自由講場

跳至

首頁
45678...23

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

d大話太多

伯爵府

牛年勳章

anouck 發表於 24-1-19 16:43
最新連登話佢反口話自己係standford讀course,冇畢業,佢話冇話過自己phd畢業,係網民屈佢,佢係fb自己寫p ...

佢係咪意思phd pizza ?
冇phd 學歴但寫有,咁咪即係欺騙。佢試吓申請工寫有phd 學歴,之後見工時話冇show 過phd cert 唔算數。 一定激死好多HR!

公爵府

LekGirl 發表於 24-1-19 16:58
真心想問,臨摹係咪都可以稱之為畫家?

深圳大芬村都好多呢啲臨摹嘅畫家喎!又唔見人哋好似佢咁高調炫耀!
20年臨摹了數萬幅梵高油畫的農民‎ 有天終於親眼看到原作……
https://www.hk01.com/article/240197?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

係我就唔會再講落去 越講越核突

琥珀宮

nisha 發表於 24-1-19 17:47
佢係咪意思phd pizza ?
冇phd 學歴但寫有,咁咪即係欺騙。佢試吓申請工寫有phd 學歴,之後見工時話冇show ...

pizza好食喎

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

核鬼突,邊到黎邊到走啦!

大宅

子爵府

LekGirl 發表於 24-1-19 16:00
我反而覺得佢個樣係煩到唔知點拆得掂,真係頭都大埋…

我都覺,一副頭痕樣

珍珠宮

babycam 發表於 24-1-19 16:33
比錢收賣個店東以文字打出李太太想要嘅對話就可以顛倒黑白啦

根本就係

珍珠宮

唔係細路 發表於 24-1-19 14:26
聽返01個澄清訪問,Chris 話佢自己啲畫唔係電腦畫出嚟,佢鍾意畫比較立體嘅嘢,所以佢會帶住3D眼鏡嚟畫

有 ...

真係人唔笑狗都吠

伯爵府

BKFinder 發表於 24-1-19 08:57
https://www.stheadline.com/film-drama/3309318/%E7%8D%A8%E5%AE%B6%E4%B8%A8%E6%9D%8E%E9%BE%8D%E5%9F%BA ...

基哥呢句話:「好好醜醜都系我哋2個人嘅事」。已道出佢應該系知道一些嘢叫人唔好理咁嘅態度!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

勁喎! 面皮厚過恐龍皮! 有哂發達基本原素,抵佢到7層樓 佢好似好享受做傳媒嘅焦點,隔離亞伯個樣幾咁無奈! 好心佢講少句疊埋心水同亞伯相宿相棲啦!

珍珠宮

唔係細路 發表於 24-1-19 10:45
基伯在2020年訪問話比左Chris啵,佢失憶呀?
文章入面個太太,係而家呢個女人?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Yibu 發表於 24-1-19 16:10
佢share 左佢上堂學揸飛機少少片段,有人話其實係個D one day course, 你俾$就得,咁佢就作自己係飛機師。 ...

彈豎琴會做Gel 甲 架咩

象牙宮

偽造文件 變「優才」來港 移民中介或涉串謀詐騙
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

crazypaper 發表於 24-1-19 19:20
文章入面個太太,係而家呢個女人?

閱讀理解黎講,我get到係

珍珠宮

RoseRosa 發表於 24-1-19 11:36
點解要把自己扮到高大上? 其實只要李生鍾意佢咪得嘍⋯⋯

佢地两個都臭味相投,訪問成日講錢,個女話佢如果公開學費嚇死你(即係話你地窮限制想象)個男就話女家話比一百萬買架Tesla比條女條件系同亞伯分手,又話自己有7,8層樓,一時話比尼個一時話比果個,二個都想眾生羨慕

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

am136 發表於 24-1-19 08:46
提款基「嫩妻」直認臨摹淘寶畫:我冇講過係原創 !

呢個女人厚硬無恥到一個極!!

子爵府

angiehouse 發表於 24-1-19 19:39
佢地两個都臭味相投,訪問成日講錢,個女話佢如果公開學費嚇死你(即係話你地窮限制想象)個男就話女家話 ...

仲有借錢果part都係,類似話咩如果唔係我有間咁大既公司同股份,個岩岩識既男人點會肯借3萬(美金) 比我?

拍劇都覺得呢d對白尷尬

珍珠宮

Gorgor0612 發表於 24-1-19 18:43
勁喎! 面皮厚過恐龍皮! 有哂發達基本原素,抵佢到7層樓 佢好似好享受 ...
我見過幾位性工作者
佢哋d 態度係, 我好醒, 你班傻仔
日常英文單字聽唔明
吹自己係上巿公司,頂級管理層

教會包容到佢,我唔得囉

首頁
45678...23

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊