跳至

首頁

尾頁

大宅

我無得3思啦! 一家四口, 維有慳d使, 去下公園, 食多d住家飯,
少d出街食.....

Annie, 你唔生多個陪 Annabel, 大個d佢有細佬/妹妹陪, 你同老公都自由d...

原文章由 princesshk2 於 08-10-27 16:06 發表
Eve, Sharon,
大家唔好誤會呀! 我只係想super moms過兩招甘有"效率"l既心得, 並非有第2名呀!
不過話時話,e家甘既經濟環境...真係要3思!
eve: mug你考慮要3b嗎?

Kevin & Matthew~

Happy Birt ...

[ 本文章最後由 chimchim 於 08-10-27 17:42 編輯 ]

禁止訪問

大宅

小白:
雪雪霜霜d相好靚喎!
雪雪可以單眼影相
霜霜angel相好可愛呀!

原文章由 littlewhite_amy 於 08-10-27 10:31 發表
各位睇相啦~~

日本妹Icy
http://www.facebook.com/album.php?aid=45582&l=362a9&id=667497875

小婦人Icy
http://www.facebook.com/album.php?aid=45580&l=b560d&id=667497875

Minnie Icy
http://www.facebook.com ...

男爵府

原文章由 chrisnvic 於 08-10-27 17:44 發表
hi everyone

Sorry 呀!我成日目弟D吾日弟D....Mug原來達媽BINGO咗!!!

恭喜 恭喜!!!!

chrisnvic

??? 我都睇唔到喎... 達媽bingo左咩???

我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

男爵府

多謝~ 各位EE既祝福啊~

男爵府

chimchim, monica

係2個package...

icy $888 / 4個造型plan A(唔使揀相全部要晒) 送5"x7"水晶相 +$50轉8"x 12"+$30送相費

isa $450 / 4個造型 PLAN B (揀32張) 不過我要晒就+ $300
因為費事揀...

+$50 影家庭相

埋單$1768 ..................... 荷包乾涸

男爵府

原文章由 chimchim 於 08-10-27 17:32 發表
Eve,

尉晴妹妹有無得影呀? 你記住問我取咭呀

我唔記得問你拎咭. 但係佢可以講NO.都得. 我見佢有MARK落你份MEMBER FORM

大宅

Matthew and Kevin,

Belated Happy Birthday! Good health and happy always!!

How did you celebrate your b-day?

男爵府

小白

icy真係越大越靚女, 輯相

大宅

Annie,

I guess you & Annabel like baby too! But really somewhat difficult life in the beginning... I'm "enjoying" now.

原文章由 chimchim 於 08-10-27 17:40 發表
我無得3思啦! 一家四口, 維有慳d使, 去下公園, 食多d住家飯,
少d出街食.....

Annie, 你唔生多個陪 Annabel, 大個d佢有細佬/妹妹陪, 你同老公都自由d...

...

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 littlewhite_amy 於 08-10-28 09:37 發表

??? 我都睇唔到喎... 達媽bingo左咩???

我諗Rosanna誤會咗Annie文中amy原來係講緊你...

大宅

小白 Amy,

The photos are so beautiful!!! What a happy family!

男爵府

早晨

男爵府

早晨

禁止訪問

男爵府

各位午安~

大宅

好媽媽勳章

原文章由 chrisnvic 於 08-10-29 10:06 發表
吾好意思....原來搞錯左.....

Rosana~

妳無搞錯wor
我要變成童話裡 你愛的那個天使 張開雙手變成翅膀守護你

男爵府

原文章由 daikam 於 08-10-29 14:48 發表

Rosana~

妳無搞錯wor

Daikam~

恭喜哂!

大宅

Daikam,

Congratulations!!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 daikam 於 08-10-29 14:48 發表

Rosana~

妳無搞錯wor

恭喜晒...
做咩冚到咁密呀

首頁

尾頁

跳至