跳至

首頁
23456...10

尾頁

大宅

Re: 屯門碼頭既媽咪入來傾吓

悅湖呀, 可能見過都唔定架!

kwaiyau12 寫道:
咁你住碼頭邊度呀,唔係喺我屋企隔離掛 [quote]
yyvonne 寫道:
我細仔歲半咋, 都仲未識講野! 見你地果d兩三歲, 咪8下會讀邊間幼稚園囉!

[quote]
你個b幾大今年返學喇 我個女出年返學 [quote]
yyvonne 寫道:
你地d小朋友會讀邊間幼稚園呀?
[/quote][/quote][/quote]

別墅

Hi Hi,

我的大女兒現在25個月大, 嚟緊8月入讀美樂n1, 請指較
樂兒+穎兒

大宅

Re: 屯門碼頭既媽咪入來傾

hihi all ~~我黎遲o左.我有2個寶貝囡囡 一個2歲4個月,一個7個月.你地好
:-) :-) :-)

男爵府

係呀,呢度有個媽咪佢奶奶都係住你個頭架,我地住蝴蝶,可能真係見過架, 你係唔係全職媽咪架
yyvonne 寫道:
悅湖呀, 可能見過都唔定架!

[quote]
咁你住碼頭邊度呀,唔係喺我屋企隔離掛 [quote]
yyvonne 寫道:
我細仔歲半咋, 都仲未識講野! 見你地果d兩三歲, 咪8下會讀邊間幼稚園囉!

[quote]
你個b幾大今年返學喇 我個女出年返學 [quote]
yyvonne 寫道:
你地d小朋友會讀邊間幼稚園呀?
[/quote][/quote][/quote][/quote]

幸運星CHERRY BLOG

男爵府

hl 你個個大個我個女幾個月,我囡21個月,沒讀得n1住架,係美樂讀幾錢架
瑪姬樂兒 寫道:
Hi Hi,

我的大女兒現在25個月大, 嚟緊8月入讀美樂n1, 請指較

男爵府

hl唔遟唔遟入得來都係隔離左右,多的上來就係真 你有兩個咁多既喇,咁好既
柏琪 寫道:
hihi all ~~我黎遲o左.我有2個寶貝囡囡 一個2歲4個月,一個7個月.你地好

男爵府

hihi,
我都係住美樂架! 我個Lucas讀緊美樂K1, 仲讀得好開心tim!
wallacemama

大宅

嘩....兩日冇上黎,多左好多人,唔記得邊個打邊個,邊個住邊度,有d亂添

男爵府

hl 又係左鄰右李,個仔咁大喇,呢度有個媽咪個仔今年返美樂k1埋又多佐一個朋友仔囉
wallacemama 寫道:
hihi,
我都係住美樂架! 我個Lucas讀緊美樂K1, 仲讀得好開心tim!

男爵府

唔緊要,個個都將個名寫係張相0既下邊咁埋知道邊個住邊度,叫咩名囉,多的上來傾咁埋熟囉
qk347 寫道:
嘩....兩日冇上黎,多左好多人,唔記得邊個打邊個,邊個住邊度,有d亂添

別墅

嘩! 原來碼頭區有咁多mami,真好!
我個b就嚟3個月,上2個禮拜打完5合1針。
今日有個mami朋友叫我幫呀囝打埋肺炎錬球針,我想問下大家打唔打好呢?

別墅

kwaiyau12

美樂n1上午班每個月一千三百幾, 十二個月學費.

Maggie

[quote]
hl 你個個大個我個女幾個月,我囡21個月,沒讀得n1住架,係美樂讀幾錢架 [quote]
樂兒+穎兒

男爵府

我都聽過,不過我就唔會打喇,個人鐘意囉.
unicornson 寫道:
今日有個mami朋友叫我幫呀囝打埋肺炎錬球針,我想問下大家打唔打好呢?

男爵府

都幾0既,你係俾佢日日返0架
瑪姬樂兒 寫道:
kwaiyau12

美樂n1上午班每個月一千三百幾, 十二個月學費.

Maggie

[quote]
hl 你個個大個我個女幾個月,我囡21個月,沒讀得n1住架,係美樂讀幾錢架 [quote]

男爵府

早晨

大宅

我都有同大仔打, 細仔都會準備去打! 而家d細菌咁恐怖!

大宅

我阿仔今年9月都係返美樂
wallacemama 寫道:
hihi,
專營外貿出口日本、韓國及歐美嬰幼兒童服裝.

http://moon.shopping.ttyy.hk/

大宅

呢排d菌好勁,我有好多fd都同小朋友打肺炎錬球針,打唔打睇你自己點諗,$700打一支 我覺得都幾貴下

大宅

你又開多個"屯門碼頭0既媽咪傾吓喇" 駛唔駛呀 :tongue:
早晨

男爵府

我唔知0架,呢幾日都冇人上黎,跟住呢個自題就退後佐第二頁,搞到我又整返個囉.
chunhomonmon 寫道:
呢排d菌好勁,我有好多fd都同小朋友打肺炎錬球針,打唔打睇你自己點諗,$700打一支 我覺得都幾貴下 [quote]
[/quote]

首頁
23456...10

尾頁

跳至