影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+cocok+於+15-03-27+發表5000

原帖由 felixthemom 於 15-03-27 發表
一套劇可以傾成萬個posts,真係要俾d掌聲大家
唔好唔記得係低收視劇

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

cocok 發表於 15-3-27 13:56
我成朝個心哼住海德OST, 諗住彬彬
我睇完結局個心情都未能平伏

琥珀宮

畀面勳章

felixthemom 發表於 15-3-27 13:51
一套劇可以傾成萬個posts,真係要俾d掌聲大家

有咁值得愛既男人, 一萬個POST合理啦....

琥珀宮

畀面勳章

kcm 發表於 15-3-27 13:57
我睇完結局個心情都未能平伏

結局真係精彩同震撼架, 我都開始叫人上返船

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

大家留意下彬彬咁智敏額頭時好用力架! 佢真係好入戲.

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:kcm+發表於+15-3-27+13:32+睇完!第

原帖由 cocok 於 15-03-27 發表
高潮在結局真係估佢唔到!!! 奇蹟真的發生了!!

諗返個舖排, 常務開頭刻薄男, 中段等我地 ...
所以我話呢套劇大鋼唔差囉,唔係點吸引彬彬接呀,係神編儍咗,唔記得係浪漫愛情故事走去當復仇片拍
如果綁架案減到韓宥拉案在星星咁上下,加多啲hana 同 robin 和常務的發展,肯定成為經典

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:natnat_tsang+發表於+15-3-27+13:52+

原帖由 cocok 於 15-03-27 發表
我成朝個心哼住海德OST, 諗住彬彬
我都係,心裏面不斷唱住because of you

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cocok 發表於 15-3-27 13:51
追POST, 你有啄住HTTS
禾講樹實啫

水晶宮

felixthemom 發表於 15-3-27 14:01
所以我話呢套劇大鋼唔差囉,唔係點吸引彬彬接呀,係神編儍咗,唔記得係浪漫愛情故事走去當復仇片拍 ...
彬彬接佢係有理由, SBS, 製作, 遵演, 套劇大鋼...., 可惜有D野估唔到. 但都多謝彬彬, 因呢套劇真係分分鐘都見到佢,滿足哂玄粉.

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:felixthemom+發表於+15-3-27+14:01+

原帖由 kcm 於 15-03-27 發表
彬彬接佢係有理由, SBS, 製作, 遵演, 套劇大鋼...., 可惜有D野估唔到. 但都多謝彬彬, 因呢套劇真係分分鐘都 ...
咁呢套彬彬真係佔戲95%以上,極度滿足玄粉

Jan2010    發表於 15-3-27 14:40

侯爵府

全劇最好睇係大結局 , 不枉追到尾

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

cocok 發表於 15-3-27 12:58
常務示愛最後講我-愛-你三隻字, 冧到爆左廠 感動委屈所有野一齊來,
再來世紀三部曲之吻:kiss ...

果種堅定又暖嘅語氣講我愛你, 殺c 左我, 諗返佢最初一路同hana 講嘅:

我已開始了

你改變了我

回來吧, 我等你

但而家嘅我未展示我嘅全部, 又點能要求你愛我呢?

我希望你做我嘅世界...... 我好多想做嘅野未做過, 我希望你可同我一齊做.... 我知道robin未同意之前, 你唔會同我開始, 我會等你

我係robin時候, 同你一切係我無記憶嘅夢, 但你有記憶的, 我希望記住哪些時光, 你可以話我知, 我點令你笑, 點愛著你?

有句說話我一向唔會講嘅, e家想講, 我可愛你張氏嗎?...... 唔好為左疏遠我, 就否定我嘅真心, 你講嘅 一齊笑著, 鬧著, 感受著, 一齊舒服嘅人, 我會記住嘅

我唔識安慰你, 但點可令你流少d 眼淚?

多得你, 我的病好了, 我以robin或具瑞鎮身份同你一齊嘅時光, 我都記得, 以後, 你問我是具瑞鎮或是robin, 我嘅答案得一個, 就係一個以往愛著你, 現在還是愛著你, 同希望得到你的愛嘅男人, hanaxi, 我愛你.

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

felixthemom 發表於 15-3-27 12:59
大家有冇發覺,hana 燒烤表白和羅賓電台示愛其實都係常務嚟,神編今次又有啲心思

...
係, 同埋20 hana 話最記得robin 去電台前嘅眼神和說話, 果個都係常務來嘅, 真係有呼應hana 常務的情份

寶石宮

cocok 發表於 15-3-27 13:02
有發現, 同最後講荷娜定左鏡睇電台示愛果個係常務, 但佢冇發現,
然後馬戲團姐姐話在我看來都係一個看著自 ...

佢之前嘅過份擔心, 唔俾robin爆自己身份, 俾常務質問 (其實常務好clever, 睇穿左佢), 女2 嘅反問, 18集同常務嘅曖昧對望, 已表達佢愛常務但不能去愛嘅真心

寶石宮

ccdccl 發表於 15-3-27 13:37
我尋晚實在太興奮了,因為彬彬靚仔到我暈陀陀,得返半條人命咁,而家真係眼瞓到c呀,我又想講果句:彬彬點 ...

都係咁答: 佢好難拍得醜喎

寶石宮

ccdccl 發表於 15-3-27 13:45
我要download全高清睇,只為睇彬彬靚樣

你喜歡神級之吻定三部曲之吻?
I love both, 1個sweet and romantic, 1個gentle同有種守得雲開嘅淒美感, 但要2揀1, 我會揀3部曲, 錫眼真係無得輸

同埋成套劇真係人景都好靚, 好浪漫 (唔計184 d 特技)

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:cocok+發表於+15-3-27+12:58+常務示

原帖由 htts 於 15-03-27 發表
果種堅定又暖嘅語氣講我愛你, 殺c 左我, 諗返佢最初一路同hana 講嘅:

我已開始了
好感動

寶石宮

ccdccl 發表於 15-3-27 13:56
係,2種feel唔同,真係好妒忌智敏,覺得佢出左雙糧

連彬彬嘅第1次做新郎哥嘅戲都俾埋智敏, 仲連續2年2次合作, 1套劇2個彬愛到佢c, 佢真係讚晒

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:ccdccl+發表於+15-3-26+23:22+其實係

原帖由 natnat_tsang 於 15-03-27 發表
你whatsapp佢咋... 我直情打電話叫佢叫神編咁改嘅....
我好想叫佢黎亞巡呀

寶石宮

kcm 發表於 15-3-27 14:00
大家留意下彬彬咁智敏額頭時好用力架! 佢真係好入戲.

唔知佢地有無機做真情侶呢? 係真, 我會祝福, 2個一齊辛苦, 又一齊抵住低收視嘅大壓力來拍劇, 佢地呢3個月經歷好多

首頁

尾頁

跳至