我覺得你應該睇下醫生洗吾洗去下葵涌精神醫院留院觀察...你好有問題..我怕你既思覺失調影響BB

aliensss2008  我怕佢連個b都係諗出黎  發表於 14-7-22 04:07

大宅

畀面勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

Side 氣!講完!

rachel_ching  Agree  發表於 14-8-23 10:13
rachel_ching  Agree  發表於 14-8-23 00:42
rachel_ching  Agree  發表於 14-8-23 00:18

別墅

引用:如果岩岩知有左又係咁既局面我會唔要,但我

原帖由 Fionwan901 於 14-07-18 發表
如果岩岩知有左又係咁既局面我會唔要,但我唔想係中期先放棄佢
呢個只係開始,不是中期

大宅

引用:真係睇到好火公主!你面對現實啦!你唔係真

原帖由 pizzababy0809 於 14-07-21 發表
真係睇到好火
公主!你面對現實啦!你唔係真係公主黎架!你唔係住係城堡架!痴線架!
你根本就冇為 ...
有同感,只係想問樓主,你係咪煲劇煲得多?

rachel_ching  X2  發表於 14-8-24 18:33

別墅

回覆:Fionwan901 的帖子

小朋友成長好需要愛同時間, 唔可以下下諗住要人幫你, 就算自己媽咪都係甘話, 既然自己做唔到, 唔好令到小朋友成長得唔開心

rachel_ching  Agree..  發表於 14-8-24 18:33

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

幾日冇追, 原來樓主都仲0係到原地踏步, 繼續發公主夢。

即係咁, 你咁想生, 唔好講咁多, 宜家拿拿聲走去老麥又好, 7仔又好, 搵番份工先,因為你,並,無,條,件,學人唔做野做小奶奶。即使第時你同你BF好返,其實佢都係搵果2-3萬,根本養唔起你,因為佢絕對有責任養佢父母,而唔單止係養你同肚入面果個, 同埋你外家囉。

你淨係上BK打幾句好驚,心跳快,係解決唔到問題。你覺得一切會因為你堅持生左個仔而改變? 你會因此能夠母憑子貴,榮升做公屋少奶? 唔好咁天真咁傻啦。

當然,你想繼續坐係度發夢等個肚大等個B出世都冇所謂,因為我地哩度D JM都係局外人,個B又唔係0係我地個肚到。最終唔開心,受苦的只係你同埋你BB。只要你一日都仲係坐係度乜都唔做,你同阿B個人生就係咁一直浪費掉。

rachel_ching  X2  發表於 14-8-24 18:34
.........................................

大宅

如果揾飯票,唔x揾個30歲揾得二萬五既所謂accountant,一個養n個,夠供樓定養bb? 樓主應該未見識過咩叫飯票,以為二三萬一個月嫁得過。。。再者人家就算真係有一百萬,第時買樓寫唔寫你名呀?你瞓醒未?

rachel_ching  Agree  發表於 14-8-24 18:35
gs2899461  贊同  發表於 14-7-21 13:18
gs2899461    發表於 14-7-21 13:16

男爵府

樓主係埋有精神分裂症啊?救命,睇咗最後幾版,真係覺得有咯,自我覺得可憐症,同埋永遠活係自己世界入邊既無命水公主。永遠都係度自圓其說。

rachel_ching  X2  發表於 14-8-24 18:35
做人,5好難为自己

禁止訪問

回覆:Fionwan901 的帖子

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

joycejoycejoyce 發表於 14-7-20 01:41
其實你地叫人落仔踩人數人個D人係米唔怕生仔無屎忽?以家唔好理人既過去!最重要現況4個月大要點解決生活困 ...

正義之士, 不如你睇哂樓主既舊POST 先話人生仔無屎忽啦...

其實樓主無你諗得咁複雜, 唔洗教佢2公婆要溝通 / 商量個D
總之有錢俾樓主就搞掂, 無錢就搞唔掂, 係咁多, 你講咁多正常野哂口水
慳返啖氣啦

複式洋房

唔好要呢種男人啦

大宅

睇完差唔多每個jm回覆,有人會想幫你,有人會話你,但大家出發點係為你肚個BB唔係為你,但你仍然無變,C6搵你,你就話驚……咁你驚唔驚生?你可唔可以將你條命俾BB?你可以接受將你青春,去玩,去所有時俾BB呀?
其實睇完真係好嬲,BB係生命黎,唔係為錢,為氣去生,有D人想生都無得生,你有得生但唔係為BB開心幸福著想,係為左你自己 著想……小朋友攞去寄養係會成長得唔開心呀!你真係想佢咁

首頁

尾頁

跳至