自由講場

跳至

首頁
45678...12

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

crystal媽咪 發表於 22-3-29 23:13
真貨?冇
個acc不是我的

我收過一次,不過之後果次佢話要用大陸支付寶俾錢我就唔得啦,不過其實計埋運費不如喺香港買

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Vin仔媽 發表於 22-3-29 23:14
係呀,汔水又係煩。我鍾意包包同影相

我鍾意影相同食魚

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 22-3-29 23:16
嗰個朋友仔仲朝朝早我未起身就黎採我陽光

依家採陽光係6個鐘,比以前即刻偷好好多。咁你可以趕走佢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

crystal媽咪 發表於 22-3-29 23:17
acc唔係我,不敢亂換野

明白

雲母殿

Vin仔媽 發表於 22-3-29 23:18
依家採陽光係6個鐘,比以前即刻偷好好多。咁你可以趕走佢

如果佢啱啱入嚟,就可以趕走,但係如果你兩三個鐘先發現,通常都已經俾佢採左d架啦,咁我咪順手去返佢度反擊囉

男爵府

回覆樓主:

好難玩,每日玩一関就算。題外話,有一排好迷玩鬥地主,吾知點解某日開始就吾見左,揾吾到,有無 jm 可俾意見

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 22-3-29 23:19
如果佢啱啱入嚟,就可以趕走,但係如果你兩三個鐘先發現,通常都已經俾佢採左d架啦,咁我咪順手去返佢度反 ...

係呀,要反擊

yanyan-mummy    發表於 22-3-29 23:35

男爵府

weiwaiwei 發表於 22-3-29 22:55
咁你試下直接search 活力中心,都可以入到去

其實佢話我認証方式非身份証,咁請問你知唔知要點認証?

男爵府

陪月勳章

我今日開始都玩唔到,用晒大家教嘅所有方法都玩唔到。我早幾日都試過有一次入去嘅時候有呢個訊息彈出嚟跟住撳完知道了就玩到,但今日開始試過好多種方法都再入唔到啦。

我估遲早唔係用國內身分證嘅用家都唔比玩,可能分階段。

翡翠宮

減齡達人勳章

weiwaiwei 發表於 22-3-29 21:16
我玩完1890,宜家玩緊雲上精英賽,等緊新關卡開

me too

男爵府

陪月勳章

回覆 smile888 的帖子

我check個淘宝我係有做實名認證嘅,不過我係用回鄉證囉。

男爵府

陪月勳章

我啱啱玩完晒1890關同清曬雲上,全部三星通關😭

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

我近排鍾意玩運動銀行入面個合成籃球,有冇人玩緊?

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

原來呢度有人會玩
我玩到1890了
C6問我玩緊有咩用?例如淘寶有優惠之類
我話冇呀,就黎課金去玩添

子爵府

yanyan-mummy 發表於 22-3-29 22:48
我發現當你玩極都過唔到嘅時候,過兩日去玩佢就好輕易俾你過

我都覺,不過有時玩到好唔忿氣,硬係爭啲,真係好想過到個關,我想問你地現在仲有冇分享朋友助力呢個任務可以做,我以前每日可以分享俾5個朋友助力,但幾個月前突然間冇左,每日賺少25個體力值,但我係某個谷,大陸既谷友又可以分享出黎

雲母殿

noodleball 發表於 22-3-29 23:34
我都覺,不過有時玩到好唔忿氣,硬係爭啲,真係好想過到個關,我想問你地現在仲有冇分享朋友助力呢個任務 ...

我冇呢個分享喎,或者你用金幣同陽光換啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

anpanmenbaby 發表於 22-3-29 23:32
原來呢度有人會玩
我玩到1890了
C6問我玩緊有咩用?例如淘寶有優惠之類

我話賺到d星星或咩淘金幣/銀幣,可用黎平啲買嘢
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

岩岩由1玩到70

寶石宮

noodleball 發表於 22-3-29 23:34
我都覺,不過有時玩到好唔忿氣,硬係爭啲,真係好想過到個關,我想問你地現在仲有冇分享朋友助力呢個任務 ...

我同你一樣,無端端無咗分享助力,我谷果d人全部都有得分享,都唔知點解

侯爵府

畀面勳章

crystal媽咪 發表於 22-3-29 23:37
我話賺到d星星或咩淘金幣/銀幣,可用黎平啲買嘢

但我賺到既星星同淘金幣用返哂黎換心心

首頁
45678...12

尾頁

跳至