婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

民房

EC 資料

我想要 ec 的資料, 可以 e-mail俾我嗎?
[email protected]
原文章由 chancc90 於 07-11-21 15:05 發表
各位好ar..
已pm左您醫師電話給您地啦....
chancc90

大宅

Yikyubb,

Hi, 您好!請問你可否pm比個中醫師的電話及姓名給我, 謝謝妳!!!!!!

別墅

回覆 #1 yoyoyu888 的文章

yikyubb,

Would you please send the info. about your 中醫. thanks!

carol

洋房

原帖由 CHKWAN 於 05-3-10 10:22 發表
我不再生了, 只想纖維瘤無o左,因擔心會有change.

子宮纖維瘤出現, 是飲食及體質出現問題!
1/人:多是虛寒體質, 血氣不足所致!
2/飲食:多是肉食為主!

治療方向:
1.調理體質,寒性體質,就要吃溫性食物及作適當運動..
2.避免高蛋白質食物(不是完全不吃);
燕窩,鹿茸,花膠,雪蛤...不能吃, 含激素食物也不可沾,如雞翼,尤其是尖,因為現代的雞均是打針大的,而且在雞翼下針的,激素會在此累積的....

洋房

channco90

麻煩你pm有關中醫師既資料比我呀!

洋房

yikyubb,
would u please send the chinese ec info to me,

my email address is : [email protected]
thanks.
Bobo

民房

EC資料

channco90

因我都有相同問題, 請你pm有關中醫師既資料比我呀! 謝!

複式洋房

channco90 & yikyubb,.

pls me the EC info to me!!

thx a lot ah !!

民房

Yikyubb,

Hi, 您好!請問你可否pm比個中醫師的電話及姓名給我, 謝謝妳!!!!!!

別墅

Yikyubb,

請問你可否pm比個中醫師的電話及姓名給我, 謝謝妳!!!
thanks a lots!
CAROL

洋房

would you please pm me the details .

大宅

I want to know the doctor info, please PM to me thanks.

民房

[quote]原帖由 Happyfamily 於 09-5-27 16:15 發表
I want to know the doctor info, send to my email address :

Thanks.

男爵府

環保接龍勳章

麻煩請pm中醫information比我或email去

我有三粒, 每粒4cm, 每次m都生不如死。

我其實兩年前做過微創, 之後六枝停經針, 不過之後既m又唔係話「舒服」咗好多。

而醫生依家suggest再打停經針, 但上次打停經針後生濕疹, 我唔想再打呢, 而且效果又真唔係太好。 

唔該哂大家!

民房

標題: 有無人試過睇中醫可醫好子宮纖維瘤gar

標題: 有無人試過睇中醫可醫好子宮纖維瘤gar
can you send me the info of your Chinese doctor?
please. Thanks a lot
I have many ar....

禁止訪問

複式洋房

回覆 5# creamy 的文章

我都想知可以pm埋我嗎~thx~

複式洋房

回覆 86# yikyubb 的文章

我剛check到有個5cm大水廇,請問可唔可以pm 中醫d資料比我呀~><~thanks

複式洋房

有無人試過睇中醫可醫好子宮纖維瘤gar ???

channco90 & yikyubb,.

可否email中醫的資料給我? 謝謝!~

大宅

Hi yikyubb,

I also want to know your doctor info. Would you please sent it to my PM.
Thanks!

P.S. 其他有成功醫好子宮瘤的中醫資料的朋友,請也send我好嗎?(因post太多睇唔晒邊位有有關資料,謝~)

首頁

尾頁

跳至