自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

引用:Quote:原帖由+janfion+於+15-08-19+發表是

原帖由 Anpanmama 於 15-08-19 發表
唔係打錯,係萬四蚊
酒店房價海鮮價,上月尾八月頭果陣預定X倉酒店八月尾房突然勁貴,七、八千一房,上trax ...
萬四一晚我住四季唔好!?
佢有病嗎!?

子爵府

回覆:Anpanmama 的帖子

14000一晚

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 Anpanmama 於 15-08-19 發表

原帖由 babyhoi 於 15-08-19 發表
我今日剛去完澳門,
我早兩星期先決定去所以太遲大倉冇房了,
轉jw兩大兩細連船飛$2980,
請問Jw全寫是?

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:Anpanmama+發表於+15-8-19+21:53+唔

原帖由 janfion 於 15-08-19 發表
傻的嗎?如果只為那人造沙灘,去訂Galaxy、百老匯或JW都可以啦。您最後有沒有訂那萬四蚊的普通房?
...
傻咗咩!萬四蚊我一家可以去日本了

子爵府

回覆 肥豹媽 的帖子

[size=15.869104385376px]旅行社九成係收你九月份價錢,我六月尾經中旅訂八月中大倉都要$5070 兩晚

子爵府

回覆 minmin 的帖子

JW Marriott 萬豪

禁止訪問

回覆:專…旅運&澳門…倉洒店(長)

大宅

呢間野真係流流地,我早幾年又係同3個fd去呢間野諗住訂臺北package,問果陣乜都得,比資料叫我地揀3間酒店,話3間酒店近捷運,又有溫泉,落曬訂之後我返屋企check下呢幾間酒店,原來佢話嘅溫泉係個浴缸出嘅係溫泉水囉,仲要係近捷運都行20分鐘,好彩佢之後打黎話3間酒店都冇房,叫我再揀過,我冇揀到,要求cancel個package,咁佢都冇收手續費

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

報價啫,樓主冇講係萬四蚊1晚,但真係無可能,澳門酒店點值,萬四去沙巴點游都得啦,點會有人俾萬四去住一晚

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

$14,000

若要人不知 唔好咁低B !  : P

男爵府

引用:Quote:原帖由+肥豹媽+於+15-08-19+發表上星

原帖由 Anpanmama 於 15-08-19 發表
咪就係呢間旅行社覆我價,8月24、25、26、27幾日X倉酒店$14000 一晚普通房囉

...
$14000/晩

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:是打錯吧!應該是$1400 (一仟四佰元) 一晚

原帖由 janfion 於 15-08-19 發表
是打錯吧!應該是$1400 (一仟四佰元) 一晚吧。
萬4冇可能,1400平日都難,通常貼住$2000或以上一晚

男爵府

呢間野介紹親既酒店都出事,永遠單張上既價錢機票/酒店無晒,叫你轉第二間,之後仲要貴過自己上網分開book

大宅

畀面勳章

回覆 肥豹媽 的帖子

呢間野真係好有問題,我上年去三亞經佢訂自遊行套票,
去到酒店check in,竟然話我未俾尾數,
要我擺底一萬人仔按金先可以攞房,

但我地係香港已經full pay
即刻打長途返香港問,
都攪左我地兩個幾鐘,
電話費都蝕埋!

大宅

我成日經專業x運訂酒店。其實張酒店voucher要睇清楚日子,而負責任既職員亦要當面同你go through voucher 既內容。有時佢地真係會手快快落錯單,但張voucher用家要自己對下。否則口同鼻拗。

水晶宮

14,000 無咩可能

我會住好好多嘅

子爵府

回覆 sasa0208 的帖子

請問E-MAIL問得唔得呀。定係一定要打長途電話問?

大宅

乜大倉唔包玩水咩?要另外比錢?

子爵府

引用:Quote:原帖由+janfion+於+15-08-19+發表是

原帖由 kisskathy88 於 15-08-20 發表
萬4冇可能,1400平日都難,通常貼住$2000或以上一晚
永x訂,暑假平日,千四有找!
利申,我已入住。玩完返來

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

MRSYUNG 發表於 15-8-20 00:35
回覆 sasa0208 的帖子

請問E-MAIL問得唔得呀。定係一定要打長途電話問? ...
EMAIL

如果真係搵唔到EMAIL,可以試下用FB搵

首頁

尾頁

跳至