自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 Candy_CHUNG_LAU 的帖子

最嬲係一路等待,突然見到訊息顯示外賣已完成,已離開,已立即經線上服務員聯絡,我話你叫車手致電俾我,我一路等緊電話,但係都冇電話打過比我,我只係想要外賣好肚餓同解決問題,又話車手已離開,同埋打過比我,超無奈。已經即時同個客服講,我話你確定佢真係有打俾我呢?佢話不能確定車手手機資料,真係搞笑,淨係話今次服務仍然需要附上費用。最後我用e-mail投訴,又話翻查外賣員記錄已致電我,所以要附上費用。第二次再投訴跟住我再同佢講我話你點樣確定外賣員致電俾我?你有冇資料呀?我話佢會唔會聯絡錯人因為我真係從來都冇收過電話?佢又話因為保障客人資料外賣員唔會致電比客人,只係透過訊息通知,所以我先覺得佢間公司好有問題輸打贏要,自編自導自演。只係片面之詞完全對客人冇保障。

複式洋房

回覆 joeytangtang 的帖子

所謂嘅訊息其實都唔知咩訊息?因為我係冇收過訊息。

男爵府

咁樣做生意,遲早冇客一定執笠!

珍珠宮

2023年兔年勳章

U1pea 發表於 23-8-12 22:09
我之前都試過兩次用delixxxxx, 第一次用係留咗公司樓下個地址咁佢嗰速遞員打俾我嘅時候開緊會,轉個頭想打 ...

X2。D字頭~我只用過幾次,已經有3、4次送漏咗野
第一次送漏,差唔多等左兩個鐘頭半先補送返。
之後幾次又係咁,不過送漏咗二十幾蚊嘅小食,我趕時間出門,又唔知要等幾耐先,所以算數但永不再用。
熊貓好得多,已經用咗幾年(平均一個月用三、四次),幾年來只係送漏2次,而且同客服講,好快退錢(電子券)可下次再用。

大宅

joeytangtang 發表於 23-8-12 03:29
第一次喺dexxxxx外賣平台叫外賣,之前用開foodxxxx叫外賣,因為住元朗屋村諗住試吓dexxxx平台因為佢有啲商 ...

我今日情況同你差不多,不過我係叫K字頭新平台,望到個Apps顯示已送到,但係我一直收唔到,聯絡客服,佢話有相片為證,咁我叫佢比張相我睇吓又冇回應我,我係第一次用佢個新平台,最後佢話聯絡唔到車手,退款俾我算數。但係我等咗咁耐冇嘢食係好嬲啊!

男爵府

覺得兩間都越做越差

別墅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 23-8-12 16:01
其實車手聯絡唔到客人, 都要送上門影單位門牌喎
咁有冇上門搵過你先

咪就係

首頁

尾頁

跳至