自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:有無媽咪知邊到影學生相化算&

原帖由 Sarahsiuwong 於 15-06-30 發表
有無媽咪知邊到影學生相化算😰😰,快x美$98/16張算貴嗎荃灣,葵芳等地,求介紹

...
我係荃灣石圍角見到民賤聯攪幫人影學生相,好似$14/10張。 (唔肯定$10幾,總之係勁平)

男爵府

引用:Quote:原帖由+Sarahsiuwong+於+15-06-30+發

原帖由 milk22milk 於 15-07-01 發表
葵興$25一打
邊到牙

男爵府

引用:有無媽咪知邊到影學生相化算&

原帖由 Sarahsiuwong 於 15-06-30 發表
有無媽咪知邊到影學生相化算😰😰,快x美$98/16張算貴嗎荃灣,葵芳等地,求介紹

...
原來石圍角嗰度係$10/16張,民賤聯攪既。

男爵府

引用:Quote:原帖由+Sarahsiuwong+於+15-06-30+發

原帖由 smile888 於 15-07-03 發表
原來石圍角嗰度係$10/16張,民賤聯攪既。
依家仲有無?

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

michellepoon 發表於 15-7-1 00:07
Passport Photo DIY
巧正! Tks for sharing!

伯爵府

想生BB熱投

引用:有無媽咪知邊到影學生相化算😰€

...
大把區議員12蚊打啦!

I am Agent P

珍珠宮

回覆:影學生相平

快有啦,放假7,8月好多屋村都有

珍珠宮

回覆 shareholder 的帖子

係呀, 我家寶寶也是這樣自製學生相的.

但要去大間的沖曬公司,如 F...max,因為我家寶寶試過貪方便去小店曬相,果個老闆收足八張的相錢,當時好似$30某上下, 而 大間果d 沖曬公司只當一張 4R 收錢

禁止訪問

回覆:Sarahsiuwong 的帖子

大宅

回覆:影學生相平

我呢區區議員影$2元16張,果日好多人去排隊影,不過已經過咗指定日期啦。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

青衣村社區中心今個星期日3:30有區議員搞,$12/打

禁止訪問

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

元朗....一打唔使$10............

子爵府

引用:自己影, 跟住用 Passport Photo DIY 制成4R

原帖由 shareholder 於 15-06-30 發表
自己影, 跟住用 Passport Photo DIY 制成4R一開8, 再去快圖美曬, 最低消費$12.6, 有好多張 ...
住近旺角,可去中旅社隔離場,成行做影印及影護照相$20/半打,10-15分鐘拎得。

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由 三寶van 於 15-06-30 發表以

原帖由 yiuki 於 15-06-30 發表
我果頭有議員5蚊打
Me too

男爵府

引用:Quote:原帖由 smile888 於 15-07-03 發表原

原帖由 Sarahsiuwong 於 15-07-03 發表
依家仲有無?

大宅

引用:元朗....一打唔使$10............

原帖由 丫雅 於 15-07-03 發表
元朗....一打唔使$10............
可以告知嗎?

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:Quote:原帖由 丫雅 於 15-07-03 發表元朗..

原帖由 yellowcandace 於 15-07-03 發表
可以告知嗎?
我小朋友舊年10月影2打收左$12。呢間嘢平到上過報紙,老闆話咁樣其實已經有錢賺,不過收到咁嘅價,你預左佢唔會同你大執,佢一影,你冇低頭冇合眼,是是正正睇到你個樣,佢就收工架啦~

間嘢響明渠旁,有啲舊舊地,唔多起眼

別墅

回覆:Sarahsiuwong 的帖子

剛影完,快圖美,$80/16張(不要光碟)

大宅

引用:Quote:原帖由+yellowcandace+於+15-07-03+

原帖由 丫雅 於 15-07-04 發表
我小朋友舊年10月影2打收左$12。呢間嘢平到上過報紙,老闆話咁樣其實已經有錢賺,不過收到咁嘅價,你預左佢 ...
thanks😘😘

丫雅    發表於 15-7-4 12:07

首頁

尾頁

跳至