2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:睇見你地個個c6管得你地咁嚴,我⋯實在有D

原帖由 binbinjojo 於 13-04-07 發表
睇見你地個個c6管得你地咁嚴,我⋯實在有D心酸又唔好意思!因為⋯佢乜都冇制止我,仲成日話去食壽司 ...
其實我老公都唔識架,我話唔食得個d佢先知唔食得,有時男人冇咁記得咁多細微野,同佢keep住傾下,睇下佢吸唔吸收到,佢地平時食開,好難一下唔食壽司。我c6尋日都想食,不過冇食到
其實真係好難忍口,我忍到就忍

別墅

引用:Quote:原帖由+binbinjojo+於+13-04-07+發表

原帖由 toffee11 於 13-04-08 發表
其實我老公都唔識架,我話唔食得個d佢先知唔食得,有時男人冇咁記得咁多細微野,同佢keep住傾下,睇下佢吸 ...
其實真係好難忍口,但生冷野真係唔好試…我果時未知,食佐一杯雪糕立即流血絲,好彩只流好少…回想先知自己食錯野!

禁止訪問

別墅

BK Milk勳章

回覆 mehmeh 的帖子

你地就好拉..我6299連凍蟹, 老水鵝都叫我食..話你咁楝食對bb吾好...但真係吾食架麻...樣樣都話吾怕吾怕.... 我真係O晒咀囉...

禁止訪問

回覆:親豬豬 的帖子

別墅

引用:你老公好關心你,+不過你要話佢知太多野唔食

原帖由 mehmeh 於 13-04-08 發表
你老公好關心你, 不過你要話佢知太多野唔食第日bb好易敏感, 因為佢響你肚入面從來無接觸過果d野. ...
依樣我知,所以我會靜雞雞食野,當然唔食得既自己會乖乖戒口…每次摸到bb心跳就會覺得點戒口都值得!

別墅

引用:回覆+mehmeh+的帖子 你地就好拉..我6299連

原帖由 親豬豬 於 13-04-08 發表
回覆 mehmeh 的帖子

你地就好拉..我6299連凍蟹, 老水鵝都叫我食..話你咁楝食對bb吾好...但真係吾食架麻... ...
凍野真係唔好試…其他野食少少都無問題…等bb試下,出世無禁易敏感,但唔好多!老公唔識你自己要小心啲飲食…

別墅

引用:而家8weeks,我有左之後只鍾意食濃味食物e.g

原帖由 baobaosc 於 13-04-02 發表
而家8weeks,我有左之後只鍾意食濃味食物e.g pizza, 焗飯焗意粉, Mc Don Don, KFC, 特愛羅宋湯, 食淡味既野 ...
Me2~仲要成日恨食辣野添,明知無益但真係好難頂呀,唯有自我安慰食少少無益野,總好過一啖健康野都食唔落呀~ XD

首頁

尾頁

跳至