嬰兒用品

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

Re: 萬寧勁抵呀!!!Huggies Pull.Ups褲仔

黃埔吉之島今日返左貨!大家去買啦!我終於唔洗周圍搵!

大宅

Re: 萬寧勁抵呀!!!Huggies Pull.Ups褲仔

我見到屯門百佳要買兩包Huggies片片先可以用$19.9換Pull.Usp褲仔.............

大宅

Jackievv 寫道:
我見到屯門百佳要買兩包Huggies片片先可以用$19.9換Pull.Usp褲仔.............
係呀!有D shop要買野先比換,黃埔屈臣氏都係!但今早去九龍城屈臣氏又唔洗 ,現在吉之島都係就咁買!

子爵府

想問你地知唔知pull up & goon 邊隻size大d & 好唔好用架?

大宅

Which Kowloon City Watson's?? Ican't find it!!

大宅

Tsuen Wan citistore mannings still have XL and L for girl!!........................but my kid is boy..............ah..........

Anyone know where can I buy the Huggies for boys (19.9)?

別墅

Does anyone know whether which shop still have stock in Quarry Bay or Taikoo??? As I couldnt buy any in these 2 days....., thanks

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我頭先係大埔太和間萬寧仲見到有 Girl L size 6-8包......

伯爵府

很可惜大埔太遠lu, 我係天后都掃左11包, 如果有的話都仲想繼續入貨

YuYuMother 寫道:
我頭先係大埔太和間萬寧仲見到有 Girl L size 6-8包......

男爵府

屯門吉豬島大把!!快d去掃貨la!!

大宅

I saw there are still lots of girls & boys in Whampoa Jusco (HungHom) this afternoon~~~

大宅

我決定放棄啦,因為我搵咗幾日連一包男仔XL碼都買唔到 :-(

男爵府

醒目開學勳章

尋晚問好幾間萬寧都話無貨,估唔到將軍澳Jusco可以買到。

大宅

尋晚無意中係tuen mun 碼頭果間百佳見到仲有XL男仔, 所以我哋兩公婆成箱搬咗返屋企

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

is Whampoa Jusco is have boy pull up today??

Imy husband will go today.........anxious....

男爵府

我想請問我的bb是著pampers 紫色舊包裝(合身好動)的尿片M size.
他應著Huggies Pull.Ups褲仔 L or XL size?
Pampers 褲仔 M or L or XL size?

男爵府

我姑9都係Whampoa Jusco幫我買咗, 但XL for boy已經又無晒貨啦, 唔知會唔會再返呢

男爵府

醒目開學勳章

我同事話XL 會好

男爵府

lingling787 寫道:
我想請問我的bb是著pampers 紫色舊包裝(合身好動)的尿片M size.
他應著Huggies Pull.Ups褲仔 L or XL size?
Pampers 褲仔 M or L or XL size?

我買了一箱L及一箱XL size今晚送貨 . 點算......... :-(

首頁
23456...7

尾頁

跳至