夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆樓主:

有咩好鬧☺ 如果鬧得醒點會錯?
未錯個陣精神出軌都話提點下

都係個句 他朝君體也相同
若然未報 時晨未到

複式洋房

回覆 CHITWSWS 的帖子

回头是岸。

民房

我知係錯,但未感受到嚴重性,你們既留言係要令我知驚,知咩叫道德,有正面既留言,亦都係個支持,當1個人沉迷以件上,好多野係諗唔通,情緒會拉返自己落來。我知道自己無資格唔開心 ,但事實上係唔開心,始終真係付出左感情,就算話你邊有資格講唔開心,人地老婆 自己老公仲慘,係,我無資格,但事實情緒係低落就低落,我無再搵男方,無再纏繞佢,至於同老公離婚,我唔會啦,同佢另一個問題,當然每個家庭都有問題,去同第2個一齊唔係籍口

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

CHITWSWS 發表於 21-9-21 08:57
我知係錯,但未感受到嚴重性,你們既留言係要令我知驚,知咩叫道德,有正面既留言,亦都係個支持,當1個人 ...

你有奸夫但唔會離婚,一腳踏兩船。將心比心,如果你老公都搵個人妻happy下,但唔離婚又得唔得?做人要公平D。

大宅

咁你有冇同老公講你同左個人夫攪咗呢?如講左你老公原諒你嗎?如未講你會怎樣做去彌補呢?你有冇反省過自己做錯呢?如果之後人夫聯絡返你你會點呢?將來會否再有第二次呢?

複式洋房

回覆樓主:

Del

大宅

我知係錯,但未感受到嚴重性,你們既留言係要令我知驚,知咩叫道德,有正面既留言,亦都係個支持,當1個人 ...

坦白講,一個只顧自己享樂,完全漠視自己頭家同老公嘅人,點會因為我哋呢d外人閙吓就會驚同醒。
由第一日心癢開始,冇尊重自己嘅身份而遏止自己嘅慾念,繼續由佢放縱沉淪,直至被人拋棄先被迫停止,話知錯都只係得個講字,藉此減低自己嘅罪惡感啫。
最好笑嘅係嗰d’愛情無分對錯’’right person at wrong time’’相逢恨晚’⋯⋯明明係人都知嘅錯,就用歪理去合理化件事!大佬吖!你有咁嘅歪理唔緊要,就咪鬼去結婚害人地啦,一世拍散拖咪可以見一個愛一個囉!如果發生喺自己身上係咪可以對住自己另一半講?有d嘢,己所不欲 勿施於人。

soso1227    發表於 21-9-22 00:16
cathngai    發表於 21-9-21 23:26

大宅

你可以唔開心,可以情緒低落,但你哋偷情就基本上只得呢個結局,唔係咩?你哋大家唔願放棄擁有嘅嘢喺埋一齊,就算係天作之合又可以點?四人行?

大宅

CHITWSWS 發表於 21-9-18 18:38
我有家庭, 愛上另一個男人, 佢有老婆, 佢老婆知道我地既事, 佢同我斬攬, 我只有接受. 但我好痛苦, 我知道好 ...

你唔係預左人地會斬纜唔要你?
就算唔係佢老婆發現,佢終有一日都會為第二日新女友放棄你
甘你就知道,你係佢心目中,乜野都唔係
愛你就唔會放棄你啦!
唔好甘天真,以為係真愛啦

男歡女愛你問題,但關係要搞清楚d
自己痛苦好啦,唔好傷害身邊的人

侯爵府

時間是最好良藥,過去唔好再想,一切會好的,相信我

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

hha 發表於 21-9-21 16:50
最好笑嘅係嗰d’愛情無分對錯’’right person at wrong time’’相逢恨晚’⋯⋯明明係人都知嘅錯,就用歪理去合理化件事!大佬吖!你有咁嘅歪理唔緊要,就咪鬼去結婚害人地啦 ...

講得好啱。
小三最多歪理,
心理又不平衡,佢地很想俾人知,又唔敢俾人知。最鍾意在FB丶BK之類地方出post扮正印,過一兩年被人飛左就出感性post,你睇得多就知。

大宅

不知所謂 真係好好奇 呢d人幾時會比天收

複式洋房

樓主,我幾年前正正就係發現我老公有小三。最後佢揀左同我繼續一齊。當時我大緊肚,我個刻嘅傷心,你們做小三嘅一定唔會理解。我其實口講原諒佢,但我眼見自己老公對我同啲細路仔有幾憎恨,話我肚中bb嘅存在阻住佢同小三發展,我已心知呢個男人邊個要左都無好結果。我老公都係對我好好,但佢有小三後我成個人就即刻醒左。當我覺得好幸福嘅時候,佢出面原來有女人,仲要係人妻有兩個細路。

事隔咁多年,我都係有條刺。我仍然會在幸福嘅時候,心裡懷疑我老公外面有女人。仍然記得個小三同老公所有嘅對話,小三一家四口個樣,我全部到咦家都好清晰。但為左自己兩個小朋友都要頂硬上。我老公係小三面前話到自己勁愛我,係我唔珍惜,話到我有幾衰得幾衰。有啲說話明知係假嘅,係講俾小三聽,但直到咦家都好傷害到我。佢平時對我同兩個小朋友亦唔好,開口埋口都係鬧。呢啲我好肯定佢無坦誠同小三講過。我成日諗,當日如果我老公恨恨同我離婚要同佢所謂真愛小三一齊,我應該咦家會開心好多。我亦會成日想像一下如果小三搵番佢,我要同佢鬧上法庭。到時我會多謝小三,話佢知佢兩個細佬將會點俾我老公鬧法,我會多謝小三打救左我。咦家留個頂心x係到虐待我同兩個小朋友,真係寧願你快啲搵真愛離開我,一了百了。

happylife28    發表於 21-11-17 00:24

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 KayGu_FB 的帖子

鋪路離開個衰男人啦。佢對你地唔好,唔算浪子回頭,應該只係小三唔要佢。好多賤人妻只係要激情,冇諗過放棄自己安穩嘅家庭。
暫時需要C6幫手養仔女,唯有忍下,我朋友都忍到仔女大學畢業才離婚。偉大㗎,但佢之後都搵到第二春,最緊要唔放棄自己,樂觀,正面。

男爵府

個狗公有無用一張油咀哄你花錢在他身上呀?出來玩得的狗公哄師奶人妻好有辦法,不那麼直接㗎!有無願者上釣先?

複式洋房

soso1227 發表於 21-9-23 04:01

鋪路離開個衰男人啦。佢對你地唔好,唔算浪子回頭,應該只係小三唔要佢。好多賤人妻 ...

其實男人咁樣大部分除左性格問題
亦可能係我作為老婆唔識處理,著重左小朋友,自己EQ低頂唔順老公嘅脾氣。有啲男人真係好好先生。對外君子,對內就真面目上陣
我知道有啲老婆係可以見老公發脾氣就關心佢係咪壓力大
所以樓主作為小三,可能已暗爽緊
自己無一段幸福婚姻
別人都唔可以有
咦家要走黎話俾人知自己做左小三

係,我個心到咦家都停止唔到去懷疑自己老公
但我會接受,我會忍。因為我仲懷念同愛上我初初認識嘅佢
可能小三真係好我好多都未定
因為我嘅不完美,小三亦成功地破壞左我地嘅婚姻
所以鬧樓主真係好多餘
你考驗完人地老公啦
你得到嘅結論係人地老公都係會身痕嘅
而人地老婆會永遠記住你

大宅

What you can do is to for this man, never contact him, and if possible, let his wife to know that this is totally your problem, and this man is good man, and he will never contact the man, so that the man and his wife can resolve all problem created by U

大宅

但你話先生對你好好,但你話佢都係對住你同小朋友鬧,呢類感情虐待真係好難受? 咁你點發現佢當年有小三? JM 好堅強,我信如果你唔係有小朋友你走左好耐。

複式洋房

鬧你,有用嗎?

伯爵府

其實樓主仲有冇想過唔做男女朋友都想做返sp?口講話分手但內心仍等奸夫電話?

首頁

尾頁

跳至