時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

Zenia 發表於 19-7-9 01:18
你條 link 個 video RT news 係咩背景機構呀? 你點做 research 架........

用英文講中你想聽嘅就特别可 ...

我相信你一定係睇毒果嗰班,咁毒果講乜你又信,既然香港記協有份受資助,我都唔知有幾多個黑記滲透入香港媒體度,報導唔會有我想睇嘅資訊,我睇下外國新聞又有何不妥?我都好想知道外媒點睇件事,有時候,旁觀者清,當局者迷。

侯爵府

littlesister 發表於 19-7-9 01:09
24小時監控

子爵府

畀面勳章

woodpecker 發表於 19-7-8 10:26
記協同人權監察肯定有收NED錢,因我之前在NED網頁見到。

冇見光嘅錢就唔知有幾多。

洗乜懷疑

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

黎智英

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

畀面勳章

Sania 發表於 19-7-8 17:49
唔使咁激動, 我既意思係人地都開哂名放在網頁上, 任你睇, 即係公開哂, 如果有咩違法, 外國勢力那樣那樣, ...

其實你係邊度人?cia 喺香港收隻情報係針對中國,即係你嘅國家(如果你仲承認你係香港人,而香港係中國嘅一部分)!

大宅

woodpecker 發表於 19-7-9 07:34
黎智英

呢個敏感時候竟然露出狐狸尾巴高調返美國好似述職咁款,肯定又唔夠錢使揾金主幫手
可能美國見已經變左公開秘密,佢依家開始地面化佢金主身份,毫無隱藏咁款,上次梁頌恆郭文貴公然直播講晒美國會點出錢支持班暴徒暴動已經夠離奇。但係依家d盲粉都仲係唔信美國狼子野心,無計。

大宅

美國借民主為名攪亂對手係淺而易見的事,不認不認還需認。
不過,香港政府自己也要爭氣,喺呢個敏感時刻要體現一國兩制的自主,也要做到rule by law。敵人先唔會有機可乘。
宜家日日嘈只會內耗,香港只會成為中美戰略下的犧牲品。

首頁

尾頁

跳至