夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

回覆 豬C9 的帖子

咁就梗係唔會寫埋我個名啦 ! 佢意思係---我地全部弟妹(4個) 夾錢供層樓比佢同佢老婆住....搵萬零蚊想住港灣豪庭喎 ! 管理費幾佰蚊喎!

我想同你講呢....你千萬唔好係你62&99 面前對他們的"孻仔心肝寶貝"有任何意見.....因為佢有白痴嘅言論(叫你先生送層自住嘅樓比佢)係佢父母"栽培"出來架....

有任何意見..你先生開口...點樓都好...最後都係一定判"無罪釋放".....你! 你 就依例..判X 刑

真架 ! 我老豆...當年都栽培我大哥的"天真霸道無賴白痴"嘅性格出來

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

mok239 發表於 11-6-15 10:47
回覆 豬C9 的帖子

你個個案同我7 年前我"阿大佬"差唔多

你呀哥 " 嘔 " 果十幾萬出來...真係辛苦哂 wo....仲講到佢好似懶係蝕底哂咁....

mok239  所以我自己搬出來住 & 謝絕同佢有接觸  發表於 11-6-15 16:14
應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

子爵府

alan_g 發表於 11-6-15 12:42
你同你老公 & 叔仔+女朋友 ....一齊開會傾錢既問題 .

1. 你要我原價比層樓你 ? 層樓買番黎100萬, 宜家值3 ...
你心水好清. 我都同我老公講過同一番說話, 我無可能原價放比你地(我地呢到仲要係豪裝)如果你地有本事市價買我個單位, 點解唔去搵AGENT睇, 無乜裝修個D仲可以平D添.

第2項, 我極有可能相信佢地係諗住先放租後再決定自住定有其他用途. 因為果時佢地話結婚但係未訂酒席亦無咩實際行動. 而個個女仔就成日提住話想有層樓收租.你諗下依家租樓一定係貴過供, 假設佢地先放租但係各自同返父母住一個月扣除供樓/管理費/雜費..其實都有2-3千袋返落袋. 到遲D真係結完婚, 收返層樓自住又得, 高價再放換個大D單位又得, 再唔係頂得住同62,99同住繼續做包租婆又得....
我地點? 佢地話知我地死,一係要出去捱貴租一係要返去同62,99住羅.

禁止訪問

侯爵府

無錢就咪學人擺酒攪咁大啦,簡簡單單咪算囉,最鬼憎呢D人,無錢買樓咪租屋住囉,黐黐地。

伯爵府

畀面勳章

一野叫62話冇錢....得唔得呀? 唔好比個叔仔太得寸進尺..個叔仔係生性嘅就話幫下手姐...兩個都係注米大虫又無錢又要充...入左門仲得了...

侯爵府

兩個好典形既80後呀, 兩個搵咁少唔使佢俾首期都供唔起啦, 何況仲要俾管理費..地租差餉, 呢 d 人只懂苛索, 不求上進, 使鬼理佢咩, 細時兩兄弟, 大時兩房人, 各人都有家庭要賺顧, 啋佢都有味啦 !

子爵府

引用:兩個好典形既80後呀,+兩個搵咁少唔使佢俾首

原帖由 winner128 於 11-06-15 發表
兩個好典形既80後呀, 兩個搵咁少唔使佢俾首期都供唔起啦, 何況仲要俾管理費..地租差餉, 呢 d 人只懂苛索, ...
80後都有好ga佢地真係影衰80後可惡!!!!!

伯爵府

有D人就係自私鬼,要強廹別人豪自己,覺得你有些少$就代表欠佢地,有責任關照自己,真討厭

伯爵府

有D人就係自私鬼,要強廹別人豪自己,覺得你有些少$就代表欠佢地,有責任關照自己,真討厭

伯爵府

公爵府

hashtag影視迷勳章

你叔仔有冇腦架, 咁都問得出口.

翡翠宮

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

你嗰位叔仔真係忽上腦
重新起步,為未來努力

男爵府

回覆 豬C9 的帖子

子爵府

alan_g 發表於 11-6-15 16:09
回覆 豬C9 的帖子

咪臭係 lor......呢d 80 後....錢都未識搵, 捱都未捱話話就想有番層.....分分鐘手頭上幾 ...
係米個個月都找緊MIN PAY就唔知啦, 不過肯定係周身咭數啦, 我係女仔唔反相機都知叔仔D相機唔小野, 又加埋配件...分期供都供到甩褲.

大宅

咩都無就唔好結婚,第時無錢用又問你地攞,生仔又要你地同佢湊???痴痴地!

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆 豬C9 的帖子

其實你 6299 都有責任,都係佢哋縱出嚟架!話你知我屋企都有件咁嘅極品~~
人生最大的勇氣,就是經歷背叛、欺騙和傷害之後,還能保持信任和愛的能力。

大宅

無錢就唔好結婚,重要攞你地間屋?痴痴地!
唔通第時無錢又問你地攞,生仔又要你地湊????

子爵府

Dumpling96 發表於 11-6-16 10:12
回覆 豬C9 的帖子

其實你 6299 都有責任,都係佢哋縱出嚟架!話你知我屋企都有件咁嘅極品~~
妳屋企個件有無我叔仔咁極先講黎聽下大家參詳下.
如果係自己家人我實會出聲話佢, 不過又唔係自己人, 我地呢D外人無權話佢架, 我老公都有時話下佢不過我99話由佢喎/是但啦.. 咁都無法啦.

子爵府

billman 發表於 11-6-16 10:16
無錢就唔好結婚,重要攞你地間屋?痴痴地!
唔通第時無錢又問你地攞,生仔又要你地湊???? ...
佢地呢D人唔會想生仔架啦. 叔仔最唔鐘意小朋友, 佢女友就算生都係依住個B可以攞多D著數.

首頁

尾頁

跳至