想生BB

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:Quote:mochapig+發表於+11-7-27+10:58+成2

原帖由 LittleMss 於 11-07-27 發表
都好吖, 我只可以由10點訓到第二朝6點醒的話, 我已經好開心架, 有時我10:XX訓3或4點醒, 又訓唔到眼光光架, ...
啱啱星期日檔案話有d人既因子。真係唔需要訓咁多架
可能你係其中一個,夠精神就得啦

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

侯爵府

引用:Quote:songsongyeah+發表於+11-7-27+18:44+

原帖由 mochapig 於 11-07-27 發表
哈哈!鬧得好爽架
係呀係呀,卡卡

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

LittleMss 發表於 11-7-27 19:00
都好吖, 我只可以由10點訓到第二朝6點醒的話, 我已經好開心架, 有時我10:XX訓3或4點醒, 又訓唔到眼光光架, ...
盡量逼自己訓,訓唔著都養下神,養養下就訓著啦
大唔訓,細果2個都要訓架

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

songsongyeah 發表於 11-7-27 19:04
係呀係呀,卡卡
佢都費事睬我,由我話

禁止訪問

禁止訪問

大宅

songsongyeah 發表於 11-7-27 16:49
排期都兩個鐘?????
今日去醫院有咩要做架?
ai...一匹布咁長~
星期日咪話有血既,星期一已經休息,都仲係有0的啡,咁琴日去健康院,一來醫生話twins 都唔係佢地度覆診,二來醫生幫我用鉗,發覺我仲有0的血,即時refer 我去北區急症,話咁快見完急症室醫生,照左Ultrasound, 好似正常,佢問我下次幾時係威院覆診,我話要等到24w, 佢話太耐,寫紙叫我去威院排過個期。

咁我琴日番屋企休息,今日下晝咪去威院排期,點知,等左一個鐘,姑娘叫我明天去病房見醫生,我話琴日先照完ji bor, 跟住咁佢問我黎仲咩,我咪同佢講多次,24w 個期太遲,之後佢話幫我排過,又等一個鐘,俾左一個月後的期我...

ai...我仲諗緊明天去唔去見醫生,原身我諗住唔見,費事又照,照咁多次。不過番到屋企,又見到啡...

可能明天都係睇多次好0的...成日去見醫生,攪到我個人都煩埋...

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

EeyoreV 發表於 11-7-27 19:10
ai...一匹布咁長~
星期日咪話有血既,星期一已經休息,都仲係有0的啡,咁琴日去健康院,一來醫生話twins ...
為左bb,頂硬上
聽日記得買雜誌呀

禁止訪問

伯爵府

LittleMss 發表於 11-7-27 19:09
我成日都係用電腦, 唔知你哋用IPONE係咁辛苦, 我都可以開條PART II o既....如果無異議. ...
好呀!有時訓床用電話上,真係碌到手都軟

伯爵府

LittleMss 發表於 11-7-27 19:17
我梗係有咁做啦, 老公都昅住唔俾我落床呀, 但係真係無用, 我精神到雙眼大過雞蛋呀! ...
你心野呀
話時話我今早痾一次

禁止訪問

伯爵府

LittleMss 發表於 11-7-27 19:24
你錯啦, 我係最唔心野嗰個, 試問呢度有邊個好似我咁, 由bingo到就嚟8w都未真正出過一次街呢? 除咗見醫生! ...
睇你忍得幾耐
我尋晚2點突然間飲左包姜汁奶(有叮熱)
今早食完蛋白,個幾鐘後就痾
一定無冷親,有敷肚,著襪

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

LittleMss 發表於 11-7-27 19:38
你唔好飲羗汁奶住嘞, 而家身體變化中, 你又本身腸好敏感, 唔好飲奶住, 奶可以遲D飲o既 ...
仲有一包都唔敢飲
今早咁都有少少擔心

首頁

尾頁

跳至