美容扮靚

跳至

首頁
12345...18

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

伯爵府

原帖由 加營 於 09-5-21 21:14 發表
我也好想做碳粉, 因為我好多毛孔和 面油, 請問仲有無人做過, 可分享嗎?

係啦!! 有無人做過, 做緊? 一齊傾丫....

伯爵府

今日係第八日, 我覺得出返D油, 但我今日無化過妝, 可以比較到同之前唔化妝前的分別, 情況比起我之前未做前明顯有分別, 毛孔既情況都係差唔多, 希望快D到6 月初可以做第二次

洋房

would you please pm me details .

複式洋房

On On,

pls pm me the shop info., thanks a lot!!

伯爵府

今日係第九日, 呢幾日都無咩分別, 都係有小小油, 我昨天做了個 dr. wu 的 mask, 今天做了個美麗日記, 保濕都唔錯。

點解時間過得咁慢, 重有2 星期先有得做第二次......

伯爵府

自己以為無驚喜, 今日我弟婦見到我話我白左, 皮膚均勻左, 我話俾佢聽我做左碳粉, 佢話唔怪之得... 因為佢見我之前毛孔大d同面色不均勻, 當bonus

禁止訪問

伯爵府

原帖由 加營 於 09-5-25 18:54 發表
安安, 咁你做了幾多次碳粉? 你平日用d咩保濕mask?

我做左1 次咋, 下次係6 月5 日呀!!

平日我用多好品牌, 采豐行, dr. wu, 美麗日記, 韓國品牌, 總之係保濕既我就用。

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

我都係超多面油,粉刺同黑頭, 所以好想做碳粉laser, 但之前search嗰d好貴(around $10,000 七次), 你做嗰間真係平好多, 你可以比你嗰間既資料我嘛???

禁止訪問

伯爵府

原帖由 加營 於 09-5-27 23:16 發表
最緊要真係有效, 我面油係超多, 化妝都無用, 好快溶裝, 就係可面油成日好多粒粒和粉刺. 我點清潔都無用的。

呢幾日無UPDATE, 其實呢幾日都有出返D油, 等緊下星期五去做喇。。。

伯爵府

原帖由 irislukwy 於 09-5-28 12:21 發表
我都係超多面油,粉刺同黑頭, 所以好想做碳粉laser, 但之前search嗰d好貴(around $10,000 七次), 你做嗰間真係平好多, 你可以比你嗰間既資料我嘛???

你等我做多1-2次先啦, 我都係做左1 次, 我做完之後會UPDATE, 包括間野有無無勁SELL 我啦, 態度啦。。。 希望寫盡真實既一面。。

別墅

安安...你記唔記得你做個部機的樣係點嫁..?
係唔係咁樣:

另外我係youtube 睇到人地做炭粉的情況:

別墅

http://www.youtube.com/watch?v=uWFKAOBk1F4

你做的時候係唔係都係咁~~
我問過呢間的醫生...做一次要1600蚊..
我覺得好貴呀...如果你個間都係用呢部機做的話...我諗我會去試下...

安安..你下次去做的時候留意下你做個部機係唔係咁~~thx~

伯爵府

原帖由 sw1224 於 09-5-29 12:03 發表

http://www.youtube.com/watch?v=uWFKAOBk1F4

你做的時候係唔係都係咁~~
我問過呢間的醫生...做一次要1600蚊..
我覺得好貴呀...如果你個間都係用呢部機做的話...我諗我會去 ...

我唔係好記得部機係點, 但應該唔係咁既樣.. 我諗有好多牌子既機, 我只係睇效果同價格合理。 1600蚊一次的話我肯定唔會去.......:lol :lol

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

睇到我心癢癢呀,,,,安安, 你可否pm資料比我呀, 唔該晒
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

首頁
12345...18

尾頁

跳至