時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

慢吞吞E 發表於 22-3-21 16:27
你拎左咁多年,咪扮嘢啦。我呢啲邊夠資格食老綜
你邊d呀?我信你無拎綜援,但應該有拎傷殘津貼(腦殘),睇你帖覺得有濫用醫療資源,正常有申請公屋,仲未夠呀?

學下你先:衰鬼!食到你肚滿腸肥,肥撻撻就唔好對住身邊人唱:路邊的野花不要採.....啦!

男爵府

tong831 發表於 22-3-21 16:48
佢哋2個弱智㗎,又得閒,為咗幾個中文字,咬足9條街,真係癲,青山護士失職喇,成日走犯嘅?
我哋 ...
你講邊2個弱智呀?

得閒唔得架?有罪架,要比你屈去拎綜援架?傻人

你病發時,記得穿着青山護士制服,扮俏護士去捉你老友快do do入房玩樹懶的巴掌大戰

水晶宮

2024勳章

hithere440465 發表於 22-3-21 20:46
你邊d呀?我信你無拎綜援,但應該有拎傷殘津貼(腦殘),睇你帖覺得有濫用醫療資源,正常有申請公屋,仲未夠 ...

偷偷話你知,原來「惡狠狠E」真係腦殘食緊腦殘藥㗎,講嘅係真唔係鬧人嗰種

水晶宮

2024勳章

hithere440465 發表於 22-3-21 20:46
你邊d呀?我信你無拎綜援,但應該有拎傷殘津貼(腦殘),睇你帖覺得有濫用醫療資源,正常有申請公屋,仲未夠 ...

佢一家都濫用醫療資源呀
淨係佢一個人都睇哂香港所有專科(男科除外)

水晶宮

2024勳章

回覆 hithere440465 的帖子

其實佢自己都唔孝順㗎,有貼為證不過暫時唔放出來先
一個對老母唔孝順嘅人,點好意思係討論區大談孝順?虛偽!

男爵府

czl115 發表於 22-3-21 21:45
回覆 hithere440465 的帖子

其實佢自己都唔孝順㗎,有貼為證不過暫時唔放出來先
當真?果然?我竟然開口中曬!?

水晶宮

2024勳章

hithere440465 發表於 22-3-21 22:06
當真?果然?我竟然開口中曬!?

珍珠冇咁真

男爵府

tong831 發表於 22-3-21 16:48
佢哋2個弱智㗎,又得閒,為咗幾個中文字,咬足9條街,真係癲,青山護士失職喇,成日走犯嘅?
我哋 ...

你尋日被佢兩隻野咬左幾次?我十二次呀。要cut佢兩隻野老綜,再捉返青山啦。

男爵府

czl115 發表於 22-3-21 17:26
無興趣你都回左我咁多?

知你鍾意咬人啦,吾洗表現出黎既,呃餅食都呃夠啦,學下自力更生啦

水晶宮

2024勳章

慢吞吞E 發表於 22-3-22 11:05
知你鍾意咬人啦,吾洗表現出黎既,呃餅食都呃夠啦,學下自力更生啦
...

唔係你先咬人咩?你失憶呀
一聽到我話造謠要追究,就迫不及待跳出來話批評工作表嘅人都要追究
要幾無腦先講得出呢啲話?
啊唔記得添,其事你真係腦殘喎,今日食左藥未?

水晶宮

2024勳章

...

你一家人拎左幾多傷殘津貼?

水晶宮

2024勳章

...

一個腦殘都好意思叫人自力更生

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

2024勳章

...

好好笑呀,仲寸人拎白卡,寸人有病要食藥,原來係話緊你自己

水晶宮

2024勳章

慢吞吞E 發表於 22-3-22 11:00
你尋日被佢兩隻野咬左幾次?我十二次呀。要cut佢兩隻野老綜,再捉返青山啦。
...

Cut左你個腦殘傷殘津貼未?
你鬧人咁有氣有力,係咪腦殘已經好左?係咪呃政府傷殘津貼?

水晶宮

2024勳章

慢吞吞E 發表於 22-3-22 11:00
...

抵你俾人鬧啦,未討論得幾句就無喇喇侮辱人拎白卡
跟住又扮善良,嘔

男爵府

慢吞吞E 發表於 22-3-21 16:27
你拎左咁多年,咪扮嘢啦。我呢啲邊夠資格食老綜
#246, 你咁寫

我諗你一定係富豪,從來冇享用過香港公立醫療,每日咁多人去公立醫院睇醫生,難道呢班病人吾驚黑醫護?
我好懷疑你係咪香港人

而家又話我拎綜援,原來你真是有病的.....快d去覆診,你盡快康復,減輕醫療界和納稅人的負擔

另外請教你
1. 邊隻M巾好?
2. 邊隻避孕丸不會引至後遺症
3. 每日瞓10個鐘可否出外返工
4. 中風有否傳染性

好多問號?????????請你這高人作答!

水晶宮

2024勳章

hithere440465 發表於 22-3-22 12:04
#246, 你咁寫

我諗你一定係富豪,從來冇享用過香港公立醫療,每日咁多人去公立醫院睇醫生,難道呢班病人吾 ...

佢自己腦殘都無返工啦,仲大量使用香港公立醫療資源,老公又咩三級燒傷,佢兩公婆唔知係食老綜定傷殘,就老屈其他人都係
真係面皮三尺厚

男爵府

czl115 發表於 22-3-22 12:37
佢自己腦殘都無返工啦,仲大量使用香港公立醫療資源,老公又咩三級燒傷,佢兩公婆唔知係食老綜定傷殘,就 ...
只可說:若要人不知, 除非已莫為。

擘大眼講大話,謊言講到佢自己都覺得係真,曱甴本色的最佳例證。

每日可瞓10個鐘,唔使做又可生活無憂,又有請外傭,簡直是人生勝利組

起身啦喂))))))) 午睡ING? 真舒服!

男爵府

czl115 發表於 22-3-21 21:38
偷偷話你知,原來「惡狠狠E」真係腦殘食緊腦殘藥㗎,講嘅係真唔係鬧人嗰種
...

你把口真係賤格到,屎都吾及你臭,係腦癇呀!癇字都吾識?你就真係腦殘啦!你只殘剩把口。衰格冇口德既人先會用人既病當笑話,你覺得得病好好笑?咁你照下鏡望下你一家人,因為你地腦癌拎傷殘準貼,知你住青山,所以吾會住公屋啦!就你兩公婆成家真係腦殘。錢吾係咁賺架,知你要上網回覆賺錢開飯,把口低賤到咁,真係第一次見,做好心教下你啦,腦癇係一種好普遍既病,你呢啲腦殘一定吾知啦

男爵府

hithere440465 發表於 22-3-22 12:59
只可說:若要人不知, 除非已莫為。

擘大眼講大話,謊言講到佢自己都覺得係真,曱甴本色的最佳例證。 ...

知你好忙,每日冇得瞓要回覆黎賺錢啦!你兩公婆一齊拎公援吾夠錢洗呀?你知咩?兩公婆玩雙打賺錢,垃圾都不如。你好鍾意食曱甴架?成日提住既。人生勝利組?多謝你咁讚賞喎,你咁既物體,慢慢捱到日日瞓床啦!

首頁

尾頁

跳至