在職全職

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

原帖由 yau.yau 於 09-8-29 02:55 發表

我都係啱啱睇完:lol :lol :lol
好好笑呀....
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

原帖由 yau.yau 於 09-8-29 02:57 發表

有無麵包,蛋糕,餅乾之類
有.......不過最後我都係煮麵
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

原帖由 yiubbmama 於 09-8-29 02:11 發表

你c6唔同我個死白公.....佢心情好就咩都得.所以有時唔ok唔好嬲我-..-
不如星期日晚囉....

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 kcpak 於 09-8-29 03:16 發表
不如星期日晚囉....

嘩...你好似日日都有節目,排得好密喎

水晶宮

原帖由 yau.yau 於 09-8-29 02:19 發表

我一早已經肚餓la,12點煮左麵食
今晚個餐唔算呀,,搵日我計劃好晒先再食

水晶宮

原帖由 yau.yau 於 09-8-29 03:24 發表

嘩...你好似日日都有節目,排得好密喎
襯佢c6開心麻....下個月先囉,,依家7月麻

子爵府

原帖由 kcpak 於 09-8-29 03:26 發表
今晚個餐唔算呀,,搵日我計劃好晒先再食

今日個餐好失望

水晶宮

原帖由 yau.yau 於 09-8-29 03:31 發表

今日個餐好失望
係我唔好,,無做好準備.....下次唔會架啦~快d再去啦~

水晶宮

原帖由 celeste88 於 09-8-29 02:48 發表
到到到~~~~
呢排叻左喎,,霸到部腦.....咩事做左蠢豬呀

子爵府

原帖由 kcpak 於 09-8-29 03:34 發表
係我唔好,,無做好準備.....下次唔會架啦~快d再去啦~

唔好咁講,個場ok架,可以再去

水晶宮

原帖由 yau.yau 於 09-8-29 03:43 發表

唔好咁講,個場ok架,可以再去
c6頭先一齊睇子華架,,我仲諗住有下場,,笑笑下,訓鬼左.....咁我都訓啦,,廢事亂諗野傷心~

子爵府

好媽媽勳章

你咁黎嚇我呀....
一陣我12點左右去完阿仔學校,
我同埋老公&2個仔黎....
留4個位比我ar~
thx!
原帖由 kcpak 於 09-8-29 00:17 發表
我想講個真人真事......我呀e個仔....有日撞左車(少意外)問佢咩事,佢話同一時間收到兩個女朋友打黎話有左.....打孖
仲要唔係平時帶出黎食飯個位..... ...

大宅

好媽媽勳章

原帖由 kcpak 於 09-8-29 01:17 發表
我地可以照每個星期五富臨冒,,得閒個d咪黎,唔得閒咪唔黎.....唔係一陣講下講下....無晒人架啦~
好呀!我贊成呀!
其實,每個父母養育孩子的過程,更是歷練自已的過程。
我們希望孩子成為什麼樣的人,自己就去做那樣的人,行動比任何語言更有說服力。
Nathan仔I LOVE YOU!
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2009-07-14/nathan_chan.html

水晶宮

原帖由 CHANTSINWAI 於 09-8-29 09:47 發表
好呀!我贊成呀!
esther:你好返未呀??

大宅

rain....我諗可能係d羊片既關係....亞d面仔同身都有一點點紅同下面出左好多一粒粒紅色
http://lilypie.com/confirm.php?k=b37f340dd38d0816c751f3e1e4718da3

大宅

可兒....拎左個架比你,我又拎返堅企=..=我c6問我拎出去做咩-..-佢今日心情好差又多野諗,仲無返工,我一返黎佢訓緊......:;pppp:
http://lilypie.com/confirm.php?k=b37f340dd38d0816c751f3e1e4718da3

大宅

原帖由 CHANTSINWAI 於 09-8-29 09:47 發表
好呀!我贊成呀!

攪咩成日唔上網...係咪唔中意我呀-..-

大宅

好媽媽勳章

原帖由 yiubbmama 於 09-8-29 17:24 發表

攪咩成日唔上網...係咪唔中意我呀-..-
我邊有成日唔上綱呀.... .我呢幾日唔舒服,睇左e生食左d藥好眼訓同好攰....早瞓左米無上黎law... 我早2日明明講左我唔舒服ge la.....你又係到自閉la...:;pppp:
我們希望孩子成為什麼樣的人,自己就去做那樣的人,行動比任何語言更有說服力。
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2009-07-14/nathan_chan.html

子爵府

好媽媽勳章

係ar...sorry ar...
羊奶比牛奶低敏...
我大仔敏感底都食到...
攪到瑤瑤咁...sorry sorry ar.....
原帖由 yiubbmama 於 09-8-29 17:21 發表
rain....我諗可能係d羊片既關係....亞d面仔同身都有一點點紅同下面出左好多一粒粒紅色

大宅

好媽媽勳章

原帖由 kcpak 於 09-8-29 11:34 發表
esther:你好返未呀??
食左藥好番d啦!但重有d咳咁law...
我仔前晚係屋企行行吓唔小心扑親,應該係塊面撞左落地下,喊得好大聲 原來係流緊鼻血,係咁流,係咁流,流左好多,好多,流到我心都寒晒 自巳都喊埋一份 我話同佢去e院,c6叫我收聲唔好嘈,話嚇親個仔,個仔重驚緊....全程都係99抱住,幫佢抹鼻血,氹佢,反而99就好震定咁幫呀仔止血,跟住過了一陣好快咁無流血la...阿仔重係到玩同攪攪震添....當時我真係嚇到顛左咁濟...宜家一諗番起個心就好痛..好痛..痛到難以形容 見到個仔咁,真係想幫佢痛,幫佢流血,幫佢受晒... ..........阿門........

首頁

尾頁

跳至