自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

細時覺得daddy好叻,因佢係做救護員既
而家daddy已經仙遊,所以而家都覺得c6好叻

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:你地覺得自己Daddy叻d定c6叻d?

我由細到大,都覺得我老豆係超人,係全地球最叻㗎

伯爵府

叻叻勳章 畀面勳章

爸爸永遠係最好的

男爵府

回覆:你地覺得自己Daddy叻d定c6叻d

各有各叻
老豆轉數高,老公好細心,真係好難比較

子爵府

我daddy、老公、62,各有各叻

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我爸爸..應該係癈到冇得再癈既人做老公唔得,做男人更唔得做為爸爸,佢係有耐心同愛心,可惜完全做唔到爸爸應有既責任...

而我老公,雖然都唔係叻...做爸爸都差D(依點似佢老豆),不過做老公同女婿佢係幾唔錯(佢對我媽幾好)...只係事業上差DD..重後生..希望佢不久將來可以創一番事業...

最叻既...我覺得係老爺...雖然以老公同老豆黎講,佢真係十分離譜(對女人多情,對子女凶惡)...不過事業上非常出色(我老公真係要同佢老豆學野)...對仔女既責任都做得好好....只係太嚴太惡,同仔女關係十分麻麻

子爵府

我爸爸係無人可以代替,即使老公再好都唔得。。。即係。。。一架係rolls Royce, 一架係法拉利

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

引用:需然Daddy搵錢唔係好多,但係都比到舒服既

原帖由 11k 於 13-01-17 發表
需然Daddy搵錢唔係好多,但係都比到舒服既環境我地,有咩整唔到Daddy都會攪掂,細個修理玩具,遊戲機,大個 ...

我都係。老豆真係咩都識,又快手,唔會拖,唔會埋怨。

A delighted mama, enjoying every minute and second with my sweet heart

大宅

環保接龍勳章

其實佢兩個差唔多,都好叻,但我老豆有一樣野殺食,係識煮飯。過時過節佢好鍾意自己煮,就算二十幾人都照整,叻叻叻!

禁止訪問

引用:某程度上我覺得我的父親大人係叻過C6,+最差

子爵府

好媽媽勳章

我daddy,因為成日煮好野我地食我c6面都唔識煮

男爵府

2018復活節勳章

Yes,完全讚同My Dad is the BEST屋企既野咩都識整,又顧家又鍚老婆,C6就....淨係識鍚我,屋企千其唔好有野壞

子爵府

回覆:你地覺得自己Daddy叻d定c6叻d

Daddy

大宅

引用:某程度上我覺得我的父親大人係叻過C6,+最差

原帖由 waiting046 於 13-01-18 發表
某程度上我覺得我的父親大人係叻過C6, 最差果果係62.
同一諗法

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我老豆心思細密!

我C6, 唉!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

我老豆好衰架, 好難唔好過佢, 佢又懶唔做嘢, 爛賭又貪威, 日日罵仔女, 試過打老婆識女朋友 :;pppp: 我老公有佢0.1%都死得, 所以我叻過我阿媽好多 ~~
~~為咗健康, 努力運動!!  

翡翠宮

我老公好過我老豆好多, 除了個樣, 各方面都係~~~
不過真心, 如果加埋我去比, 我覺得自己比佢地2個好好多LOR~~~

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

C6 叻D

子爵府

BK Milk勳章

我覺得以前既男人係叻d

首頁
12345...7

尾頁

跳至