潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我都有睇妳個blog, 我都覺得妳幾靚呀, 而且好幸福呀, 千金小姐一名, 細個有父母養, 大個有老公養, 仲成日可以買名牌去旅行, 我哩世都無諗過有哩一日.

原帖由 Vca 於 09-2-9 20:58 發表

咁我覺得自己唔靚吖嘛! anyway thanks~

伯爵府

the most admirable thing of VCA is that she can cook good food! so hungry now after viewing all her yummy dishes! your hubby is so lucky! since u hv so much free time, do u plan to teach people cooking?

男爵府

原帖由 幗幗 於 09-2-10 09:27 AM 發表
我都有睇妳個blog, 我都覺得妳幾靚呀, 而且好幸福呀, 千金小姐一名, 細個有父母養, 大個有老公養, 仲成日可以買名牌去旅行, 我哩世都無諗過有哩一日.

...

唔係吓嘛......

多謝! 我係好幸福~ 屋企人 + 老公都好鍚我! 不過我絕對唔係咩野千金小姐!!!

至於買名牌 + 去旅行...其實BK 好多人都有,甚至比我有更多! 唔好講到我好似徐子皮咁啦!

男爵府

原帖由 c-wong 於 09-2-10 10:53 AM 發表
the most admirable thing of VCA is that she can cook good food! so hungry now after viewing all her yummy dishes! your hubby is so lucky! since u hv so much free time, do u plan to teach people coo ...

thanks very much! actually my cooking is just home made 手作仔......im not qualified to teach others!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

Vca
你住london
我想問吓你westfield london係咪好多嘢行架? 我明天去london呀
有冇好介紹?

男爵府

原帖由 vet 於 09-2-10 03:04 PM 發表
Vca
你住london
我想問吓你westfield london係咪好多嘢行架? 我明天去london呀
有冇好介紹?

我係住喺英國,不過唔係倫敦~
我冇去過Westfield,所以唔知!
不過我有網友去過話好多野賣...
妳可以去Westfield website 睇吓:
http://uk.westfield.com/london

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

thx a lot

複式洋房

我有個朋友都係, 只得一個LV手袋係真, 其餘的LV, Gucci etc 通通係流架, 不過佢唔講真係無人睇得出喎, 而家d A 貨真係做得好像樣!

男爵府

原帖由 joelo 於 09-2-11 07:54 AM 發表
我有個朋友都係, 只得一個LV手袋係真, 其餘的LV, Gucci etc 通通係流架, 不過佢唔講真係無人睇得出喎, 而家d A 貨真係做得好像樣!

我覺得唔會"真係冇人睇得出"! 只係......
(1) 睇得出既人有禮貌唔出聲篤爆妳朋友用假野;
(2) 果d睇唔出既人唔識分真假!

大宅

你隻野成日左閃右閃,你個msn攪掂未?

原帖由 Vca 於 09-2-11 18:56 發表

我覺得唔會"真係冇人睇得出"! 只係......
(1) 睇得出既人有禮貌唔出聲篤爆妳朋友用假野;
(2) 果d睇唔出既人唔識分真假!

男爵府

原帖由 vet 於 09-2-10 03:04 PM 發表
Vca
你住london
有冇好介紹?

妳喺倫敦都咁得閒咁早上網既???

男爵府

原帖由 BBR 於 09-2-11 11:28 AM 發表
你隻野成日左閃右閃,你個msn攪掂未?

我就係聽妳講 - 自己去裝...裝咗不過唔知點解用唔到? 老公話weekend 得閒先幫我睇吓咩樹~~~

首頁

尾頁

跳至