婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

洋房

對個B唔係好公平咁啵

大宅

回覆:Katiechan0704 的帖子

你c6都唔理你,唔撐你。
你點解唔返娘家坐好個月?坐得唔好真係一世都好弱架?你連自己保護唔好點保護你個bb?
以後你屋企人知道只會更傷心。

大宅

畀面勳章

唔係無辦法,係你同C6唔去解決。
坐月瞓地下,傻的嗎
順產開刀都會有傷口,你瞓地下,一起身痛到你仆呀,坐月要成日瞓,你長期瞓地下都有問題啦。
你應該每晚係個廳清場先有得瞓啦,到時坐月要成日休息,你打算全日瞓喺地嗎?

複式洋房

引用:佢而家就係恰你大住個肚入嚟,恰你冇經濟能

原帖由 mingjan 於 15-06-02 發表
佢而家就係恰你大住個肚入嚟,恰你冇經濟能力,恰你年紀細唔敢出聲咋
系我對住佢地無脾氣,寧願自己屈住屈住都吾會同人講!

侯爵府

回覆:睇清楚1個人

返娘家啦…

大宅

畀面勳章

你仲諗C6唔想搬,自己搬返娘家先啦。我唔知你打算人奶定奶粉,如果人奶要2個鐘一餐,你打算瞓地下餵咩!
阿女,做人阿媽喇,你唔顧你身體都要諗下BB啦,唔通要BB一齊瞓地下

複式洋房

引用:唔係無辦法,係你同C6唔去解決。坐月瞓地下

原帖由 Catherinebyorn 於 15-06-02 發表
唔係無辦法,係你同C6唔去解決。
坐月瞓地下,傻的嗎
順產開刀都會有傷口,你瞓地下,一起身痛到 ...
我諗解決方法既同時,佢地成日都話到時先算!我會認真諗下架啦 依家我訓緊地下條腰痛到我自己系度喊!

大宅

畀面勳章

你宜家無脾氣,我肯定你生完瞓埋地下,你啲荷爾蒙令你好有脾氣。

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 肥妹心 於 15-06-02 發表咁我

大宅

sorry!我覺得和和有問題似妳C6多點,佢唔識得保護妳及照顧妳,這個人是否真的可勝任爸爸嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

你c6好似未ready做人老公同爸爸囉!

咁嘅環境,返外家啦!叫個大肚婆瞓地下,儍的嗎?

大宅

好明顯你得一條路: 回娘家啦

男爵府

你BB出世瞓邊?點都唔好再瞓地下....返娘家!

大宅

BK Milk勳章

快回家吧,男家到時先算,亦乜都唔做,你忍心BB也瞓地?或者比99抱入房瞓?

我係你阿媽,實唔比個女嫁。你c6一d都唔保護你。

你結婚前考慮清楚冇?依家考慮還未遲!

珍珠宮

妹妹,你都唔愛錫自己,人地唔愛錫你都係理所當然架!

jenniferK    發表於 15-6-3 12:18
輸入搜索內容

子爵府

其實你老公愛唔愛你㗎

大肚婆點可以瞓地
佢哋唔係人來的

男爵府

你自己都唔保護自己,點做人媽咪點保護bb??

別墅

引用:你自己都唔保護自己,點做人媽咪點保護bb

原帖由 melmelyan 於 15-06-02 發表
你自己都唔保護自己,點做人媽咪點保護bb??
你睇樓主啲對答就知樓主都係一個bb,天真無邪,jm俾晒見意都話唔知點好,跟本唔會解決到問題,我擔心個bb多啲,個個bb係甘既家庭長大好大機會有問題

大宅

你老公連張床都爭取唔到,在家中地位有限… 仲要帶多個大左肚先結婚的女人和她的狗來住,佢屋企人唔鐘意都可以理解喎… 你諗住以後都瞓地?有外家就返外家張床瞓啦… 老公鐘意瞓地下就由得佢自己瞓夠佢!要個大肚老婆陪自己瞓地,唔好介意講句,睇唔出佢對你有幾好… 連basic need都比唔到你… 真係睇清楚呢個人喇!佢日後如何照顧你和bb呢?你老公係咪都係同你差唔多年紀,佢係咪玩出禍唔識處理?

大宅

引用:Quote:原帖由 melmelyan 於 15-06-02 發表

原帖由 gibigibi 於 15-06-02 發表
你睇樓主啲對答就知樓主都係一個bb,天真無邪,jm俾晒見意都話唔知點好,跟本唔會解決到問題,我擔心個bb多 ...
望就望bb有bb床瞓啦…

首頁

尾頁

跳至