跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

Re: Xmas Party – 搞手編

Mrs Hon
got it! OK see you later ^^
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

大宅

Hi mamakab, Cat108, and tazmanic,

有無idea大概做名牌(每個login name有最少三個)要幾錢?

做banner又幾錢?

HonbMa

子爵府

if 名牌 can be
1)平平地,買一些lable之後design 一些樣之後print,but耍print出來就有小小問題.....
if not,找舖頭print??
2)平平地,買一些lable之後design 一些樣之後好Q 的 用人手晝
3)做banner又幾錢?......用什

大宅

Hi Cat108,

噢,關於名牌,我們原先的構思係唔用紙印,咁就唔使次次印咁浪費同唔環保,我估係話好似7-11之前果

禁止訪問

禁止訪問

大宅

咁大概幾銀?

tazmanic 寫道:
早晨,

banner 方面可以用環保d, 用vinyl, 之後我地可以用電腦cut 字(膠個d) 貼上去, 所以, 我地先要訂
1. 會個名 - 可以直接印係vinyl 上 (最好有design la, 影相時好睇d)
2. d 活動名用電腦cut 字貼上去

價錢方面 同個size掛鉤, 但我會同supplier 傾下計, 睇下可唔可以只收成本lor (不包design wor)!

禁止訪問

禁止訪問

大宅

各位,

quote from mybbhk.com:

please click :我們有幸參加 Baby Kingdom "0410 Mamibi Funland" 於二零零五年五月二日舉辦的 "0410 半歲生日激 Fun 大派對",

有冇興趣呀! 唔知d terms係點既呢? 如果ok既, 我地可以同自己既bb一齊上鏡; 唔使好以我e+咁~ 彤彤成日攞住佢細個d相問 'daddy呢'/'mami 呢?' 我答'楂機幫你影相囉!'

如果有興趣, 我可以揾佢地傾吓!

大宅

哎呀,米咁話啦!大家都係盡力姐。

唔,睇睇點再安排!

[quote]
HonBBMaMa 寫道:
yanmy,

不如你聯絡tazmanic睇睇個場得唔得。

tazmanic,
你可否兼埋布置?

我d taste 好差 家 , 可唔可以做其他.... [/quote]

子爵府

我可以幫手諗design...但.......那間print shop 需要什

子爵府

I think is good , I sugguest call them!!!

other ma ma any suggustion???

please click :我們有幸參加 Baby Kingdom "0410 Mamibi Funland" 於二零零五年五月二日舉辦的 "0410 半歲生日激 Fun 大派對",

有冇興趣呀! 唔知d terms係點既呢? 如果ok既, 我地可以同自己既bb一齊上鏡; 唔使好以我e+咁~ 彤彤成日攞住佢細個d相問 'daddy呢'/'mami 呢?' 我答'楂機幫你影相囉!'

大宅

彤彤媽 寫道:
各位,

quote from mybbhk.com:

係米即係叫mybbhk.com

大宅

HonBBMaMa,

係呀, mybbhk影相囉! 我諗唔使俾錢掛, 我見佢話'贊助全場攝影服務並送出免費攝影套餐優惠禮券', 所以有興趣就要同佢傾吓囉!

禁止訪問

大宅

彤彤媽 寫道:
HonBBMaMa,

係呀, mybbhk影相囉! 我諗唔使俾錢掛, 我見佢話'贊助全場攝影服務並送出免費攝影套餐優惠禮券', 所以有興趣就要同佢傾吓囉!

彤彤媽,

如果係就very good!又唔使Gindad咁辛苦。如果有消息,請update aj-caleb。

別墅

1. banner:
需要PSD file [size=medium]另需要一個jpeg file, 同佢對稿用
2. 名片
如果用名片套, 以每個家庭(4人)計算, 都係$4.00, 如果honbbmama諗緊用個方法, 我問過人可能仲貴, 而家搵緊supplier..
另外一個suggestion, 就係color print, 跟住過膠, 打2 個孔, 加條繩 掛係頸度.... 呢個方法應該較為經濟...

用colour print左之後過膠都ok,又經濟又實用

別墅

[quote]
彤彤媽 寫道:
HonBBMaMa,

彤彤媽,

如果係就very good!又唔使Gindad咁辛苦。如果有消息,請update aj-caleb。[/quote]
睇完d相影得幾好喎,如果可以贊助埋我地就好喇

大宅

aj,
agree with you. The people there are not friendly and helpful. I have called them twice and asked something (just 1 or 2 questions) about the venue. They sound very annoyed.

aj-caleb 寫道:
[quote]
yanmy,

不如你聯絡tazmanic睇睇個場得唔得。

tazmanic,
你可否兼埋布置?

話說....今日我去左 cafe musical 有個朋友 bb 既 birthday party 係果度搞....咁同方生傾左幾句(完本我想問下野, 但佢要走先唔得閒),
佢話...今日都 ok d bb都好靜算 ok, 有 d 人來搞 party d 小朋友走黎走去, bb 又叫, 又喊, 街頭"唉"到街尾, 會映晌到 d 客 etc....我心諗....唔係話媽媽會呀嘛.... 咁 bb 喊係正常播...... 乜有 bb 出現完來咁趕客架 [/quote]

首頁
12345...9

尾頁

跳至