2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:齊齊分享大家感受直至見到我地既寶貝~PART II

我開始可以飲番水之後都有飲不過唔多,我想問你地重有無食葉酸,除左葉酸重食咩????

別墅

joannelai930 發表於 12-11-2 14:59
hello, 係呀, 前幾日去做產險,E生話8成係喎,我就30/11先做結構

真係好=3=我都好想知道...你係邊到做產險呀..醫生咁好話比你知既..
我覺得等照結構既日子好長呀><...

我到而家都唔係好飲到水呀.....
飲得多少少就會想嘔....

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

ALin~ 發表於 12-11-4 20:17
我。。。好口渴,由其夜晚呀,VV日頭都ok...夜晚可能攤係度睇電視,30-45mins就要去,仲有夜尿試 ...

我去完第1次夜尿幾口乾都唔飲水了, 不過都係訓得唔冧

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

慢慢慢者 發表於 12-11-5 08:00
我開始可以飲番水之後都有飲不過唔多,我想問你地重有無食葉酸,除左葉酸重食咩????

...

冇咯, 而家一日5餐

琥珀宮

miki__miki 發表於 12-11-5 09:56
真係好=3=我都好想知道...你係邊到做產險呀..醫生咁好話比你知既..
我覺得等照結構既日子好長呀> ...

新墟梁X哲呀, 我都係第1次睇, 因為之前果個貴, 我又想照多幾次,

水我都飲得唔多, 係飲湯或利X納溝到好淡

大宅

回覆:齊齊分享大家感受直至見到我地既寶貝~PART II

我盡量10點後唔飲水。。就無夜尿痾啦!

大宅

引用:Quote:miki__miki+發表於+12-11-5+09:56+真

原帖由 joannelai930 於 12-11-05 發表
新墟梁X哲呀, 我都係第1次睇, 因為之前果個貴, 我又想照多幾次,

水我都飲得唔多, 係飲湯或利X納溝到好淡 ...
梁X哲有得照架咩?佢唔係普通科黎架咩?咁幾錢睇一次呀?

大宅

哈///2 日無上黎.....你地最近幾好嗎

大宅

慢慢慢者 發表於 12-11-1 18:34
當然睇一個啦,邊有咁多錢呀,,選鄧醫生個個都係佢細心!!!
我提醒大家照結構個醫生係有一張特 ...
咦..你唔講我都唔知LEE 樣野喎..不過我卜諗張智醫生做左咁耐..咁多人識佢..佢應該有証既..

大宅

joannelai930 發表於 12-11-2 12:21
健康院都唔會講
係呀..我上次淨係話好健康..無講話幾多....你下次去健康院幾時呀?

大宅

ALin~ 發表於 12-11-2 14:02
丫...星期三果日返去覆診..點知無照 BB >.< 好失望呀...16W 5D 啦....仲未知道 BB 性別... PS -.- 我真 ...
你去政府檢查?但政府唔係不嬲都無照架喎.
你唔係都有睇C+架咩?定仲未睇呀?我都係要到12月7號結構先知係仔定女呀..好期待呀...
嘩...你仲要輕左咁勁..羨慕><
我重左好多啦..嗚...但嘔就真係少左好多..

大宅

miki__miki 發表於 12-11-2 14:17
你好呀^^~
你咁快知道左係仔仔啦??
我都好想知道呀..要等11月22號...去照結構先知> ...
大家都好期待呢//><

大宅

涼c9 發表於 12-11-3 09:10
由我13w話左俾屋企人同好朋友知果陣。。。佢地第一時間都問我bb性別。。。又問我想要仔定女有咩所 ...
係喎...其實仔女都無乜所謂啦...都係自己既孩子..^^

大宅

bbmike 發表於 12-11-4 17:40
我都未知呀!14w去c+照e生話佢成個坐左響度唔比我地睇,激屎
要等18w 再去照先知(希望佢合作啦!):h ...
下次你去照之前同阿B 講.要乖乖地比媽媽睇你係男仔定女仔...^^

大宅

joannelai930 發表於 12-11-4 18:48
你地有冇好口渴呀? 我成日都係口渴 --> 飲水 --> 去VV --> 飲水, 冇時停
我有呀..成日喉龍好似好乾...

大宅

慢慢慢者 發表於 12-11-5 08:00

...
我而家都仲有食葉酸呀..其他就無啦..飲牛奶囉..

大宅

annie_rabbit24 發表於 12-11-5 13:29
你去政府檢查?但政府唔係不嬲都無照架喎.
你唔係都有睇C+架咩?定仲未睇呀?我都係要到12月7號結構先知係 ...
我果日C+覆診..醫生話 14W 果時照過..無必要照得咁密..淨係聽心跳..無睇到BB丫..好失望..同埋果日主要係覆診念珠菌..後尾醫生話無咩事..仔女等照結構先照都未遲..

我本身肥丫嘛...輕左 8 磅都唔覺眼呀-.-
輕多 5 倍就差唔多 +_+"
我老公成日叫我肥婆奶奶..肥膩野

琥珀宮

bbmike 發表於 12-11-5 12:52
梁X哲有得照架咩?佢唔係普通科黎架咩?咁幾錢睇一次呀?

有呀, 仲好細心, $350又平

琥珀宮

annie_rabbit24 發表於 12-11-5 13:12
哈///2 日無上黎.....你地最近幾好嗎

隊長你去左邊度威

琥珀宮

annie_rabbit24 發表於 12-11-5 13:22
係呀..我上次淨係話好健康..無講話幾多....你下次去健康院幾時呀?

我轉介左去屯門醫院呀, 冇得返健康院住mouth:

首頁

尾頁

跳至