想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

o個度唔同一般廟,係有個尼姑c fu同埋一班善信太太o係度煮齌,佢地有佢地整野,我有我o係度求簽,求完叫個c fu解唔收錢,不過係唔講生仔定女,係自己上網查番先知架.咁黃大仙都會好快送個bb俾你喇,有求必應

子爵府

原帖由 winniee812 於 10-10-19 17:33 發表
跟左黃大仙可唔可以拜觀音呢?事緣有一度地方求子o既叫觀音巖,o係荃灣o既山上面.我唔係導人迷信,只不過係由個客一個個咁傳到我度,我冇信仰諗住咩都試下.上網search先知依個地方好出名,好多人求子都去依度,上到去都貼 ...

我冇宗教信仰嫁..但我對於拜觀音呢d野唔係好識,比c6知道我去拜觀音佢一定say no..但我又真係好想有bb ar~上到去要做d咩ga?

子爵府

原帖由 winniee812 於 10-10-19 16:20 發表
哈哈..因為我係做美容,d客又成日教路,八八埋埋好多野.,況且結婚4年都等左兩年呀,.好多人都話完工後腳朝天,pat pat靠牆係最好,有個太太教我半個鐘,但我5分鐘都放棄左,我bingo都係平訓pat pat墊左個扁cushion,咁就訓一 ...

咁岩既,我都係做美容ga,你係邊到番工呀?即使我前一晚dodo完放過夜..第二朝都係有丁丁流番出黎ga~

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

你哋咁岩的, 大家都係同行喎....不過我唔係嫁~~我第二朝啲丁丁都己經無流, 以前有試過..咁有無得食埋齌呀, 有就順便食埋!
咁我明天食排卵藥, 咁食唔食得雞精呀?

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我想請問, 煲花膠, 你話去超市買湯包, 湯包是什麼? 係咪而家超市有啲一包包的藥材那些, 寫住花膠配猴頭菇/嚮螺/沙魚骨......

洋房

原帖由 vivianbabywai 於 10-10-19 19:03 發表

我冇宗教信仰嫁..但我對於拜觀音呢d野唔係好識,比c6知道我去拜觀音佢一定say no..但我又真係好想有bb ar~上到去要做d咩ga?

同老公去就最好啦,o個度o係山上面都偏架,而且2個一齊誠心d嘛.上到去冇人理你架,我第一次去買左花同d香呀之類,d善信太太話我地嘥錢,下次買生果就得,咁我次次就係買d橙同蘋果去,香都唔洗買,上面有,o係咁二添番d香油就得.一去到去右邊就有個室放左好大座觀音,入去放低d橙o係觀音前,裝香俾觀音,觀音像隔離有簽筒,是但一個跪低求,另一個企o係隔離心入面求.再自己去入室o既左面搵簽文就得喇,好自助.可以叫尼姑c fu幫你解,唔收錢,但都係依書直說,唔解都得.最緊要係自己上網解六甲方面係點就得.有時間可以兜個圈四圍裝下香,添下香油錢.
我o係銅鑼灣返工呀.而d丁丁都係一時時會流出黎.

洋房

原帖由 sezsuet 於 10-10-19 21:59 發表
我想請問, 煲花膠, 你話去超市買湯包, 湯包是什麼? 係咪而家超市有啲一包包的藥材那些, 寫住花膠配猴頭菇/嚮螺/沙魚骨......

遇著佢地食中午飯,d太太係會叫埋一齊食架,不過我冇食過.有時會叫我地食生果lor.d湯包係入面咩都俾哂枓你o個d呀,牌子唔太記得,我去大超市就有埋d阿姐煲埋俾你試飲,通常$100/3包.

子爵府

原帖由 winniee812 於 10-10-19 22:50 發表

同老公去就最好啦,o個度o係山上面都偏架,而且2個一齊誠心d嘛.上到去冇人理你架,我第一次去買左花同d香呀之類,d善信太太話我地嘥錢,下次買生果就得,咁我次次就係買d橙同蘋果去,香都唔洗買,上面有,o係咁二添番d香油 ...

如果我去到荃灣之後應該點樣搭車上去??我想問,如果我之前曾經冇兩個bb,係未去拜下觀音定黃大仙好d?但因為我本身係冇做過呢d野ga,咩都唔識,同埋如果去得一次拜觀音,之後真係有左bb既.咁係未年年都要去拜下ga?

洋房

搭小巴o個度叫兆和街,o係千色點附近,成條街好多香燭鋪,小巴係85號去芙蓉山,落車o既地點係四面佛門口,可以叫師機教你落車,落左車有個亭,向亭o既方向有條斜路,一路行上去都有指示,要行好多樓梯架.可以睇睇佢個網址>>http://www.kyn.org.hk/index.php
咁我又唔知應該拜觀音定黃大仙好wor,觀音就係送子觀音,黃大仙就有求必應,睇你自己信咩..我之前拜左未有bb都有上去還神同再求,而今次中左我係等穩定左就即係上去還神喇,總之求左乜都要新年前還神啦,要唔要年年拜就睇自己啦,唔上山就咁去觀音廟都得o既,如果觀音真係靈我相信你自己都會keep住拜,因為你有左bb,你之後都會向觀音祈求希望bb順利出世呀,健康聰明之類啦(至少我之前唔信,而家都會keep住拜 )
俾定個解簽網址你>>http://tw.myblog.yahoo.com/poem-poem/article?mid=201&next=200&l=f&fid=5
求左除左可以叫個女c fu解一解之後,就上依個網click返你幾號簽,再睇下六甲o個項就知得定唔得/生仔定女喇.因為個c fu唔會講仔定女,只係講今年有冇機,如果冇機佢可能會叫你簽d香油,c fu會幫你寫你同老公個名o係黃紙度,成年就幫你頌經祈福,消災解孽,我試過一次,係咁二俾左$100,因為其實我都唔知咩黎,又唔好意思推^^"不過依d都係隨心o既姐.

子爵府

原帖由 winniee812 於 10-10-21 01:44 發表
搭小巴o個度叫兆和街,o係千色點附近,成條街好多香燭鋪,小巴係85號去芙蓉山,落車o既地點係四面佛門口,可以叫師機教你落車,落左車有個亭,向亭o既方向有條斜路,一路行上去都有指示,要行好多樓梯架.可以睇睇佢個網址>>ht ...

唔該晒你呀~比左好詳盡既解答我..等我搵一日放假同老公去下先~不過我家人都唔會去拜觀音同黃大仙..我又唔知道應唔應該去好呀!!因為我睇過一d書話,如果層經冇左bb..最好去超渡下佢地..唔係既話會影響之後既bb wo..不過唔知真定假la.

首頁

尾頁

跳至