夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

小D同呢位所謂的"朋友"接觸為妙

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:你呢個真係朋友???

原帖由 小溱 於 15-09-07 發表
你呢個真係朋友???
X 2;我會連呢個fd都避,個ex家陣講乜都得㗎啦

男爵府

引用:朋友:B話果日同K傾開結婚既野(因我朋友同B

原帖由 Lam-美咲 於 15-09-07 發表
朋友:B話果日同K傾開結婚既野(因我朋友同B準備結婚),問K佢諗住幾時結婚,但K同佢講過到目前為止佢都冇諗 ...
話說…今日先約完ex食生日飯…

不過,老老實實,如果你朋友未懶係爆料講咁多之前,講句生日快樂,或者過時過節send下msg都ok…但聽完d所謂爆料我會唔搵囉…

大宅

回覆:好想大家卑意見,如係你,你會send嗎?(重要得知EX既野)

你呢個朋友好賤,我係你唔會再搵佢

大宅

回覆 Lam-美咲 的帖子

唔send!如果佢愛你!當年可以搵返你!佢唔夠愛你!你唔好傷害依家老婆!要理下你老婆感受

複式洋房

回覆:好想大家卑意見,如係你,你會send嗎?(重要得知EX既野)

你呢個FD似用激漲法黎等睇好戲…
比我實會遠離呢D所謂既朋友!

佢同得你講是非,一樣同EX講,更加有可能同你C6講!
睇咁多留言,個個都擔心EX個女友知道左會點諗點傷心,比我就唔會!

我會諗如果真係SEND左,所謂顧EX感受,對佢唔過份等等等…
但比我C6知道左佢會點諗,D仔女又會點諗呢…
我只知道EX點唔開心點乜乜乜,關我鬼事咩!洗乜理佢感受姐!
C6仔女大過天

大宅

引用:唔好send, send左棧令佢亂諗野,以為你對佢

原帖由 ada_fung 於 15-09-07 發表
唔好send, send左棧令佢亂諗野,以為你對佢仲有野。

過去既事,無論誤會又好,邊個講分手都好,只可說大 ...
jm你講得好好
係呀,都過去左講乜鬼
其實我冇諗過send, 只係覺得唔send都有問題?
真係做又給人鬧,唔做又鬧
真係乜人都有

大宅

引用:Quote:原帖由 Lam-美咲 於 15-09-07 發表朋

原帖由 hello_kristy 於 15-09-07 發表
話說…今日先約完ex食生日飯…

不過,老老實實,如果你朋友未懶係爆料講咁多之前,講句生日快樂,或者過時 ...
其實甘講,佢爆唔爆料我都唔會send
未拍拖未結婚前唔會send,依家更加唔會做

在我來講,我係唔明,唔send叫過分?

jm你重搵EX食飯,你唔驚嗎?
難道你又想愛火重燃?

大宅

引用:回覆 Lam-美咲 的帖子唔send!如果佢愛你!當

原帖由 PINKY87 於 15-09-07 發表
回覆 Lam-美咲 的帖子

唔send!如果佢愛你!當年可以搵返你!佢唔夠愛你!你唔好傷害依家老婆!要理下你老婆感 ...
jm係咪搞錯左?
我係C9,唔係C6
不過你放心正因為我係C9,我更加明,如對方女朋友知道左佢會好傷心,所以在我立場損人不利己既野我唔會做
我亦唔想對方介入我既世界

大宅

引用:你呢個FD似用激漲法黎等睇好戲…比我實會遠

原帖由 yukoman 於 15-09-07 發表
你呢個FD似用激漲法黎等睇好戲…
比我實會遠離呢D所謂既朋友!
講真唔係佢結婚要搵我意見
我係唔會點應酬佢
但估唔到出去反而給佢話返我轉頭,話我做得絕姐

大宅

引用:Quote:Lam-美咲 發表於 15-9-7 17:32 Sorry

原帖由 wing1388 於 15-09-07 發表
如果我EX對我死心塌地就唔會同我離婚啦...唉~

妳點解要提我唔開心嘅過去呢?
你真識講笑
提起果個係C師你自己本人
你開哂post自己講哂出來既,你唔係化

大宅

引用:Quote:Lam-美咲 發表於 15-9-7 17:32 Sorry

你真識講笑

大宅

你真識講笑

男爵府

引用:Quote:原帖由 hello_kristy 於 15-09-07 發

原帖由 Lam-美咲 於 15-09-08 發表
其實甘講,佢爆唔爆料我都唔會send
未拍拖未結婚前唔會send,依家更加唔會做
Send唔send都唔關佢事啦…我就覺得無所謂,有人覺得過份都唔理得咁多…

send個msg,傾個電話,食個飯就可以愛火重燃!? 有無咁易呀…咁易燃得返,就唔駛分手,又各自拍拖,又再各自結婚啦…

從來唔係一個感性既人,完左就係完左,再開始一段新既朋友關係,我樂意…但糾糾纏纏既男人,我打從心底厭惡…只有無本事搵更好既人,先會對過去糾糾纏纏…

大宅

你個都唔係朋友黎,8婆講既野,哦完咪算

以後咩事都唔好聯絡ex同埋個8婆好了,耳根清淨

大宅

引用:Quote:原帖由+Lam-美咲+於+15-09-08+發表其

原帖由 hello_kristy 於 15-09-08 發表
Send唔send都唔關佢事啦…我就覺得無所謂,有人覺得過份都唔理得咁多…

send個msg,傾個電話,食個飯就可 ...
講得啱! 認同!

伯爵府

樓主的八婆朋友真要疏遠,我最憎人將我的私事周圍講,點呀,當茶餘飯後的吹水?

民房

回覆:Lam-美咲 的帖子

唔會send囉。好明顯你朋友等睇戲。

男爵府

你問下你朋友,如果佢地結左婚,老公個ex係咁sd ws佢老公,問佢可唔可以叫老公唔好咁絕,要覆番人地俾希望人地?
如果佢得就係佢大方囉不過我諗冇咩人忍受到啦
你自己堅持底線就得啦,人地費up係人地嘅事,你都理唔到咁多

大宅

回覆樓主:

無風起浪的人,不會再當佢朋友。把口生佢度由佢講。做乜都有人批評啦,一句話:我老公唔like,咪收佢聲。再講叫佢同你老公講,話人哋老婆要你send msg俾ex,睇佢仲想點。話唔埋對樓主ex有嘢的係佢自己,唔係正常都唔會咁搞搞震。

首頁

尾頁

跳至