自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

佢地投訴都好既, 最好呢兩個評判既賽事全部重睇, 可能咁佢地連上枱既基本會冇

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

臭坑出臭草

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

輸唔起碼就咪參加啦!

伯爵府

angiehouse 發表於 24-7-30 06:34
其實點steal呀,果3劍第一劍已經系家朗贏啦,個Pizza仔輸左重要用手撥開個工作人員,勁無品
...

勁冇體育精神,評判巳經判左佢輸,仲不停走去人地面前發癲,到頒獎嗰刻仲係黑口黑面!
銀牌都唔開心,一定要攞第一?自怪自己技不如人

珍珠宮

2024年龍年勳章

今早香港擁躉已經洗版搵唔到,好想恥笑佢。

水晶宮

終極熊貓 發表於 24-7-30 08:22
仲要係波蘿pizza

請問點解係pineapple??

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

黃二少奶 發表於 24-7-30 06:48
我反而覺得啲裁判好鬼唔公平,14:14個陣,第一下好明顯家朗先,居然判兩邊得分,有冇搞錯,真係好似想打壓 ...

我聽旁述講, 其實唔係睇邊個刺到對方先, 係要睇邊個進攻先. 決定邊個進攻要睇對腳或者手有冇動作, 有冇停頓. 所以係呢個咁接近嘅情況係有啲主觀.

男爵府

2024年龍年勳章

忌廉寶寶 發表於 24-7-30 09:03
勁冇體育精神,評判巳經判左佢輸,仲不停走去人地面前發癲,到頒獎嗰刻仲係黑口黑面!
銀牌都唔開心,一定 ...

輸嗰一刻, pizza仔仲要瞓喺地下添呀! 勁肉酸!

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

李露眉 發表於 24-7-30 09:08
請問點解係pineapple??

https://ufood.com.hk/restaurant/news/detail/2592681/%E5%A4%8F%E5%A8%81%E5%A4%B7%E8%96%84%E9%A4%85%E4%B8%8D%E6%98%AF%E4%BE%86%E8%87%AA%E5%A4%8F%E5%A8%81%E5%A4%B7-%E7%82%BA%E4%BD%95%E6%84%8F%E5%A4%A7%E5%88%A9%E4%BA%BA%E5%A6%82%E6%AD%A4%E6%8A%97%E6%8B%92%E8%8F%A0%E8%98%BFPizza

睇呢度

珍珠宮

終極熊貓 發表於 24-7-30 08:22
仲要係波蘿pizza

你呢個pizza仲慘過輸劍。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

輸唔起真係唔好學人比賽,核突到一個點
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2024年龍年勳章

回覆 sharebuy 的帖子

其他網都po 唔少, 唔少係非常侮辱的留言, 家朗EQ高, 唔會理, 亦証明外國一樣有井底蛙.
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

子爵府

wewangwang 發表於 24-7-30 06:49
比数你17比12,係要俾張家朗吉多三下,班意大利黑幫以為一味靠凶就得 ...

子爵府

李豆豆 發表於 24-7-30 08:03
輸唔起就唔好參賽,留喺屋企食pizza啦

仲要只能食菠蘿餡嘅pizza

大宅

2024勳章

回覆樓主:

冇氣量,冇體育精神,好肉酸

水晶宮

Rita 發表於 24-7-30 09:14
回覆 sharebuy 的帖子

其他網都po 唔少, 唔少係非常侮辱的留言, 家朗EQ高, 唔會理, 亦証明外國一樣有井底 ...

有無人留言評擊個裁判

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁不滿,唔係應該入評判ig咩?佢判架嘛!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

SmallTungmama 發表於 24-7-30 09:11
輸嗰一刻, pizza仔仲要瞓喺地下添呀! 勁肉酸!

俾佢嚇親,好似小朋友扭計咁!

琥珀宮

意大利佬上台攞牌都黑口黑面!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

sharebuy 發表於 24-7-30 07:05
Pizza佬都唔係第一日無品,你拉去最尾打完睇下,走上前同張家朗理論,差啲郁手隻揪
https://youtu.be/0ZFt ...

下面啲回覆乜事呀

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊