自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:C6在仔仔面前赤裸上身…

鍾小bb    發表於 14-9-14 02:14

已刪除用户

水晶宮

爸爸在仔面前赤裸上身有咩問題

子爵府

引用:你是否人奶媽,我換衫或沖涼比仔見到,除左

原帖由 sharonsheep 於 14-09-14 發表
你是否人奶媽,我換衫或沖涼比仔見到,除左好興奮之外,佢雙眼仲會發光架。

...
我係人奶媽 ,換衫呀仔見到我又係雙眼發光

大宅

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+sharonsheep+於+14-09-14+發

原帖由 鍾小bb 於 14-09-14 發表
我係人奶媽 ,換衫呀仔見到我又係雙眼發光
唔知點解,見到仔有咁既反應會覺得好開心,係佢心目中好重要,佢好愛我咁

侯爵府

回覆:sharonsheep 的帖子

我個仔4歲,餵人奶到3歲左右,已經介左一年,但雙眼仍然發光,對手仲成日伸去點下我個胸,好似好依依不捨咁

用戶要求終止服務

引用:哦…咁我個未夠3歲女除左毛巾都鐘意周圍跑

原帖由 Popo01 於 14-09-14 發表
哦…咁我個未夠3歲女除左毛巾都鐘意周圍跑,扭pat pat,痴來痴去一輪先自己著衫。小朋友,大解放,應該貪得 ...
我個仔都係,仲會衝去鏡前扭來扭去,簡中坐係度玩,仲會伸隻手入褲rj tim,都唔知邊度學既

珍珠宮

男人係屋企除晒衫係好正常嘅事,係泳池d 男人都只係著泳褲啦!你個又係仔仲更加無問題啦!我d 仔會同爸爸一齊沖涼(有時在家,有時在泳池游水後), 爸爸順便會教埋男女身體結構不同。我細仔見爸爸夏天係屋企唔著衫,都會模仿㗎, 男人,應該要Man d 好!

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+眼超超+於+14-09-14+發表樓主

原帖由 stopBB 於 14-09-14 發表
係我C6,其實我邊句說話令到好幾位JM都覺得係我赤裸上身呢
係另一個JM講,唔知點解會睇錯係樓主你

別墅

想太多。

珍珠宮

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唔著衫有乜問題咁咪唔去得游泳池

子爵府

c6喎,男人5着上身3有咩问題?,游水刀係甘啦!

男爵府

男人唔著衫有咩咁奇?條街週不時都見到D搬運工人唔著上衫架啦!而扯旗係冇得學而亦都唔使學,人體正常生理結構,佢咁細個扯應該唔關咸濕野事嘅,但係咸濕個個會唔會係媽咪你自己諗多左呀?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都唔明有咩問題,上半身唔著及下半身唔著係好大分別,你要成日提佢褲唔可以亂除,多d強調,咁自然唔會混淆。我老公有時太熱都唔著上身衫,反而我仔會叫佢著衫。

而且小朋友起機唔係一定係自己控制到,咁細個有時係自然反應,同男人一樣,唔係一定係性興奮吧。你仔碌係床可能係同你玩覺得唔著衫等你捉佢著而興奮啫,諗多左

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都唔明有咩問題,上半身唔著及下半身唔著係好大分別,你要成日提佢褲唔可以亂除,多d強調,咁自然唔會混淆。我老公有時太熱都唔著上身衫,反而我仔會叫佢著衫。

而且小朋友起機唔係一定係自己控制到,咁細個有時係自然反應,同男人一樣,唔係一定係性興奮吧。你仔碌係床可能係同你玩覺得唔著衫等你捉佢著而興奮啫,諗多左

男爵府

其實我仔岩岩3歲,3歲前佢都係同我一齊沖涼,佢亦都對我身體好好奇,所以我亦都會同佢解釋男仔同女仔既分別,同時教埋佢唔可以俾掂到自己既身體,但覺得佢都未明白,不過我覺得佢已經習慣左日日都同我沖涼,所以唔會有特別反應,只係想伸手掂下,講下,不過我同佢解釋返點解唔掂得佢都唔會再郁手,我諗你仔仔可能普通反應姐,我仔有時有反應我都唔理佢,當無事發生,佢亦都唔會覺得有咩問題

已刪除用户

大宅

歲幾我哋大人就吾會喺佢面前換衫,又未必完全係性教育問題,部分亦係禮貌問題。

侯爵府

hashtag影視迷勳章

stopBB 發表於 14-9-14 01:34
C6一回家就在仔仔面前除曬衫咁,會否令到佢有吾好嘅性教育?
你覺得邊方面會係唔好既性教育?例如知道男人原來有乳頭?

水晶宮

老豆係仔仔面前赤裸上身,係一點問題也沒有的.
正如我都係我囡面前換衫,隨便就教埋咩係"性徵",話比佢知,幾時佢都會有毛、有M...
JJ突起亦唔代表因為睇到裸體而性興奮,
樓主,你買套性教材自己學左先啦,
然後仲可以教埋你仔仔.
早D灌輸正確性觀念,你仔仔就唔洗透過睇咸書、咸碟、咸網,或同男同學交流,來學性知識囉.

首頁

尾頁

跳至