自由講場

跳至

首頁
45678...12

尾頁

伯爵府

appleyuen 發表於 21-7-9 01:12
Jeremy性格善良、又細心、見佢幫人化妝好投入認真~lokman 喺調教你喊到流鼻涕~jeremy 用紙巾同佢抹~希望佢 ...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

小源 發表於 21-7-8 20:54
少女 中女 LIKE呢類
我有時覺得佢好似王君馨
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

小源 發表於 21-7-8 22:02
無咩用諷刺人拎來既FOLLOWER唔會有太多真心fans,消費力唔及KT
同意,193 以為自己好勁,我覺得佢好冇品,唱唔得、跳唔得、唔靚仔,得個高字
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

esmehouse 發表於 21-7-9 03:35
同意,193 以為自己好勁,我覺得佢好冇品,唱唔得、跳唔得、唔靚仔,得個高字
...

所以您見冇乜大牌子搵佢

卡住亞,Burberry 都搵鏡仔有型靚仔代言

男爵府

回覆樓主:

其實佢地d fans玩咁大,會唔會有一日互相打交

wcpcelia    發表於 21-7-9 15:03

水晶宮

小源 發表於 21-7-9 00:25
佢多10cm再主動D的話有得上A級,佢真人165cm咁上下

咁矮?我同佢差唔多高

水晶宮

147741 發表於 21-7-9 00:02
教主生日啲活動好多人
好似仲多人過姜濤灣
估唔到
Stanley 係大叔的愛做得幾好

水晶宮

steve983 發表於 21-7-9 00:22
同一個人拍拖十二年又未結婚都估到佢穩定到悶 boring的性格 再靚仔都無用 又唔進取
不喜勿噴
...
所以覺得佢同周渝民好似,都係靚仔加木木的表情,係有種悶的感覺

水晶宮

小源 發表於 21-7-9 00:45
係靚仔但比花姐矮
始終佢都30歲以上,有種成熟感,比較適合去拍戲

水晶宮

esmehouse 發表於 21-7-9 03:35
...
佢有以為自己好勁咩?

男爵府

2021可愛聖誕B勳章

小源 發表於 21-7-9 00:25
佢多10cm再主動D的話有得上A級,佢真人165cm咁上下
皮皮165咁tiger 咪

男爵府

2021可愛聖誕B勳章

VickyCY 發表於 21-7-9 00:27
唔係喎,尹子維係壞人果種邪氣,佢本身都係鍾意花天酒地,氣質都有影響。Jeremy就真係妖精果種,但唔係bad ...
我都鐘意jeremy,佢樣唔係主流鐘意果類靚仔,但好有character,外國粉絲其實buy佢呢類樣,希望佢繼續努力,觀眾一定會睇到

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

kamchaibaby 發表於 21-7-9 09:02
我都鐘意jeremy,佢樣唔係主流鐘意果類靚仔,但好有character,外國粉絲其實buy佢呢類樣,希望佢繼續努力, ...

操大隻少少, 仲好啲, 佢又夠高, 白淨, 心地非常善良...
支持Jeremy

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

kamchaibaby 發表於 21-7-9 08:57

乜唔係17x咩?!

象牙宮

chocolatebean 發表於 21-7-9 08:20
Stanley 係大叔的愛做得幾好
覺得佢無咩發揮。

水晶宮

kamchaibaby 發表於 21-7-9 08:57
https://zh.wikipedia.org/wiki/MIRROR_(%E7%B5%84%E5%90%88)

WIKI 呢度有17X喎!

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

至美 發表於 21-7-8 17:18
呢期人氣anson lo edan 升左一個level, ian仲企得隱, 人氣排位我覺得係
姜,anson lo edan ian jer an ...

我同意你呢個,佢地有solo人氣會高,不過edan 最新有劇跑出,Anson lo 因為生日撞正劇一齊,人氣真係勁過姜濤,不過其他成員只係未有機會,但mirror人氣越勁,佢哋都會越來越好,只係時間問題。

琥珀宮

mercurycc 發表於 21-7-9 10:32
覺得佢無咩發揮。

係, 同感...只係知佢叫大表哥!
數mirror入面12個都未必數得出佢, 本身無咩特別, 年過三十歲, 個樣唔係靚仔

寶石宮

chickenwing2006 發表於 21-7-9 04:44
所以您見冇乜大牌子搵佢

卡住亞,Burberry 都搵鏡仔有型靚仔代言
Burberry 個活動 AK & AL 著得型過 KT

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

.

首頁
45678...12

尾頁

跳至