跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

雪:

好明白你而家擔心同傷心的心情
bb仲係細, 佢地復原能力好勁架! 埋好口之後用d除疤產品, 大個仔之後你唔講佢都唔記得

祝Ivo快d快d快d好番!

你都要好好休息, 要照顧 Ivo啊
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

大宅

阿雪:

唔好咁嬲, 唔發生都發生左, 希望ivo快d好番, 一齊再去飲茶
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

大宅

原文章由 applesimon 於 5-2-08 23:27 發表
我老公頭先都有睇呀,佢睇完都好唔開心,佢都希望ivo快d好返...
仲有呢我阿仔之前撞到隻眼,拆左紗布之後試過搽呢個牌子(avene)嘅cream係可以令到傷口可以埋得好d架
佢係沙田,中環,銅鑼灣同佐敦都有得買,大慨$100係可以 ...

請問係沙田邊到有得買呀?

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

頭先去左洗傷口
ivo個鼻冇琴日出咁多血水
但仲係濕既傷口
咀上面果度
琴日洗都冇流血
今日個姑娘好粗魯呀
又整到ivo流好多血
真係想鬧佢
又唔敢鬧
驚姑娘唔好老脾會再大力d
真係冇陰功
天冇眼呀咁對我個仔
有個冇腦既daddy都夠慘
仲遇埋d粗魯既姑娘
我寧願介花自己塊面
都唔想個仔咁呀

男爵府

睇到張相真係忍唔住喊左出嚟tim 好痛呀
希望ivo仔個傷口埋得靚d la~

禁止訪問

侯爵府

好陰公.....真係..... 希望Ivo 快D好返...!!!

大宅

我細仔之前整親眼隔離,爭d盲眼.

呢個就係佢整傷既經過: http://hk.myblog.yahoo.com/ivy62341/article?mid=1092

呢個就係18日後既傷口: http://hk.myblog.yahoo.com/ivy62341/article?mid=1095

大宅

雪:
ivo仔會好快好番, 但這段時間就辛苦你!!
但我都有個朋友, 放工番來頭茸茸, 常神不手社, 最後原來工作有"depression". 請留下一下你老公.....

原文章由 雪~bb 於 08-5-3 00:06 發表
thx大家
我會好好照顧ivo
今日c6返黎
同我講話佢自己都唔知點解
會放低bb起盤就自己行開
佢連為咩行開都唔知/唔記得
果日佢一抱起bb
見到ivo成面血就呆左
我車個水"胡"埋喝佢去醫院
佢先回魂
就即刻出去咩都諗唔到
...

別墅

哇~咁嚴重呀!!睇到張相都覺得ivo好痛嘞!!點解你c6成日都咁大意ga...佢咁細個咩都唔識ga嘛..點可以就咁放佢係度呀....希望ivo快d好番啦!!
http://hk.myblog.yahoo.com/jennywai522

大宅

原文章由 雪~bb 於 08-5-3 13:28 發表
頭先去左洗傷口
但仲係濕既傷口
咀上面果度
琴日洗都冇流血
今日個姑娘好粗魯呀
又整到ivo流好多血
真係想鬧佢
又唔敢鬧
真係冇陰功
天冇眼呀咁對我個仔
有個冇腦 ...

唔好咁啦...我幫你祈禱, 希望IVO 仔發啲再變靚仔過之前....

別墅

阿雪, bb流咁多血, 唔知會唔會缺血小板, 缺少血小板會導致凝血慢, 食花生衣可以補充返...bb咁細個,反而冇大人咁容易留疤, 你唔好太擔心, 我聽d 人都話疤x敵有用, 你試下呀! 祝ivo早日康復

頭先去左洗傷口
但仲係濕既傷口
咀上面果度
琴日洗都冇流血
今日個姑娘好粗魯呀
又整到ivo流好多血
真係想鬧佢
又唔敢鬧
真係冇陰功
天冇眼呀咁對我個仔
有個冇腦 ...

別墅

雪,我睇到都覺得ivo好慘啊, 陰功囉!
希望ivo 快d好返啦
[

大宅

原文章由 雪~bb 於 5-3-08 13:28 發表
頭先去左洗傷口
但仲係濕既傷口
咀上面果度
琴日洗都冇流血
今日個姑娘好粗魯呀
又整到ivo流好多血
真係想鬧佢
又唔敢鬧
真係冇陰功
天冇眼呀咁對我個仔
有個冇腦 ...

你唔話我現實啦...
你下次帶 BB 去洗傷口時, 係姑娘準備緊時,
同姑娘講"麻煩晒你呀, 唔該晒呀..."再同佢傾下第 2 D野,
例如, BB 駛唔駛戒口呀, 佢夜晚攪傷口嗝, 點算好呀?
當朋友甘傾多D, 通常D姑娘都會好心機D...

大宅

原文章由 ivy62341 於 5-3-08 17:48 發表

呢個就係佢整傷既經過: http://hk.myblog.yahoo.com/ivy62341/article?mid=1092

呢個就係18日後既傷口: http://hk.myblog.yahoo.com/ivy62341/article?mid=1095 ...

點解唔連針呀??
連針個傷口會靚D只得一條線,
唔會好似依傢甘有一個小長方形

複式洋房

When my wife shown me this subjest. It is really can't imagine how careless your husband were ...... I'm also a 1st father, as a man, we must handle well all the pleasure working, home and baby ........ I think this is a great lesson for your husband already.

別墅

頭先去左洗傷口
但仲係濕既傷口
咀上面果度
琴日洗都冇流血
今日個姑娘好粗魯呀
又整到ivo流好多血
真係想鬧佢
又唔敢鬧
真係冇陰功
天冇眼呀咁對我個仔
有個冇腦 ...

ivo媽
睇到我勁心痛,心好"up",你唔好自責啦,最緊要ivo仔快D無事,你老公放面,我知你一定好嬲ga la,不過唔好攪到太壞的地步,第時自睇緊D.希望ivo仔 快D好反,帶佢出黎開心下啦.

侯爵府

原文章由 ivy62341 於 08-5-3 17:48 發表

呢個就係18日後既傷口: http://hk.myblog.yahoo.com/ivy62341/article?mid=1095 ...

同ivo一樣
跌完喊左一聲就呆左
仲好似好眼訓咁想訓想訓
我勁幾驚ivo腦震盪
你仔仔都好驚險
佢而家點
有冇用除疤貼果d野呀?

侯爵府

原文章由 joanlung 於 08-5-3 23:49 發表
When my wife shown me this subjest. It is really can't imagine how careless your husband were ...... I'm also a 1st father, as a man, we must handle well all the pleasure working, home and baby ...... ...

個個男人都有第一次做daddy既時候
但我c6就咁大意+失魂+冇心裝載
希望佢今次受到教訓
以後都唔好再犯

大宅

我係0701 mama, 我剛剛路過, 見到你囝囝發生左d咁既事, 我睇完都好心痛, 祝你囝囝早日康復, 你都唔好咁傷心啦, 因為你既心情會影響你囝囝架.

頭先去左洗傷口
但仲係濕既傷口
咀上面果度
琴日洗都冇流血
今日個姑娘好粗魯呀
又整到ivo流好多血
真係想鬧佢
又唔敢鬧
真係冇陰功
天冇眼呀咁對我個仔
有個冇腦 ...
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

首頁
23456...7

尾頁

跳至