夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

tatababyy 發表於 12-9-11 14:49
回覆 Kingswood 的帖子

通常男人呢,有時點解吾肯同一位女性朋友絕交呢,好有可能系知道個女人對自己有意思, ...

我覺得你好中point呀, 我同條C6結左婚14年, 雖然佢而家都話仲好愛我, 但係有女痴埋佢, 佢一定飄飄然, 佢斬釘截鐵咁講, 佢一定唔會對人有野喎

男爵府

plato223 發表於 12-9-11 14:59
我c6個條小三,又肥又矮,又唔係靚,又無學歷,又有個同佢差唔多高的囡,個個話話c6盲咗,揀件咁爛貨當係 ...

哩D女人都仲有男人中過頭埋佢, 真係盲架
原來小三唔一定樣靚身材好呀, 祇要肯同個男人上床就得啦, 死啦, 我好驚條C6把持唔住呀

大宅

引用:做小3係咪一定要樣靚身材好架呢?+如果係中

原帖由 Kingswood 於 12-09-11 發表
做小3係咪一定要樣靚身材好架呢? 如果係中年, 身型又肥架女人, 佢主動聊D己婚男, D己婚男人受唔受呢?:nothi ...
小3咪又肥又係一個40幾歲中年女人囉,我c6先30頭,真識食

男爵府

回覆 BB女樂樂 的帖子

點解D男人盲左咩?

子爵府

我諗一定先要善解人意, 了解目標嘅內心世界
其餘就睇目標嘅口味

教 養 孩 童 , 使 他 走 當 行 的 道 , 就 是 到 老 他 也 不 偏 離 。 (箴22:6)
Train up a child in the way he should go: and when he is old, he will not depart from it. (Proverbs 22:6)

男爵府

仲有一樣殺食招,就係扮可憐:;pppp:,隻小三同我c6做咗二個月同事,就同佢爆身世,小學5年班父母離婚,佢跟老豆,仲成日俾老豆打,會考成績唔好,廿多歲結婚(其實俾人攪大個肚),結婚唔夠一年死老公喎(即係尅夫),又話佢死老公後自殺喎,死唔去自己做幾份兼職湊大個囡,(其實個囡放左係兒童之家,由政府幫佢養),佢仲同c6話佢呢世最愛佢老公,唔係佢死咗唔會搵第二個喎,咁大話都講得出,真係咁愛佢老公就同佢守一世寡啦:;pppp:,就唔會死老公後拍幾次拖啦,仲話每次都係被人飛,個個嫌佢有個囡,唯一一次佢飛人就係攪咗我c6,c6咪覺得佢可憐囉

男爵府

plato223 發表於 12-9-11 15:43
仲有一樣殺食招,就係扮可憐,隻小三同我c6做咗二個月同事,就同佢爆身世,小學5年班父母離婚,佢跟老豆, ...

你C6最終有冇同佢一齊呀?

大宅

甘你呢個時候你要做D小動作去比你C6知,你都有人追GA.....但我reject ja ma,因為我心入面有你啦,甘你c6就會發現你ge好啦,仲吾lam死?

男爵府

回覆 tatababyy 的帖子

佢係知道我心入面係好緊佢喎, 佢都話佢只愛我一個添, 但係有時佢地D男人, 唔知話佢天真好, 定係扮野啦, 佢地覺得肉體出軌先係唔岩, 精神上出軌, 佢地唔覺有問題架, 有時我都俾佢攪到我好似好少氣咁呀

男爵府

同佢兩年幾,不過無同居,我地未攪手續,因為c6無諗過離婚咁大代價,俾左生活費跟本養唔到另一頭家,想我妥協賣咗層樓鬆綁佢,佢發夢無咁早,所以而家佢一路無攪,隻小三兩年前搵個七千蚊人工,而家咪死夾實個水泡唔放手囉(起碼飲飲食食都有c6俾錢,慳唔少),我咪由得佢,c6俾到贍養費佢咪攪,個官判左佢無得唔俾,咪睇下隻小三等佢幾耐囉.呢D小三他日係office又見到d有米d水魚,咪又會搵第二件囉,不過以佢咁條件,都幾難lu,所以咪死都唔放手

隻小三而家係將軍澳堆填區一個政府地盤做文員,好多人都講,係呢d地方做文員D女仔,都係只在搵老公或搶人男友架啦,如果唔係,咁少錢,又點會係成班地盤佬到做嘢呀

大宅

甘你米試下做同一樣野LOR,到你C6話你時你米話你都知甘會領對方吾好受GA?

禁止訪問

伯爵府

影月紅 發表於 12-9-11 11:16
我反而覺得小 3 的入職條件係

樣靚身材正, 千祈不要內含膠質

伯爵府

我C6個具備晒你地講既條件,重要係卜卜趣,話佢纯良,有禮貌,對佢好到不得了,被佢感動佐,你地話啦,男人真係天真。

大宅

引用:Quote:原帖由+Kingswood+於+12-09-11+發表

原帖由 Magan28 於 12-09-11 發表
只要唔怕 “ 遭天譴 “ ,咪有條件做小三囉!!

男爵府

回覆:Kingswood 的帖子

一定要睇實,我C6就系咁衰咗!不過自己當時又系大意!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

禁止訪問

BK Milk勳章

伯爵府

最大危機就係結婚若干年,突然間有個又主動又姣又賤又嗲,令到個男人飄飄然,容易迷失方向,加上女子吾太差,再次跌入愛河,幻得幻失既感覺

珍珠宮

首頁

尾頁

跳至