影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+ccdccl+於+15-03-08+發表我開

原帖由 cocok 於 15-03-08 發表
我對呢套完全0印象了, 記得在個酒店跑來跑去咋 你睇完報告下啦!
你頂曬呢套?

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 15-03-08 發表我對

原帖由 ccdccl 於 15-03-09 發表
你頂曬呢套?
係呀,果時仲比三石毒緊,同當年係男友既c6一齊睇,佢睇到恰眼訓,我當年又唔覺得好悶,不過而家真係0印象

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 15-03-08 發表男二

原帖由 ccdccl 於 15-03-08 發表
我有架,但你唔好嬲呀,就係命中
我都係喎!命中男二愛死人

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 ccdccl 於 15-03-08 發表我開

我對呢套完全0印象了, 記得在個酒店跑來跑去咋 你睇完報告下啦!
百萬富翁我都冇印象,反而愛不愛我全套都好記得

水晶宮

引用:Quote:原帖由 kcm 於 15-03-08 發表本帖最

講來聽下,好想知
好欣賞你接受程度好高

水晶宮

引用:Quote:原帖由 kcm 於 15-03-08 發表仲有一

我鍾意道明寺,但肯定唔係邊個演都會毒到我 估你唔到,鍾意金賢重,仲睇埋生菜夫婦!!!!:surprise ...
你有冇睇過生菜婦夫呀?佢真係好可愛好好仔,不過之後都冇咁鍾意,如果吾係—定有排傷心

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+cocok+於+15-03-08+發表我對

原帖由 kcm 於 15-03-09 發表
百萬富翁我都冇印象,反而愛不愛我全套都好記得
愛不愛我都係youtube搵到,會睇埋,但佢仲有一套愛爾蘭,我好想睇架,但搵極都搵唔倒,只有國語版

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+cocok+於+15-03-08+發表我鍾

你有冇睇過生菜婦夫呀?佢真係好可愛好好仔,不過之後都冇咁鍾意,如果吾係—定有排傷心

...
咁你有冇睇佢果套惡作劇之吻?

如果彬彬做我們結婚了就好喇

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 15-03-08 發表講來

好欣賞你接受程度好高
咁你會唔會講????

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 15-03-08 發表我鍾

...
冇呀?? 即係佢係扮出來,一係佢一咪砂糖一啖, 同佢對個個都係咁

你係睇完劇like佢所以睇生菜夫婦??

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 kcm 於 15-03-09 發表你有冇

彬彬做我結,無可能

水晶宮

引用:Quote:原帖由 kcm 於 15-03-09 發表百萬富

愛不愛我都係youtube搵到,會睇埋,但佢仲有一套愛爾蘭,我好想睇架,但搵極都搵唔倒,只有國語版 ...
愛爾蘭我只睇過佢喊個幕(youxxx),因為都揾吾到, 佢攞新人奖

水晶宮

ccdccl 發表於 15-3-9 07:26
愛不愛我都係youtube搵到,會睇埋,但佢仲有一套愛爾蘭,我好想睇架,但搵極都搵唔倒,只有國語版 ...
我都好想睇愛爾蘭, 雖然唔係男一, 但聽聞個角色都好正.

水晶宮

cocok 發表於 15-3-8 23:19
但赫赫同彬彬似樣,不過佢粗獷d, 唔係斯文type!!!
同意! 因我睇完命中後, 覺得赫赫可以做金社長

水晶宮

ccdccl 發表於 15-3-9 07:31

有睇呀! 覺得拍得麻麻, 但呢類小品式既劇我都OK的, 主要係佢靚仔, 之後網上短片好睇D, 好SWEET.

我又唔想彬彬做呀! (當然佢唔會接) 覺得我結都反映個藝人真實既人面, 我想對彬彬存有幻想多D

水晶宮

cocok 發表於 15-3-9 08:09
冇呀?? 即係佢係扮出來,一係佢一咪砂糖一啖, 同佢對個個都係咁

你係睇完劇like佢所以 ...
可能係緣份, 因為太鍾意花澤類一角, 台版都仲仔仔毒(不過當年仲後生), 係睇完花樣男子就識左佢, 跟住就搵佢D野睇. 我唔覺佢扮, 因做我結都幾難扮, 而個時拍KISS 戲佢真係好怕醜, 睇花絮就冇得騙人了, 但我覺得佢紅左, 大左就變左, 佢係SS501 隊長, 拆夥後只得佢繼續紅, 其它成員佢又冇理, 又冇以前咁謙虛, 好勝, 變變下我都冇咁LIKE佢了. (所以人品都好影響我對佢既鍾意度, 我都幾理性)

琥珀宮

引用:Quote:ccdccl+發表於+15-3-9+07:31+咁你有

有睇呀! 覺得拍得麻麻, 但呢類小品式既劇我都OK的, 主要係佢靚仔, 之後網上短片好睇D, 好SWEET.

我又唔想 ...
你驚佢大男人得滯?

水晶宮

cocok 發表於 15-3-9 08:07
咁你會唔會講????
你要頂住呀! 我好坦白的

覺得佢樣衰, 有D好色, 同都幾扮野, 不過唔係憎佢, 佢D戲都會睇, 只是對佢冇感覺,不要誤會

(我都識D朋友話彬彬唔靚, 又話秘密花園悶, 所以真係各花入各眼)
(其實我覺得星星好一般, 反而男二同女角既感情仲感動我, 因為都係覺得男女角冇經歷, 何來要生要死?講來講去, 都係金社長同羅琳個段爭扎後才一齊既愛情令我難忘)

水晶宮

ccdccl 發表於 15-3-9 09:07
你驚佢大男人得滯?
哈! 驚佢太悶

侯爵府

CYAN720 發表於 15-3-6 21:02
請問你地用咩app睇? 我平常用開千尋 但到呢刻為止仲係得12集。。未見13。14集

...
千尋download到咩? 之前我就係Download唔到所以轉咗Daily Motion......Daily motion做完直播第二日就有.....好快手....

首頁

尾頁

跳至