自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 VKwan 於 09-11-14 21:42 發表
佢輪廓真係到e+都仲好靚

大宅

很可惜

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

民房

回覆 4# 牛精仔 的文章

希望大家吾好誤會, 我吾係鬧這裡的朋友, 要鬧都係鬧有心潛入社區散播流言的人, 當然最大部份都是不了解的群眾, 誰會有空理會別人的事, 這些事情當然很正常, 而且這裡的回應已經很好, 我已去了很多地方看過 ^_^

希望若有朋友遇上藍姐,能給她友善的笑容! 這才是我入來最主要想說的! 謝謝大家!!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 namfans 於 10-4-8 01:44 發表
希望大家吾好誤會, 我吾係鬧這裡的朋友, 要鬧都係鬧有心潛入社區散播流言的人, 當然最大部份都是不了解的群眾, 誰會有空理會別人的事, 這些事情當然很正常, 而且這裡的回應已經很好, 我已去了很多地方看過 ^_^

希望 ...
我都好希望藍小姐早日可以開懷返, 畢竟, 佢真係一個好漂亮嘅藝人, 人有3衰6旺, 希望佢能重新振作。

複式洋房

佢應該精神有問題,不過唔聽見有社工去幫佢

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

希望若有朋友遇上藍姐,能給她友善的笑容! 這才是我入來最主要想說的! 謝謝大家!!

我一定會. 希望佢快啲好返.

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

[quote]原帖由 牛精仔 於 10-4-8 01:15 發表
我好少咁夜會睇哂咁多字, 睇黎你真係忠實粉絲, 尊登去開個account同佢平反。

我一向不信大6報導, 特別果d 9唔搭8扮哂密友走出黎代言嘅抽水粉皮, 藍小姐有你如此一個粉絲, 真係雪中送炭。 ...
[/quote]

原帖由 牛精仔 於 10-4-8 01:19 發表
要怪就怪香港大陸台灣傳媒, 唔該唔好鬧我地bk d mami。唔係個個bk mami 都係藍小姐粉絲, 唔會因為一個雜誌報導就要以求真的態度去搜尋資料查實 or seek藍小姐consent先出黎發言的。 ...

認同

我都希望佢快啲好返.

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

每次見到藍潔英既新聞
都覺好惋惜
當年佢都係我偶像
因為佢真係好靚

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

伯爵府

藍小姐沒有家人嗎?
如果家人, 朋友, 娛樂圈中人都離棄她, 還有這個超級粉絲為她發聲, 希望她會知道啦 ...
相信她真的有病了

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

佢無做野咁耐..邊有錢生活呀..尼樣野我好好奇??

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

原帖由 emily22 於 10-4-8 18:08 發表
佢無做野咁耐..邊有錢生活呀..尼樣野我好好奇??

佢攞綜援的~每月3700~

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

侯爵府

我上個星期係屋企附近見到佢, 佢滿頭灰髮, 著住衣衫爛鈕, 仲穿住對人字拖.., 拿起件衫R背脊, 睇見到心酸!

別墅

好媽媽勳章

我前2年大肚放產假睇返dvd,藍潔瑛係'大時代'真係做得超好.............由少女做到亞媽....都一樣好! 係一個識做戲嘅靚女

男爵府

一D打扮都冇都仲可以咁靚, 真係天生麗質, 不過條命就生得唔係咁好
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

大宅

原帖由 小路 於 09-11-14 22:28 發表
我都住果頭﹗成日見佢周街行,有時問人拿煙仔食架!有時又叫D男人請佢食飯!

真係好可惜,我都好鐘意佢。八掛一問,係邊區?

大宅

希望 ...

會支持佢。

大宅

原帖由 我想生三個 於 10-4-8 15:06 發表

很想用心看你的文字,可是文筆太過不順暢,看得人眼花頭暈.... 根本很難想像你想表達的意思...

好認同!

首頁
34567...9

尾頁

跳至